Član
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poruka
- 667
HA HA HA HA,dobar komentar.Neznam koliko imas godina i koliko si video zla u poslednjih 20 god..Mislis li da ispastamo neke grehe kroz svu ovu patnju? Prosetaj malo po bolnicama (vidi decu boziju-mislim bas decu)pa ce ti biti jasno o cemu pricam,cemu su ona kriva sto se BOG ne smiluje na ta nevina stvorenja ako je pravedan i ako deli pravdu po pravdi.Toliko ubijanja i zla u tako kratkom vremenu u ime Boga(BILO KOGA)i vere dali je vredno toga.Neko rece u prethodnim postovima da je sam put vere u Boga put rata i patnji.Pa kome treba to da gledas kako oko tebe umiru oni koje volis(molis se bogu da pomogne a ODGOVORA nema).Mislim da je ostalo suvisno reci....Svako ko misli drugacije neka ode na Onkologiju u Tirsovu u Institut Majka i dete da vidi onu malu decu kako se bore za svoji zivot i njihove roditelje koji mole Boga da im dodje spas(ali spasa uglavnom nema).
Peco dragi,ne znam ni ja koliko ti imaš godina.
Da ti bude lakše,mogu da ti kažem da sam bio Titov pionir i da sam ga više puta dočekivao sa zastavicom u rukama.
Koliko sam zla video? I previše,nažalost i doživeo.
Nemoj mi zameriti što ću koristiti citate iz Biblije.
Матеј, глава 18
14. Тако није воља Оца вашег небеског да погине један од ових малих.
Nadam se da ti je jasno i da ne treba da dajem dodatni komentar.
Razmisli o ovome,zar nismo svi pozvani ?Матеј, глава 25
34. Тада ће рећи цар онима што Му стоје с десне стране: ходите благословени Оца мог; примите царство које вам је приправљено од постања света.
35. Јер огладнех, и дасте ми да једем; ожеднех, и напојисте ме; гост бејах, и примисте ме;
36. Го бејах, и оденусте ме; болестан бејах, и обиђосте ме; у тамници бејах, и дођосте к мени.
37. Тада ће Му одговорити праведници говорећи: Господе! Кад Те видесмо гладна, и нахранисмо? Или жедна, и напојисмо?
38. Кад ли Те видесмо госта, и примисмо? Или гола, и оденусмо?
39. Кад ли Те видесмо болесна или у тамници, и дођосмо к Теби?
40. И одговарајући цар рећи ће им: Заиста вам кажем: кад учинисте једном од ове моје најмање браће, мени учинисте.
Obrati pažnju i razmisli.molis se bogu da pomogne a ODGOVORA nema
Матеј, глава 7
21. Неће сваки који ми говори: Господе! Господе! Ући у царство небеско; но који чини по вољи Оца мог који је на небесима.
23. И тада ћу им ја казати: Никад вас нисам знао; идите од мене који чините безакоње.
24. Сваки дакле који слуша ове моје речи и извршује их, казаћу да је као мудар човек који сазида кућу своју на камену:
Kako misliš da treba Bog da sasluša tvoju molitvu?