Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A da li je ona tvrdila da su sve reci striktno njene?
Ako to nije tvrdila, vec je govorila da se posluzila i drugim izvorima, onda tu i ne trebaju reference..
Naravno.
Niko ne bi koristio javne publikacije koje čita sav poznati svet - a da tvrdi da su to njegove reči, posebno ako se radi o direktnim citatima.

Eto, Jelena je napravila baš ono što ti kažeš da ne bi nitko drugi. Koristila je tuđe radove, sumanuto iz njih prepisivala, i nikada nije navela ni jednu referencu na te tuđe radove. Rekao sam ti, najveća literarna kleptomanka.U pitanju je samo Slapova nezaustavljiva želja da govori protiv drugih koji nemaju ista gledišta kao i on.

Za razliku od tebe, ja imam i dokaz za svoju tvrdnju, i vidit ćeš ga kasnije. 
Prijatelju, neumesno je da krajnje nepošten i neozbiljan čovek i uz to koji iznosi gnusne laži - govori o poštenju drugih i njihovoj istinoljubivosti.
Tvoja tendencija da nesvesno osudiš i samog Boga se već pokazala na forumu.
Ja sam dokaz već priložio, i on je konačan i definitivan.
http://serbianforum.org/threads/crk...-i-okultno-poreklo.572534/page-8#post-1558944
Nisi, nisi. Ove dodatke tiskate nakon što je pukla bruka, nakon što se razotkrilo Jelenino plagiranje. Evo ti original izdanja "Velike borbe" iz 1858. godine (tiskano nakon smrti Ellen White), i primjeti što piše u predgovoru:
Prijatelju, nije Ellen White morala da ubacuje reference odakle je uzimala pojedine citate prilikom pisanja velike borbe ,

Znači, priznaješ da si lagao! Pa ljudi, je li to moguće.ako ih je uzimala to je logično da je bilo iz knjiga ili izvora koje su postojale u to vreme, i ona to nije činila iz razloga da bi stvarala plagijat, već da bi iznela istoriju crkve.

Krala je iz tuđih radova da namlati novce.Ti si sam sebe proglasio za sveznajućeg, jer ulaziš u same pobude iz kojih neko nešto čini, i to predstavljaš u negativnom svetlu.

Dakle, nije u pitanju Ellen White - jer kod nje je sve čisto, već je problem u tebi - što i tamo gde je belo - ti stvaraš kao da je crno.

To pokazuje tvoju ličnost, da si ti jedna vrlo negativna osoba, sa različitim fobijama i kompleksima i uz to paranojama.
Ovo ne kažem da bih uputio uvredu, već zato što ti već duže vreme pokazuješ na forumu.

Pitanje je da li se uopšte moliš Bogu, i kakva je u opšte ta molitva, sigurno u kontekstu "Bože, daj mi da danas ocrnim, izvrgnem ruglu i izgovorim što više laži - da bi disreditovao druge.." itd..itd.
Ne valja ti posao.
Ja imam savršeni mir i želju da se izvučeš iz tog stanja..a šta bi drugo i mogao poželeti, osim da svi ljudi upoznaju istinu i da se spasu..
U što vi pretvarate ovu temu? U temu o Elen Vajt? Tema glasi: "Crkveni običaji i učenja i njihovo mnogobožačko i okultno poreklo".