Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
A ko tebi rece da poznajes pismo?Adrian ga poznaje i zna ;pazite se laznih proroka,jer ce pokazivati i cudesa veleika da vas prevare.

Postovanje VANHELSING,

jes li ti doktor telogije kad toliko "dobro' poznajes Bibliju?

A da li si ikad procitao i ovo:

"I bice u poslednje dane govori Gospod, izlicu od Duha svojega na svako telo,
I PEORICACE SINOVI VASI I KCERI VASE, I MLADICI VASI VIDJACE UTVARE,
i starci vasi snice sne." Dela 2,17.

--------------
U poslednje dane ce biti poslednja dva proroka koji ce 1260 dana prorokovati a zovu ih:Enoh i Ilija.

Prijatelji, brkas pojmove. Daj biblijke dokaze za to da ce samo u poslednje dane biti dva proroka Enoh i Ilija i da ce
prorocati samo 1260 dana?

Ono sto pise u Otkrivenju 11,3. da ce dva svedoka prorocati 1260 dan obuceni u vrece, to je simbolicno kao i vecina sto je u Otkrivenju.
------------
Svako ko prorokuje od apostola pa do ta dva proroka je lazac.

Zao mi je, ali prema tome, ti si lazac, jer se suprotis jasnoj izjavi Svetoga pisma. Pokaj se!

Sve najbolje

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Упознао сам добро ваше преваре. Уместо да се призна грешка, ви све то замаскирате са другим заблудама, само да не признате да постоји неистина. Отуда да вам је све и даље базирано на Милеру. У радној соби Хелене Вајт је стално стојала Милерова слика Даниловог пророчанства на ком је он био реално доказан да је лажни пророк, јер је из своје главе и рачунањем пророковао, а не Духом Светим. Ви се на сва та лажна и људска измишљена тумачења ослањате да су од Духа, а очигледно је да грешите. Сви су слепи и не виде, само ви видите, само што вам је то што видите усађивано да видите, а не што сте сами видели. Ту је ваш проблем.

Adriane, povedi ti racuna o svojim problemima dok ne bude suvise kasno.
Ja sam ti veoma zahvalan sto vodis brigu o spasenju moje duse, ali bih zeleo da ne zaboravis da i ti imas dusu koju bi trebalo spasiti od greha i bezakonja.

Ponhovo si rekao o Eleni Vajt polui neistinu. Nije ona cuvala sliku Milerovu, nego njegovo racunanje Danilovog prorocanstva, koje sam i ja video. Treba da znas da je njegovo racunanje Danilovog prorocanstva bilo ispravno, samo primena nije.

Tako Adriane, ne brini za nase probleme, mi ih imamo kao i svi ljudi na zemlji, a ako ti tvrdis da nemas problema, varas sam sebe.

Zelime ti sve najobolje

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ne postoje greške u Adventizmu, već ih neprijatelji Adventizma izmišljaju da bi prevarili neupućene.

ladokejac:Ne postoje greške u Adventizmu, već ih neprijatelji Adventizma izmišljaju da bi prevarili neupućene.

Ja takodje govorim ne postoje greske u pravoslavlju,vec ih neprijatelj pravoslavlja izmisljaju da bi prevarili neupucene.

i sta dalje?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ja sam ti veoma zahvalan sto vodis brigu o spasenju moje duse, ali bih zeleo da ne zaboravis da i ti imas dusu koju bi trebalo spasiti od greha i bezakonja.

Ponhovo si rekao o Eleni Vajt polui neistinu. Nije ona cuvala sliku Milerovu, nego njegovo racunanje Danilovog prorocanstva, koje sam i ja video. Treba da znas da je njegovo racunanje Danilovog prorocanstva bilo ispravno, samo primena nije.

Tako Adriane, ne brini za nase probleme, mi ih imamo kao i svi ljudi na zemlji, a ako ti tvrdis da nemas problema, varas sam sebe.

Zelime ti sve najobolje

Mikane kad si ti zadnji put bio kod psihijtra?Mikane tvoja teta jelena je najveci prevarant,ona je bolovala od epilepsije,danasnja medicina to potvrdjuje,njeni napadi su jasno zapisani diagnoza epilepsija i tacka.
Ona je sve radila da njeni drugari ne shvate da je u pitanju epilepsija.kad uzmes sta je sveti sava radio i jelena vajtova odma mozes da resis ko je u pravu.Sava ili jelena.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mikane kad si ti zadnji put bio kod psihijtra?Mikane tvoja teta jelena je najveci prevarant,ona je bolovala od epilepsije,danasnja medicina to potvrdjuje,njeni napadi su jasno zapisani diagnoza epilepsija i tacka.
Ona je sve radila da njeni drugari ne shvate da je u pitanju epilepsija.kad uzmes sta je sveti sava radio i jelena vajtova odma mozes da resis ko je u pravu.Sava ili jelena.

"Mnogi od njih govorahu: U njemu je đavo, i poludeo je; šta ga slušate?" ( Jevandjelje po Jovanu 10. 20 ).

"Nego što je ludo pred svetom ono izabra Bog da posrami premudre; i što je slabo pred svetom ono izabra Bog da posrami jako" ( Korincanima poslanica 1. 27 ).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919

Zelime ti sve najobolje

Надам се да ово није била претња. А што се тиче душа, за ваше се више не секирам јер видим да се и даље борите за лажи и завођење наивних људи, којима се прво представите као јеванђелисти, па после иде оно што најбоље радите - обрада свести и ума.

А што се тиче проблема, не бринем ја ваше проблеме, већ вас видим као огроман проблем у хришћанској науци и велику јерес. Тако да са описивањем колики сте ви проблем, ја заправо исказујем бригу за душе оних који би можда били заведени са вашим причама. Овако бар постоји шанса да виде какви сте ви заправо као организација и дисциплинована ловачка дружина на душе.

А Милеров лоповлук уопште није његов, то све припада протестантима који су много пре вас видели многе ствари које ви држите да су ваша узданица. Све сте покупили од тачних делова, само као фасаду. А Милерова рачуница је обична глупост и лажно пророчанство које није било по Духу Светоме, већ по умишљају једног масона, и да би ту глупост оправдали ви заговарате следећу јерес (опет везану за 1844. годину). Дакле, Милера се нико није одрекао, јер су наравно и следећи ваши руководиоци били масони од главе до пете. То сам већ показао и доказао. Ево твојих "џепароша", за које ти рече да је био обичај да се тако слика са руком у оделу. Јесте обичај, али код господе масона, светлоноша. Зато и ви тврдите да сте светлоноше као и бог масона - Луцифер.

још масонских слика 1.jpg

Ево и где се Милерова слика налази у њеној "радној соби".

Prilozi

• View of the Ellen G. White Estate vault, Silver Spring, Maryland.jpg
    View of the Ellen G. White Estate vault, Silver Spring, Maryland.jpg
    12,2 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
"Mnogi od njih govorahu: U njemu je đavo, i poludeo je; šta ga slušate?" ( Jevandjelje po Jovanu 10. 20 ).

"Nego što je ludo pred svetom ono izabra Bog da posrami premudre; i što je slabo pred svetom ono izabra Bog da posrami jako" ( Korincanima poslanica 1. 27 ).

Kad uporedjujes jelenu vajtovu i Hrista,apostole pa sto ona nije isceljivala?pavla je cak i zmija otrovnica ujela i nista!
Zar ti nije poznato iz biblije:Onaj koji je od Boga imace moc iscelivanja cak ako ga i zmija otrovnica ujede nece umreti!
A tvoja teta je tipicni epilepticar zato je i imala oko 2000 vizija kao navodno.
Jer nije znala kako da opravda svoju bolest,nije mogla nigde raditi,pa je vesto i lukavo smislila kako da se obogati sedeci kuci.A u tom joj je pomogao njen muz glavom i bradom.To je jos jedan razlog zasto je jelena otvorila bolnicu psihijatrije u to vreme.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kad uporedjujes jelenu vajtovu i Hrista,apostole pa sto ona nije isceljivala?pavla je cak i zmija otrovnica ujela i nista!
Zar ti nije poznato iz biblije:Onaj koji je od Boga imace moc iscelivanja cak ako ga i zmija otrovnica ujede nece umreti!
A tvoja teta je tipicni epilepticar zato je i imala oko 2000 vizija kao navodno.
Jer nije znala kako da opravda svoju bolest,nije mogla nigde raditi,pa je vesto i lukavo smislila kako da se obogati sedeci kuci.A u tom joj je pomogao njen muz glavom i bradom.To je jos jedan razlog zasto je jelena otvorila bolnicu psihijatrije u to vreme.

Ove citate sam postavio ne da bih opravdao vase ruzne pretpostavke kao istinite, vec da upravo suprotno, da bi ih demoantovao, jer se koristite metodama koji su bezobzirni.
Kada neko nema argumente naravno da ce suprotnu stranu nazvati umno bolesnom. to je lakse nego imati licnu odgovornost za prihvatanje istine.

I zahvaljujem za prilozenu fotografiju, nisam je do sada imao u arhivi.

Natrag