Čovjekoubojica = Kristoubojica; (Antikrist = antičovjek)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije tema, ne spamuj.

Tema je "Antikrist = antičovjek". A tko god krši 1. Božju zapovijed on je antikrist, a ti kršiš 1. Božju zapovijed, jer se ne klanjaš Spasitelju i Bogu Isusu Kristu.

P.S. Ne znam jesi li vidio, eno se vama trojici subotara, u nijekanju da je Isus Bog, pridružio i brat Laodikeja deklarirajući kako Isus nije bio Bog. Evo vidi, pa proslavite vi subotari ovdje Laodikejin povratak "vjeri pionira". :)

Za mene je Isus vecni Bog nestvoreni, koji se ponizio, odrekao Bozanske prirode, i preuzeo ljudsko oblicje.

Evo, i Laodikeji je Isus na zemlji samo čovjek. ;)

Još čekam tvoj citat iz Biblije da je Isus Batman, kako ti zastupaš.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jovan 10 smo razrešili i videli šta znači:"graditi se bog". To je bila tema.

Vidjeli smo da je tvoje naprdanje o Isusu idiotizam. Da te podsjetim. Tvoje tumačenje dovelo te do toga da si morao ustvrditi da je Isus Krist Batman - nešto više od čovjeka. Evo citiram te:

znači da je više od "čoveka". On je "sin Božiji" kao što je to bio Adam pre pada.

Još samo citat iz Biblije koji potvrđuje ovu tvoju tvrdnju da je Isus Krist Batman. ;)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovan 10,33-38 i značenje "graditi se bog". Nisi imao ništa da opovrgneš ono što sam rekao. Isus se poziva na Psalam 82 za razumevanje izraza "graditi se bog".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nemam ja što opovrgavati. Ti si rekao da je Isus Krist Batman - "više od čovjeka", pa ja i dalje čekam tvoj citat iz Biblije za potvrdu ove tvoje tvrdnje.
Pod tim "betmen" valda misliš na izraz "bog" o kome i govorimo. Da jeste "bog" više od "običnog" (grešnog) čoveka. Psalam 82 govori o tome:"rekoh bogovi ste i sinovi Božiji".

Isus o tome i govori.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pod tim "betmen" valda misliš na izraz "bog" o kome i govorimo. Da jeste "bog" više od "običnog" (grešnog) čoveka. Psalam 82 govori o tome:"rekoh bogovi ste i sinovi Božiji".

Isus o tome i govori.

Ovi "bogovi" su ipak samo ljudi, tako piše u psalmu. ;)

Dakle, ti si rekao da je Isus Krist Batman - "više od čovjeka", pa ja i dalje čekam tvoj citat iz Biblije za potvrdu da je Isus Batman.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovi "bogovi" su ipak samo ljudi, tako piše u psalmu
Isto kao i Isus. Ali nisu svi ljudi nazvani "bogovi" Oni koji jesu su nešto posebno-ne?

Dakle, Isusa kada narod optužuje da se "gradi bog" Isus im ne opovrgava, On kaže "da ja imam pravo na to"..ali se poziva na Psalam 82 gde se govori o toj vrsti izraza "bog" i onda je sasvim logično šta njima Isus govori i koji je kontekst "praviti se bog"

Natrag