Надам се да ово није била претња. А што се тиче душа, за ваше се више не секирам јер видим да се и даље борите за лажи и завођење наивних људи, којима се прво представите као јеванђелисти, па после иде оно што најбоље радите - обрада свести и ума.
А што се тиче проблема, не бринем ја ваше проблеме, већ вас видим као огроман проблем у хришћанској науци и велику јерес. Тако да са описивањем колики сте ви проблем, ја заправо исказујем бригу за душе оних који би можда били заведени са вашим причама. Овако бар постоји шанса да виде какви сте ви заправо као организација и дисциплинована ловачка дружина на душе.
А Милеров лоповлук уопште није његов, то све припада протестантима који су много пре вас видели многе ствари које ви држите да су ваша узданица. Све сте покупили од тачних делова, само као фасаду. А Милерова рачуница је обична глупост и лажно пророчанство које није било по Духу Светоме, већ по умишљају једног масона, и да би ту глупост оправдали ви заговарате следећу јерес (опет везану за 1844. годину). Дакле, Милера се нико није одрекао, јер су наравно и следећи ваши руководиоци били масони од главе до пете. То сам већ показао и доказао. Ево твојих "џепароша", за које ти рече да је био обичај да се тако слика са руком у оделу. Јесте обичај, али код господе масона, светлоноша. Зато и ви тврдите да сте светлоноше као и бог масона - Луцифер.
Pogledajte prilog 29666
Ево и где се Милерова слика налази у њеној "радној соби".
Adriane, zasto si toliko nedokazan.
Nije to MILEROVA slike, zar ne vidis da na slici ima desetak slicica i brojki.
To moze biti Milerova skica objasnjerna knjige proroka Danila, koju nije on izmislio,
nego su mnogi pre njega je objasnjavali.
Cak je i Isak Njutni tumavcio to prorocanstvo.
Proracun je ispravan, samo Miler je progresio u primeni toga racunanja.
Drugo, posto su mnoghi radili na tom prorocanstvu, tesko je odrediti koje je cije objasnjenje ukoliko se na istome ne nalzi potpis autora.
Poslednja izmena: