Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Glavni širitelj ovih lažnih vesti o Bilu Gejtsu jeste zapravo homeopata Robert Jung. On je osnovač organizacije tj. kontraverznog "Suda za prirodnu pravdu". On je između ostalog osuđen zna zatvor zbog ilegalne lekarske prakse 2016 godine. Sedište ove kvaziorganizacije je u Velikoj Britaniji i ona između ostalog tvrde gluposti da 5 G mreža širi korona virus. Robert Stil, jedan od članova ovog "tribunala" tvrdi da je 2017 NASA uzela njegovu decu i porobila ih na Marsu.

Evo ko su ljudi koji šire ove opačine. Bilovu prekrojenu i vankonteksta izjavu o smanjenju populacije nasilnim putem, putem vakcinacije ovaj tribunal je objavio 20.11.2019.

Verujete li da NASA krade decu i odvodi ih na Mars? Ako to verujete onda slobodno poverujte i da Bil Gejts zaista ima opasne planove za ovaj svet.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sam Robert Jung se oslanja na drugi izvor. Taj drugi izvor je gogle novinski članak pod nazivom "Suveren Neazvistan"..koji do sada ima 7 izdanja a prvi članak je izašao 2009 godine. Sedište je u Irskoj koji objavljuje sve teorije zavere o vakcinama. Urednik lista Dejv Derbi.

Jedna od ovih priča ovog virtuelnog časopisa je da Osama Bin Laden nije ubijen i da vakcine uzrokuju autizam. Takođe su izdali saopštenje da televizija je oblik ispiranaj mozga koju kontroliše vlada za uspostavljanje novog Svetskog Poretka.

O izjavi Bila Gejtsa o kojoj smo govorli ovaj članak govori 2011 izvrćući izjavu i pogrešno je kontekstirajući. Evo tog članka

1618641390849.png

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Inače još jedna zanimljivost. Robert Jung čijim pričama veruješ je Mormon. :).

Nikada čuo za toga.

Sam Robert Jung se oslanja na drugi izvor. Taj drugi izvor je gogle novinski članak pod nazivom "Suveren Neazvistan"..koji do sada ima 7 izdanja a prvi članak je izašao 2009 godine. Sedište je u Irskoj koji objavljuje sve teorije zavere o vakcinama. Urednik lista Dejv Derbi.
Ništa ja od toga čitao nisam. Ja sam samo pogledao i poslušao Billa Gatesa, i sam čuo i uvjerio se da se zalaže za smanjenje stanovništva na zemlji. ;) Dolje ti je video pa pogledaj:

Jedna od ovih priča ovog virtuelnog časopisa je da Osama Bin Laden nije ubijen i da vakcine uzrokuju autizam.

Boli mene 'neka stvar' za to. Rekoh ti da za takvo što niti sam kada čuo niti vidio. Ono što ja tvrdim za Gatesa rekao je sam Bill Gates, :);) eno ti dolje video pa pogledaj i poslušaj.

Inače, ovo drugo što spominješ, priča kako Bin Laden nije ubijen, sigurno potiče od vas subotara. Vi subotari ste također proširili priču kako papa Vojitola nije umro, nego je živ, katolici su ga sakrili, i on će se kao Antikrist vrlo brzo pojavitio. :bfghb::ludd/::bfghb::ludd/:. Da vas subotara nema 'trebalo bi vas izmisliti'. Inače, kako bi ljudima čovjek objašnjavao što je idiotizam i patološka mržnja da zaista nije vas.

O izjavi Bila Gejtsa o kojoj smo govorli ovaj članak govori 2011 izvrćući izjavu i pogrešno je kontekstirajući. Evo tog članka.

Pusti članak. Evo video u kojem Gates o tome govori pa neka ljudi sami prosuđuju. Volio bih da i ti možeš prosuđivati, znam da ne možeš, ali bar gledaj 'filmić' sa svojim idolom Billom Gatesom.

P.S. Još nisam do kraja odgonetnuo kako jedan rigidni boljševik, kakav je Jovan, boga vidi u Billu Gtesu. :rolleyes:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nikada čuo za toga.

Ništa ja od toga čitao nisam. Ja sam samo pogledao i poslušao Billa Gatesa, i sam čuo i uvjerio se da se zalaže za smanjenje stanovništva na zemlji. ;) Dolje ti je video pa pogledaj:

Boli mene 'neka stvar' za to. Rekoh ti da za takvo što niti sam kada čuo niti vidio. Ono što ja tvrdim za Gatesa rekao je sam Bill Gates, :);) eno ti dolje video pa pogledaj i poslušaj.

Inače, ovo drugo što spominješ, priča kako Bin Laden nije ubijen, sigurno potiče od vas subotara. Vi subotari ste također proširili priču kako papa Vojitola nije umro, nego je živ, katolici su ga sakrili, i on će se kao Antikrist vrlo brzo pojavitio. :bfghb::ludd/::bfghb::ludd/:. Da vas subotara nema 'trebalo bi vas izmisliti'. Inače, kako bi ljudima čovjek objašnjavao što je idiotizam i patološka mržnja da zaista nije vas.

Pusti članak. Evo video u kojem Gates o tome govori pa neka ljudi sami prosuđuju. Volio bih da i ti možeš prosuđivati, znam da ne možeš, ali bar gledaj 'filmić' sa svojim idolom Billom Gatesom.

P.S. Još nisam do kraja odgonetnuo kako jedan rigidni boljševik, kakav je Jovan, boga vidi u Billu Gtesu. :rolleyes:

Ti nisi naravno jer ti ne znaš ko je u pozadini. Ti si čitao nešto što su pisali oni koji takođe koriste ove izvore koje navedoh.
Pa naravno da nisi čuo ko je glavni izvor svih tvojih izvora jer si se upecao na priču iz "prve ruke". Nisi proveravao. Važno ti je samo senzacija.

To je i odlika karaktera.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si čitao nešto što su pisali oni koji takođe koriste ove izvore koje navedoh.
Pa naravno da nisi čuo ko je glavni izvor svih tvojih izvora jer si se upecao na priču iz "prve ruke". Nisi proveravao. Važno ti je samo senzacija.

Ti si zaista mutav. Oprosti, ali ne postoji ljepša riječ za opis tvoga uma. Ja ti lijepo rekoh - nisam nikoga ni slušao ni čitao, nego sam sam pogledao i poslušao što Gates govori, i tako se osobno uvjerio.

Ja sam drugim ljudima ostavio video, pa će sami pogledati i prosuditi. A ti bi mogao, kad već ne razumiješ, pogledati taj video kao 'filmić o svome idolu Billu Gatesu'.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si zaista mutav. Oprosti, ali ne postoji ljepša riječ za opis tvoga uma. Ja ti lijepo rekoh - nisam nikoga ni slušao ni čitao, nego sam sam pogledao i poslušao što Gates govori, i tako se osobno uvjerio.

Ja sam drugim ljudima ostavio video, pa će sami pogledati i prosuditi. A ti bi mogao, kad već ne razumiješ, pogledati taj video kao 'filmić o svome idolu Billu Gatesu'.

Ali je važno da znaš odakle potiče ova zabluda koju su prihvatio. Gejts kada govori o onim prcentima koje si citirao misli na smanjenje nekontrolisanog rađanja za 10-15%. To se postiže zahvaljujući boljoj zdravstvenoj nezi.

Takoće sa porastom broja ljudi raste i procenat ugljen-dioksida u atmosferi. Tako da sa povećanim uljen dioskidom dolazi do povećanja bolesti na planeti zemlji. Čovek dakle govori sa naučne tačke gledišta. Ali on nigde ne govori o ubijanju ljudi i smanjenju broja ljudi ubijstvima ili vakcinacijom. On govori o kvalitetu života koji treba da se ostvari boljom zdrvastvenom negom i vakcinama koje će trećem svetu kada ih prihvati doneti olakšanje jer će iskoreniti svakve bolesti koje imaju i tada neće biti potrebe za rađanejm velikog broja dece da bi preživli već se se smanjiti rađanje upravo zbog poboljšanja načina života i zato što će tada biti manja smrtnost kod dece.

Bil o ovome govori u mnogim člancima...i on to objašnjava detaljno. Sve je to kontekst onoga o čemu Bil Gejts govori i u predavanju iz 2010. Ovako izvaditi isečak sa jednog prdavanja i navoditi jednu rečenicu iz tog predavanja a ne gledati kontekst celog predavanja i svih Bilovim izjava po tom pitaju jeste grubo prekrajanje njegovoih izjava i stavova.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag