Da li je ateizam religija?

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Ma razumela je i Kalista da je greška, ali to joj je jedina greška koju je pronašla u mom postu, pa daj šta daš :)

Ma nije, nije, kalisti to treba potanko objasnjavati, vidis da od silnog udaranja glavom u zid, sirota oblentavila...:)
(Mislim, vi, ateisti, kad puknete glavom u zid, a vi ga odmah zavolite i prihvatite.A, ja sirota, teistkinja, puknem glavom u zid vise puta i pomislim:"Ma da ipak ja probam na vrata da udjem...:dance2:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
зидови у које "ударају главама" теисти и атеисти, не могу се упоредити. зидови атеиста су мекани и провидни, па када се у њих и удари главом, не боли! међутим, зидови теиста немају врата, па ми није јасно о каквим ти вратима говориш? нема код теиста, драга, моја, кад загусти..., кроз врата, па пик поново! није могуће, јер нема врата - нема алтернатива!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
To su izmislile neke šaljivdžije, iz dosade i da bi sebi dali na važnosti.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
зидови у које "ударају главама" теисти и атеисти, не могу се упоредити. зидови атеиста су мекани и провидни, па када се у њих и удари главом, не боли!

ko pihtije... wacko2umnik:crazy_pilot:

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
160
Ma nije, nije, kalisti to treba potanko objasnjavati, vidis da od silnog udaranja glavom u zid, sirota oblentavila...:)
(Mislim, vi, ateisti, kad puknete glavom u zid, a vi ga odmah zavolite i prihvatite.A, ja sirota, teistkinja, puknem glavom u zid vise puta i pomislim:"Ma da ipak ja probam na vrata da udjem...:dance2:)

Draga prijateljica, pa što toliko udaraš glavom? Nije valjda da i to piše u knjizi? :)
Sedi, odmori, popričaj na miru sa nama ateistima i sve će biti u redu. Mi bar znamo da su zidovi da nas zapštite od ove zime, a ne za glavolupanje. Tako možda i ti nešto naučiš, a ne odmah kad nas vidiš izbaciš bodlje i žeži!!!

:heart:

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Neprikosnovenost uma kod ateista proizlazi iz neposrednog iskustva. Ako sam dva puta udario glavom u zid i bolelo je, razum mi kaže ne udaraj i treći. I ja ga vrlo rado poslušam,

Ono... ako i jesam malo osamucena, nisam bas toliko da ne umem da citiram tvoj post...wacko2

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Da. Za nas zidovi u pravom smislu i ne postoje. Ti zidovi u koje "udaramo" samo su misaoni rebusi, koje bez zazora pokušavamo riješiti.

misaono ili metaforički, nije bitno, bitno je da imamo isti pristup...

Ako si u ubeđenju da pravoslavci, rade iz straha bilo šta, onda nisi pažljivo čitao postove ili previđao, da kod pravoslavaca nema straha od smrti, a smrt je izvor svih ostalih strahova...
Razlog je ono što nas razlikuje zašto rešavamo "problem zida"...

Natrag