PRIJE ovoga zadnjega gdje me kačiš
ŠTO pišem G Isus
NISI NIKADA napisao GOSPODIN ISUS
A SMETA TE MOJA SKRAČENICA - G !?!?!
========================================
G Isus NIJE EL ŠADAJ
da li TO pobijaš ILI ne?
ako - POBIJAŠ - daj stih - Isus je EL ŠADAJ.
-------------------------------------------------
Ja stalno u svojim postovima pisem Gospod Isus, evo i sada isto napisah ,ali ko zna sta ti citas.
Nije pogresno napisati Isus odvojeno, ali je neuobicajeno to sto ti stalno skracujes na G, a to moze biti i nesto drugo, a ne ''Gospod''.
Zato mislim da ti cak nisi ni svestan toga.
Ali nije sad bitno, ja sam primetio kod tebe jedan drugi Duh, ne samo zbog toga nego i zbog tvoga stava prema Isusu Hristu i onoga sto si pisao o svome obracenju...
Gospod Isus
NIJE EL-SHADAJ , nema sta da ti ovo pobijam, kada ti Trojstvo i ne razumes, Isus nije i nikada ne moze biti Ista Osoba kao i Jahve i nije ista po Trojstvu, a to vase nerazumevanje je i zasluzno za sve ove rasprave koje imamo ovde..
E ajde sada mi objasni na brzinu:
kako ti to hulis na energiju?
Kako se moze huliti na ''struju'' na ''vetar''. Posto kazete da je ''Duh Sveti'' energija??
A ovo u vezi Isusa i sveznanja, nije nikakav dokaz to sto on dok je na zemlji oslabljen ljudskim telom nesto ne zna..
Sem toga drugi prevodi i ne tvrde da ''niko ne zna'' vec prevode ''niko sem Oca nece objaviti'' - a rekao sam prethodno, da Isus ne mora sve da zna sto i Otac, jer Jehova i on nisu ista osoba..