Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A da li je ona tvrdila da su sve reci striktno njene?
Ako to nije tvrdila, vec je govorila da se posluzila i drugim izvorima, onda tu i ne trebaju reference..
Naravno.
Niko ne bi koristio javne publikacije koje čita sav poznati svet - a da tvrdi da su to njegove reči, posebno ako se radi o direktnim citatima.
U pitanju je samo Slapova nezaustavljiva želja da govori protiv drugih koji nemaju ista gledišta kao i on.
Prijatelju, neumesno je da krajnje nepošten i neozbiljan čovek i uz to koji iznosi gnusne laži - govori o poštenju drugih i njihovoj istinoljubivosti.
Tvoja tendencija da nesvesno osudiš i samog Boga se već pokazala na forumu.
Ja sam dokaz već priložio, i on je konačan i definitivan.
http://serbianforum.org/threads/crk...-i-okultno-poreklo.572534/page-8#post-1558944
Prijatelju, nije Ellen White morala da ubacuje reference odakle je uzimala pojedine citate prilikom pisanja velike borbe ,
ako ih je uzimala to je logično da je bilo iz knjiga ili izvora koje su postojale u to vreme, i ona to nije činila iz razloga da bi stvarala plagijat, već da bi iznela istoriju crkve.
Ti si sam sebe proglasio za sveznajućeg, jer ulaziš u same pobude iz kojih neko nešto čini, i to predstavljaš u negativnom svetlu.
Dakle, nije u pitanju Ellen White - jer kod nje je sve čisto, već je problem u tebi - što i tamo gde je belo - ti stvaraš kao da je crno.
To pokazuje tvoju ličnost, da si ti jedna vrlo negativna osoba, sa različitim fobijama i kompleksima i uz to paranojama.
Ovo ne kažem da bih uputio uvredu, već zato što ti već duže vreme pokazuješ na forumu.
Pitanje je da li se uopšte moliš Bogu, i kakva je u opšte ta molitva, sigurno u kontekstu "Bože, daj mi da danas ocrnim, izvrgnem ruglu i izgovorim što više laži - da bi disreditovao druge.." itd..itd.
Ne valja ti posao.
Ja imam savršeni mir i želju da se izvučeš iz tog stanja..a šta bi drugo i mogao poželeti, osim da svi ljudi upoznaju istinu i da se spasu..
U što vi pretvarate ovu temu? U temu o Elen Vajt? Tema glasi: "Crkveni običaji i učenja i njihovo mnogobožačko i okultno poreklo".