Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zasto nisi pobio moj post?
Zato sto nemas argumenata, cim ne znas sta ces , onda kazes "oborio sam i dokazao". Tako se uvek izvlacis!
Tvoji nemacki protestanti su isli u rat da ratuju za hitlera i da ubijaju!
Jako je to lep rod!
Pa jel vam evandjelje, bombe i puska???
Jos mi ne odgovoriste ako je papa sotona, sto je ubijao svoje vestice???
Meni je žao što neznam , ali tu je prorok Lakii dobri pastir Tripoonibi trebali znati odovor
Jel se ti to salis!? Hoces da jedes crkotine?Treba ukinuti klanje zivotinja, i jesti njihove leseve, jer i zivotinje imaju pravo na zivot.
Toliko o njihovom "pobijanju", svi vide da su lazovi, i drago mi je sto je to izaslo na videlo.
Tvrde kako je papa sotona, a papa ubijao vestice.
Hristos kaze "ako sotona sotonu izgoni, kako ce opstati"!
Lupetaju gluposti i sve izokrecu!
Kada nisi upoznat sa tim ko je instalirao nacizam.
Vaša čuda su od demona. Zato ste u rasulu.
Protestanti ubijali za hitlera!
Sta ima veze ko je instalirao nacizam kada ste vi to prihvatili, toliko ste bili "prosveceni" da ste prihvatili to!
A zna se sta je nacizam, suprotno od hriscanstva, isticanje nacionalnosti, i mrznja prema svim ostalim i njihova eliminacija!
A za nas pricate kako smo nacionslisti i kako mrzimo! Kao da ste vi ista bolji!
Videli smo po rodovima, da niste!
Vi ste "zlo zla"!!!
Sto se tice cuda vi ih ni nemate,
a u rasulu ste od 90-ih ,
podelili se u bivsoj jugoslaviji,
pa i pre toga ste se raspali na dve sekte,
i gledali jedne druge preko nisana jer ste isli i rat.
A nama pricas kako se delimo, i kako ratujemo.
Kao vi ste bolji?
Sramoti se!
Da tako je cuda u danasnjim religijama mogu biti samo delo ili Boga ili Satane.Čuda koja se dešavaju su od Boga ili demona?
Danas imamo pravu poplavu čuda u skoro svim religijama.
Pitanje je više nego jasno. Samo postoje dva moguća izvora ovih čuda. Bog ili demoni.
Za ovu temu sam dao jedno odlično predavanja Valtera Fajta.
Spisak čuda je veliki ukazanja Marije, ikone i kipovi koji plaču, stigme, oganj u Jerusalimu, kristalne suze, krvava hostija itd.
Ovo je silazak ognja u Jerusalimu.
Otkrivenje 13,13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
1. Timotiju 4,1 A Duh razgovijetno govori da će u pošljednja vremena otstupiti neki od vjere slušajući lažne duhove i nauke đavolske,
2. Korincanima 11,14 I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svijetla.
Matej 24,24 Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane.
Kako ce ih progoniti, kad ste od njega napravili zlocinca..Mire, ti nama odgovori "zasto ce Antihrist doci i predstavljati se kao dobrotvor covecanstva?"
Jos nesto, zasto papa danas ne progoni vestice, vec su okultisti prisutni u ekumenskom savezu, a papa pokazuje svoje pacifistcko opredeljenje.?