- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Simptomaticno je to.. Jer taj duh iz blaze jeresi vodi u vecu, do potpunog pada.. Vecina zato zavrsi u totalnoj apostazi..
Zna "lažac" kako "optimalizirati svoju rabotu".
Jer sam bio iskren, da nisam i da sam dozvolio da me taj duh ponese i da mi podigne ego (da mi sapuce kako sam ja izabran da reformisem crkvu Hristovu), da nisam bio na kolenima svaki dan, nikad se ne bih vratio..
A kud ćeš veći ego od toga da te "on" uvjeri kako ćeš "miljardu muhamedanaca preobratit".
Ja pak vidim da na žalost moja braća verujući nemaju odgovor
Ne znam na koga misliš kad govoriš o "verujućoj braći", ali ja taj nisam, jer kako bih mogao biti "brat u vjeri" s onim za koga sveti apostol Ivan kaže da je antikrist.
a apostol nas poziva da imamo odgovor.. je li Hristos umro ceo ili deo Hrista? Na žalost nesmeju da se suoče sa kontraverzom koja nastaje ako se Hristu pripiše i Božanska priroda...onsda Hristos nije umro zaista.
Dakle, nastavljaš bezočno lagati, i nakon mojih višestrukih upozorenja da prestaneš iznositi laž. Zašto to činiš (ne)čovječe. Zašto lažeš?
Evo i mog dokaza da lažeš:
Nego evo sad da pitam, što bih i sebi tad postavio pitanje, a šta je umrlo na krstu? Dakle, šta je prineseno? Šta je dakle tačno umrlo...Bog ili Čovek?
Umro je Bogočovjek. Detaljnije, umrlo je ono što može umrijeti - ljudsko tijelo.
Desetina je još mjesta na kojima sam ovako ili slično odgovorio. Navodim samo ovo jedno da se vidi da si drznik i lažov.
I ti imas duplu prirodu! Imas duh i imas telo. Duh je Bozanski elemenat, duhovni, koji prezivljava. On je nosioc informacije, tj
tvoje licnosti! On se prilikom smrti vraca ka Bogu!
Tako je tvoja teza o "jednom delu koji umire" oborena, jer i kod nas umire "jedan deo" dok drugi nastavlja zivot! Pa je i dalje smrt smrt!
Duh, duša i tijelo su "suobličitelji čovjeka" -"sastavnice koje čine čovjeka". (1 Sol 5,23) Kod čovjekove zemaljske smrti, kada kažamo da je čovjek umro, zapravo je umrlo samo njegovo zemaljsko tijelo - "ugasile su se životne funkcije tijela". Dakle, čovjekovu zemaljsku smrt nadživljuju i duh (Božji živototvorni) i čovjekova duša. Iako je umrlo samo tijelo, mi kažemo da je umro čovjek. Tako je i u slučaju Isusa, iako je umrlo samo ono što može umrijeti - Isusovo ljudsko tijelo, mi kažemo da je umro Isus, Bogočovjek Isus.