Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti govoriš o ubijanju a Bili govori o kontoli rađanja.

Da, o "kontroli rađanja". O kontroli rađanja cijepljenjem mladih žena u Africi i Indiji koja su izazivala neplodnost kod tih djevojaka. Zatim, o kontroli rađanja tako da ih huškaju da što više djece abortiraju. Da, ovo je "kontrola rađanja" protestantsko-masonskog zla.

A da li enormno rađanje koje izaziva bedu u narodu zbog svoje masovnosti a nemanje sredstava za život i u okolnostima nedovljne higijene koja samo može da prozvede nove bolesti i one koje već vladaju, da li ono je po tebi prhvatljivo?

A zašto protestantsko-masonsko zlo, Bill Gates, nije sve te stotine i tisuće miljardi dolara uložio da te ljude pouči i uputi da sami sebi mogu pomoći. Najprije, da sami svojim rukama proizvedu najosnovnije stvari za život. Ne, Gates se time ne bavi, Gates je stručnjak za "kontrolu rađanja". Gle čuda, Bill Gates, mislim da je srednjoškolska diploma vrh koji je dosegao, baš se u sve razumije. A najviše se razumije u medicinu, specijalno u cjepiva. Koja je njegova kvalifikacija da se on time uopće bavi????? Nikakva. Jedina njegova kvalifikacija za ovo jeste njegova gramzivost. A i ne čudi, kada čovjek pljune na Boga, ništa mu drugo osim novca i ne ostaje.

Misliš da je samo bitno insistirati na rađanju bez ikakvih uslova za život te novorođene dece?

Ne, bitno je roditelje te djece poučiti i pomoći im da mogu hraniti i sebe i djecu. Zašto se ovim humanitarnim radom Gates ne bavi? Nema profita, i ne može se tako kontrolirati ljude.

Kao drugo, kada smo kod kontrole rađanja..već pojasnih da Bili ne govori o merama države u tom smislu niti nasilnog nametanja već on očekuje kao filantrop

Filantrop!!!! :roll::roll::roll::ludd/::bfghb:

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Njegova fondacija upravo pomaže siromašne i bolesne. Ne znam zašto ti mrziš ovog čoveka toliko:

"Године 2000. је са својом супругом основао фондацију „Бил и Мелинда Гејтс“, добротворну организацију. Фондација се бави обезбеђивањем школарина сиромашним мањинама, борбом против сиде, болестима које преовлађују у земљама трећег света, као и другим циљевима. У 2000. години фондација је дала Универзитету у Кембриџу 210 милиона долара за Гејтс Кембриџ школарине. Дала је и једну милијарду долара у фонд „Јунајтед негро колеџ“. Један од примарних интереса Била Гејтса је побољшање државних школа. По извештајима магазина Форбс, Гејтс је до сада дао више од 29 милијарди долара у добротворне сврхе. "

Dakle, školuje svoje vojnike, kako je to davno napravio Soroš, pa upravo Soroševci preplavili Balkan i srednju Europu. To znači da uskoro stižu i ovi koje školuje Gates.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da li su Bill Gates i papa Francisko napravili pakt za spasavanje sveta od Virusa Korone?

Da vidino koliko ste iskreni
.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kad Slap i Jovan pocnu raspravu, cini mi se kao da Jovan jedva ceka da Slapa poklopi, ali ne uspeva. A Jovan tada ne vidi nikog drugog. Dok se Laodikeja ubacuje cim Slap pomene Adventiste i abortus, i stavlja video kako katolici "jedu decu". Pa katastrofa..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kad Slap i Jovan pocnu raspravu, cini mi se kao da Jovan jedva ceka da Slapa poklopi, ali ne uspeva.

Mora se priznati da je Jovan u neravnopravnom položaju. Najprije mora braniti patološke lažove Riveru i Veitha, a sada mora braniti "filantropa" žderača djece. A što mu ja mogu, njegovi su, mora ih braniti.

Dok se Laodikeja ubacuje cim Slap pomene Adventiste i abortus, i stavlja video kako katolici "jedu decu". Pa katastrofa..
Nije lako ni Laodikeji. 25 godina je u sekti, a sada se suočava s istinom, koja je za subotare strašna. Rodili se i odrastali u provaliji "datumarenja i subotarenja", a sada sve jasnije uviđa i kako su biznis na ubijanju djece pokrenuli. Ti mire, po svojoj vlastitoj Kalvariji, najbolje znaš koliko je to očajnička pozicija.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da li su Bill Gates i papa Francisko napravili pakt za spasavanje sveta od Virusa Korone?

Da vidino koliko ste iskreni
.
Jesu, Papa Francisko je buduci antihrist, a Bill Gates mu je prorok.. Kakve vi gluposti pisete.. Kakve Papa veze ima sa koronom i ovom posasti?

Jos katolici imaju problema sa svim vakcinama, jer su pravljene od mrtvih fetusa. Fajzerova izgleda da ne sadrzi te proteine, pa je Papa primio. Kakve to veze ima, jel to greh? A sto vasi adventisti odobravaju vakcine, oni nisu antihristi?

Nije Papa nepogresiv, nije to dogma..

I onda kazete nama da smo mi "teoreticari zavere"... Pa vi nista pametno i ne mozete povezati, imate pokrivalo na licu..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja nisam nista tvrdio da li su papa i Bil Gets ovo ili ono.
Ja sam samo dao komentar na Stvarnoslapovu tvrdju da je Bil Gejts Protestantski projekat, a Bil Gejts posecuje papu, konsultuje se sa njim..id..

To je logicno, jer papa stvara novo hiljadugodisnje carstvo na zemlji, pa nemam nista protiv toga, jer biznis je biznis
.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To je logicno, jer papa stvara novo hiljadugodisnje carstvo na zemlji, pa nemam nista protiv toga, jer biznis je biznis.
Ko je rekao da Papa stvara hiljadugodisnje carstvo na zemlji, i ko je rekao da "katolici jedu decu"? Boze sacuvaj sta ti pises.. To sto pises su potezi ocajnika, tako i deluje, pa bolje bi bilo da ne pises i uopste ne reagujes na to.

To sto Slap kaze da je Bill Gates produkt protestantizma, nije direktno i ja se ne slazem sa tim.. Ali mogli bismo reci da je ceo nas sadasnji poredak produkt tog sistema koji su protestanti stvorili. Jer su oni tim "vescima" i dali slobodu veroispovesti, dok su pre toga takvi zavrsavali na lomaci!

Imate ono za sta ste se izborili! Nije to sloboda za Hriscnske vere samo (da ste bar samo to trazili), vec ste vi izborili slobodu i za vestice i sataniste!

E sad vas takvi truju!

Znas li ti da satanisticke sekte slobodno deluju i registruju se?

Ja nisam nista tvrdio da li su papa i Bil Gets ovo ili ono.
Insinuiras, i bolje bi vam bilo da ne radite to ni ti ni Slap! Jer nisu krivi ni adventisti a nisu ni katolici, ili sta ja znam Jehovini svedoci, neprijatelj nam je zajednicki!

Eto, ti uvazi ako hoces, ako neces ne moras.. Dobronameran savet..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ali kako..kroz manje rađanja...

A BIblija kaže: "Plodite se i množite..."
Oni koji zagovaraju kontrolu stanovništva (pobačajem, eutanazijom, sterilizacijom i sl.) protive se Božjem zakonu.
Izgovora nema, to je đavolska rabota, jer Đavo je ubojica ljudi od početka. Pravi problem nije u prenapučenosti, ni siromaštvu, već u grijehu. Pohlepa, žudnja za moći i ludilo (pojedinaca, grupa ili korporacija) dovele su nas do ovog stanja. Moćnici gomilaju zalihe i rade što im se hoće i tako će sada kontrolirati stanovništvo i određivati demografsku sliku neke zemlje, sve pod vidom humanosti, napretka i boljitka.

Katolička Crkva protivi se pobačaju, sterilizaciji i kontracepciji općenito, a posebno kao način primjene kontrole rasta stanovništva. Koliko znam i Pravoslavna se protivi pobačaju, a protestanske...?

Papa Benedikt XVI. izjavio je da "istrebljivanje milijuna nerođene djece pobačajem, u ime borbe protiv siromaštva, zapravo predstavlja uništenje najsiromašnijih od svih ljudskih bića."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag