Nikada čuo za toga.
Ništa ja od toga čitao nisam. Ja sam samo pogledao i poslušao Billa Gatesa, i sam čuo i uvjerio se da se zalaže za smanjenje stanovništva na zemlji.
Dolje ti je video pa pogledaj:
Boli mene 'neka stvar' za to. Rekoh ti da za takvo što niti sam kada čuo niti vidio. Ono što ja tvrdim za Gatesa rekao je sam Bill Gates,
eno ti dolje video pa pogledaj i poslušaj.
Inače, ovo drugo što spominješ, priča kako Bin Laden nije ubijen,
sigurno potiče od vas subotara. Vi subotari ste također proširili priču kako papa Vojitola
nije umro, nego je živ, katolici su ga sakrili, i on će se kao Antikrist vrlo brzo pojavitio.
. Da vas subotara nema '
trebalo bi vas izmisliti'. Inače, kako bi ljudima čovjek objašnjavao što je idiotizam i patološka mržnja da zaista nije vas.
Pusti članak. Evo video u kojem Gates o tome govori pa neka ljudi sami prosuđuju. Volio bih da i ti možeš prosuđivati, znam da ne možeš, ali bar gledaj 'filmić' sa svojim idolom Billom Gatesom.
P.S. Još nisam do kraja odgonetnuo kako jedan rigidni boljševik, kakav je Jovan, boga vidi u Billu Gtesu.
At TED2010, Bill Gates unveils his vision for the world's energy future, describing the need for "miracles" to avoid planetary catastrophe and explaining why he's backing a dramatically different type of nuclear reactor. The necessary goal? Zero carbon emissions globally by 2050.
www.ted.com