Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali je važno da znaš odakle potiče ova zabluda koju su prihvatio.

Ono što ja govorim nije nikakva zabluda, nego činjenica. Bill Gates, u svome nastupu za koji sam ostavio video, zaista govori o potrebi smanjenja broja ljudi na zemlji. Naravno, on ne misli da bi njemu trebalo "glavu otkinuti".

I da. Što kažu tvoji subotari? Drže li katolici još uvijek Papu Vojitilu živog i negdje skrivenog? :bfghb::ludd/: Nema ravna subotarima - zakon su. :ludd/::bfghb:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ono što ja govorim nije nikakva zabluda, nego činjenica. Bill Gates, u svome nastupu za koji sam ostavio video, zaista govori o potrebi smanjenja broja ljudi na zemlji.

Govori o smanjenju broja novorođenih...ne o smanjenju broja ljudi..smanjenje broja novorođenih će svakako uticati na usporavanje emisije ugljen-dioksida za 10-15%...

Ali šta je kontekst ovog predavanja? Štetnost ugljen-dioksida. To je ono što svi izbegavaju da kažu. Ja pozivam da ljudi pogledaju dobro ovo predavanje. On takođe govori šta još treba učiniti na polju usluga i drugih načina na koji se ugljen-dioksid prenosi u atmosferu. Emisija ugljen-dioksida je najveći problem i on govori o globalnim posledicama po svet zbog globalnog zagrevanja izazvanog emisijom ugljen-dioskida.

Takođe i njegova druga predavanja i članci govore o ovom..o smanjenju nekontrolisanog rađanja zahvaljujući zdrvastvenoj skrbi.

U ovom prdavanju on upravo govori da zemlje trećeg sveta će najpre osetiti posledice globalnog zagrevanja i zato je potrebno zbog njih samih da prihvate zdravstenu skrb koja donosi dulpu korist..i manju potrebu za rađanjem velikog broja dece jer će većina ostati u životu i time će se smanjeiti ugljen-dioksid u svetu a drugo imaće bolji i zdraviji život.

Čovek samo koristi mozak i činjenice..ništa više.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ono što ja govorim nije nikakva zabluda, nego činjenica. Bill Gates, u svome nastupu za koji sam ostavio video, zaista govori o potrebi smanjenja broja ljudi na zemlji.

Govori o smanjenju broja novorođenih...ne o smanjenju broja ljudi..

A novorođeni su stoka, majmuni, šišmiši, a ne ljudi. :ludd/::bfghb:Bože sačuvaj. Da subotara nema moralo bi ih se izmisliti.

smanjenje broja novorođenih će svakako uticati na usporavanje emisije ugljen-dioksida za 10-15%...

Ali šta je kontekst ovog predavanja? Štetnost ugljen-dioksida. To je ono što svi izbegavaju da kažu.

A kako ljudi svojim aktivnostima proizvode ugljen-dioksid (CO2), treba ih ukloniti, istrijebiti. Naravno najprije treba istrijebljivati one koji su "isključivo trošak", koji su bolesni i gladni pa se na njih treba samo trošiti. Naravno, "zemlju oslobođenu od štetnog ugljen-dioksida" uživat će milijarderi, "Bill Gatesi", "protestantsko-masonska zla".

A ti se Jovane nadaš nekoj koristi od "zdrave zemlje"!? Pa tebe kao rigidnog boljševika Bill Gatesi neće uzeti niti kao otirač za noge. Probaj im se prodati "kao subotar", kaži im da si klanjatelj patoloških lažova Rivere i Veitha. Ti milijarderi također iz dna duše mrze Crkvu, pa im se kao pajdaš u tome probaj uvaliti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A novorođeni su stoka, majmuni, šišmiši, a ne ljudi. :ludd/::bfghb:Bože sačuvaj.

Ne razumeš ili nećeš da razumeš kontest. Niko ne brani da se deca rađaju..kontekst je rađanje iz "nužde". To je prisutno kod Afriakanca i zamalaj u razvoju jer je smrtnost dece i novorođenčadi velika zbog bolesti. Jednostavno je...smanjiti bolesti zahvaljući zdravstvenoj skrbi, smanjuje se rađanje "iz nužde" i time se rađaju manje dece kod njih jer je veći procenat onih koji ostaju u životu...i time se i ova drugo takođe rešava.

A kako ljudi svojim aktivnostima proizvode ugljen-dioksid (CO2), treba ih ukloniti, istrijebiti.

To možda ti bi radio..ali Bili o tome ne priča..navedi gde je pomenuo istrebljenje ljudi..vidi kada nešto ponudiš a to što si ponudio poput ovog videa izneo si samo tvoje predstave koje imaš znači da si postavio nešto ne znajući ni sam šta si postavio..neka ljudi vide...svakako..a postavio si sa namerom da na silu i nategnto navedeš tvoje viđenje stvari. Upravo si uradio suprotno onome što si hteo dokazati..Bili nigde ne pominje ubijanje ljudi već govori o kontroli rađanja...a drugi njegovi članici upravo ponavljaju ovu ideju.

De ostavi se Teorija Zavere...mani to...nemoj izmišljati više.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam siguran da ti negiraš i globalno zagrevanje. Siguran sam. Kao i svi teortičari zavere koji to negiraju. Pričajući da je to jevrejska zavera. Dakle, ti sigurno smatraš da ugljen-dioksid nije štetan i da nisu tačne priče o njegovim graničnim vrednostima u atmosferi koji sada imamo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Eto sta nebulozi Stvarnoslap, da Adventisticka crkva veruje da Katolici drze negde zivog papu Vojtilu.
Tesko onome koga ovaj placeni Jezuita obrlati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Čitao neke komentare nekih nazovi adventista koji su izneli neke teze o tome i on to proglasio kao učenje adventizma. Manipulacija, da.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
a postavio si sa namerom da na silu i nategnto navedeš tvoje viđenje stvari.

Kad bih htio nešto podvaliti Gatesu, onda ne bih postavio video u kojemu on sam govori. Video će svatko pogledati i prosuditi. Potpuno suprotno čine subotari, jer vi funkcionirate na "duhu podmetanja". Vi ne nastupate s argumentiranim činjenicama, nego za svjedoke dovodite patološke lažove, kakvi su Rivera i Veith. Dakle, podmećeš meni ono što radiš ti i ostali subotari.

Eto sta nebulozi Stvarnoslap, da Adventisticka crkva veruje da Katolici drze negde zivog papu Vojtilu.
Tesko onome koga ovaj placeni Jezuita obrlati.

Čitao neke komentare nekih nazovi adventista koji su izneli neke teze o tome i on to proglasio kao učenje adventizma. Manipulacija, da.

Obojica lažete k'o psi. Ja nigdje nisam napisao niti tvrdio da to vaša sekta deklarira svojim vjerovanjem. Napisao sam da su subotari izmislili i razglasili priču kako su katolici sakrili živog papu Vojitilu. I to je istina. Idiotizam jest, ali skroz ide uz subotarstvo i subotare. :bfghb::ludd/:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
U Bozjem zakonu ,Stari Zavet postoji Bozja odredba o karantinu
Hocete li vi vec jednom shvatiti da ovo nema veze sa karantinom? U pitanju je cilj da se uvedu mere kontrole populacije!

Kao i to da su u vreme Izraela bile drugacije okolnosti! Oni nisu imali ni maske, ni rukavice, ni dezinfekciona sredstva.. A mi imamo!

Oni su sve to morali da praktikuju , a mi ne moramo!

Svako od nas moze sebe da zastiti..

Neka stavi 3 maske, neka nosi gas masku ako hoce, neka nosi rukavice i neka pere ruke! Svako je odgovoran za sebe, a ne za drugog! I nikakve druge mere nam nisu ni potrebne, pogotovo ne da ti neko naredjuje i da te maltretira. Nema potrebe za karantinom!

Druga stvar, ti zakoni koje ovde navodis nisu imali cisto zdravstvenu osnovu (iako tako izgleda), prvenstveno su vezani za duhovnu necistocu! Recimo zakon da se zena odvaja kad ima mesecni ciklus nije vezana za zdravlje uopste! To ima duhovnu simboliku!

Zaokret, šta kažeš na gornji tekst tvoje sestre u veri? Vidi šta piše? Sve suprotno tebi? Šta misliš?
Ona razmislja glavom, hvala Bogu!

A on postavlja ono "ko se dotakne mrtvaca..", pa to nema veze sa higijenom, to prvenstveno ima duhovnu simboliku!

U danasnje vreme ne moze ni da se primeni! Onda bi doktori trebali da se odvajaju svaki put kad im neko umre a oni ga pipnuli! Morali bi da idu u karantin!

GLUPOSTI!

Mi smo savremeno drustvo, koje ima bolje nacine prevencije i kontrolu zaraznih bolesti, za razliku od njih, koji nisu ni znali sta je to bolest! Njima su svakako ove mere bile potrebne! Nama ne!

Ove mere su cisto majmunisanje naroda!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Jeste.
To je neki pojedinac koji je okupio oko sebe par ljudi, i napisao dve knjizice iznoseci neka svoja vidjenja iz otkrivenja.

Upoznao san coveka jer je jednom prilikom bio u Beogradskoj crkvi.

Crkva se ogradila o ovog coveka i ono sto je pisao.

Licno ne smatram da su sve crkvene odluke tog tipa od Boga, jer crkva odbacuje i prave vesti i vesnike, ali napominjem da je ovaj covek iznosio nesto sto nije od Boga, i to ne nema veze sa Adventistima.

Problem je u tome sto Stvarnoslap svako verovanje, tezu, stav, misljenje, delo... pojedinaca Adventista identifikuje sa Adventistickom crkvom

To bi bilo kao kada bi sva verovanja, teze, stavove, misljenja, dela... bilo kog Srbina Pravoslavca, ili Hrvata Katolika identifikovali sa Pravoslavnom ili Katolickom crkvom, jer se svi oni deklarisu kao Pravoslavni ili Katolici.

Tako da je Stvarnoslapov pokusaj da na taj nacin oblati Adventiste potpuni promasaj
.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag