Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kad bih htio nešto podvaliti Gatesu, onda ne bih postavio video u kojemu on sam govori. Video će svatko pogledati i prosuditi.

Tako treba da bude. Ali ti nisi samo postavio video već doneo i sud unapred o njemu da priča o ubijanju ljudi ili dece. A upravo u vidiu on to nigde ne kaže. On govori o onome što svo vreme i priča u vezi zdravstvene nege..da će smanjiti smrtnost novorođenčadi a to dovodi do smanjene potrebe za enomrmnim rađanjem koje je karakteristika zemalja trećeg sveta. Njegova dakle izjava u vezi 10-15% je u tom kontestu...ti si kao i ostali TZ pokušao da izvedeš zaključak ne na osnovu onoga što je Bili tu rekao već na osnovu onoga što nije rekao a što ti pretpostavljaš da misli ili što bi se van konteksta svih njegovih izjava o tom pitanju moglo pretpostaviti. To je tanko i nadasve navođenje na svoje pretpostavke ili namerno izvrtanjae reči ovog čoveka.

Veći je problem što to postaje tvoja navika i ljudi koji tako budu radili i nekritički uzimalči zdravo za gotovo ove priče TZ će tako naučiti da postupaju u svom životu u svemu. Što ne valja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Problem je u tome sto Stvarnoslap svako verovanje, tezu, stav, misljenje, delo... pojedinaca Adventista identifikuje sa Adventistickom crkvom

Nije to moj problem, nego problem vas adventista. Evo ti najzorniji i najsvježiji primjer. Jovan ovdje već mjesecima ponavlja kako Isus nije Svemogući Bog, nego su Isus i đavlina jednako "bogovi" - kao stvorena bića. A Jovan ponavlja kako je on adventist sedmog dana. I čiji je ovo problem? Moj sigurno nije.

Tako treba da bude. Ali ti nisi samo postavio video već doneo i sud unapred o njemu da priča o ubijanju ljudi ili dece.

Nisam ja donio nikakav sud toga tipa, nego Bill Gates u tom videu zaista govori o potrebi smanjenja stanovništva na zemlji. A kako se stanovništvo može smanjiti, brisanjem gumicom k'o tekst napisan grafitnom olovkom!?!?

A upravo u vidiu on to nigde ne kaže. On govori o onome što svo vreme i priča u vezi zdravstvene nege..da će smanjiti smrtnost novorođenčadi a to dovodi do smanjene potrebe za enomrmnim rađanjem koje je karakteristika zemalja trećeg sveta.

Kad pogledaš video onda dođi diskutirati. Ti pojma nemaš što Bill Gates govori. Pronašao si tekst nekoga od "Soroševih plaćenika" i ovdje ga repliciraš ko "zadnji idiot". Čovječe, pokreni video, poslušaj što kaže, probaj trazmisliti - ako možeš - i onda dođi o ovome diskutirati.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nema nikakvih zavera. Zavera je u glavi onih koji veruju u nju. Veruj mi..čupaj se iz toga što pre.

Naravno, tvoja slobodna volja.
Zavera je citava biblija, znamo i ko se zaverio! A ti posto ne verujes u "zaveru", ni u bibliju ne verujes!

Pa nece valjda pravi vernik da veruje satanistima globalistima i njihovim lazima
Ima neko ko Jovan, koji veruje globalistima i njihovim lazljivim medijima. A znamo ko je najveci globalista - sotona, koji je ujedinjavao ljude i kad su kulu vavilonsku gradili! Tako i sada ujedinjava sve drzave - da "svi jednu volju imaju.. i vlast svoju predace zveri"! Naravno kasnije sledi zig, koji ce svi primiti. Ka tom cilju streme, a virus i vakcina je uvod u to! Ko to ne vidi, taj je slep!

A onda on prica o nekakvoj "teoriji zavere", ne shvatajuci da je upravo BIBLIJA OD POCETKA GOVORILA I GOVORI O ZAVERI!

Ali ne zameri mu, on to zbog religije ne moze prihvatiti, jer njegoj crkvi ne sme vakcina ili cip biti "zig", njima je "zig zveri NEDELJA"!

zar ti ne znas ko vlada ovim svetom i u cijoj su sluzbi mediji
Ne shvata on!

Znači naši lekari izgiboše u crvenim zonama a sve laž?
Novinari narucuju slike na dark webu! Jedna slika mrtvaca kosta oko 50 dolara, smesno je kad vidis u novinama da coveka od 70kg dve medicinske sestre drze u carsavu sa dva prsta!

Ali vama koji verujete u njihove lazljive medije takve stvari promaknu!

Izgibose doktori malo sutra! Vec sam ti rekao da poznajem doktore koji se na ovo smeju grohotom, rade u kovid ambulantama! Znam ih!

A vi ste naivcine sto verujete u sve to!

Eno u Brazilu..vidi šta se dešava..umiru nekoliko hiljada dnevno od virusa
Brazil je najavljen, kada jos niko od medija nije pominjao ja sam to znao, i pojedini ljudi su znali da ce novi soj virusa doci iz Brazila! A vi koji slusate lazne medije svakako da niste, i onda verujete da je sve to slucajnost!

Pa kako moze biti slucajnost kada smo mi to vec unapred znali?

Postoji scenario Jovane i sve se po scenariju radi, a ti to nikako da shvatis!

Tebi tvoja vera ne dozvoljava da razmisljas razumno!

Brazil je dakle tempirana "bomba".

A mi pre tebe znali da ce Brazil biti bomba!

Malo imaj poštovanja prema lekarima..
Posteni lekari su besni i zbog onog tapsanja sa prozora! E takve ja lekare postujem, a ne tvoje lazne lekare!

Tačno, to što ti govoriš o tome da virus ne postoji jesu samo ljudska izmišljotina globalista..
Postoji simptomatologija a ne virus. Ko zna da li uopste virus postoji, jer nikada nije ni izolovan! Pricate totalne budalastine!

Bolest niko ne negira, ali to ne mora biti virus!

Ti verujes Geber Jesusu (predsedniku SZO) koji je lagao i u njegovoj zemlji za kugu da je stomacni virus! Covek je inace na sudu optuzen za zlocin.. Takvi ti uvode mere i diriguju kako ce tvoja zemlja reagivati na bolest, takav covek ti zabranjuje autopsije!

Totalni je idiotizam takvim ljudima verovati!

Ko ti je rekao da virus ne postoji ?

Ma niko nije rekao da bolest ne postoji, ne mozes negirati ocigledno! Ali da je virus, ne mora biti virus! I da manipulisu brojkama manipulisu, da je smrtnost 0,09% u Srbiji jeste, da je opasnost velika i da su potrebne ovako rigorozne mere - NISU!

Ova pošast je veoma opasna..
Vidimo koliko je opasna bolest! Umire 0,09% ljudi, malo jaca gripa! Panika ni zbog cega!

Ali ovako rigorozne mere odgovaraju samo onima koji je zele nesto drugo!

Mi zivimo u Sataninom svetu ali nismo debili da verujemo satanistima sta nam serviraju nego koristimo svoj mozak.
Hvala Bogu, a svi mediji kojima Jovan slepo veruje su ciji mediji?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Govori o smanjenju broja novorođenih...ne o smanjenju broja ljudi..smanjenje broja novorođenih će svakako uticati na usporavanje emisije ugljen-dioksida za 10-15%...
Tacno tako! Bill Gates govori "da treba smanjiti broj novorodjenih", a to je sta?

TO JE KONTROLA RADJANJA!

I nemoj da nam pricas bajke i pravis nas maloumnima! On govori o "prekomernom radjanju" i da ga treba zaustaviti, da bi se navodno smanjila emisija ugljen dioksida! (sam Bog zna kakve to veze ima sa ugljen dioksidom - nikakve!)

I zasto bas Afrika? Gde ima najvise SIDE? Pa bas u toj jadnoj Africi, a one koji ih godinama truju i depopulizuju (zarazuju), ti podrzavas?

Nije slucajno sto virus "krece bas iz Kine" , oni su eksperti u "kontroli radjanja" u svojoj zemlji!

I nije slucajno sto su na istoj strani Bill Gates i Kinezi, i to sto je i sam Gates posecivao laboratoriju nedaleko od Vuhana (udaljenoj 10km) odakle je i dosao virus!

Cilj je kontorla radjanja, kontorla kretanja, kontrola ljudi u globalu! Nova vlast i poredak koji se formira ce biti totalitaran i robovlasnicki, a ljude koji ga kreiraju ti podrzavas!

Ti si totalno neobavesten covek! Nemas pojma o cemu pricas!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije to moj problem, nego problem vas adventista. Evo ti najzorniji i najsvježiji primjer. Jovan ovdje već mjesecima ponavlja kako Isus nije Svemogući Bog, nego su Isus i đavlina jednako "bogovi" - kao stvorena bića. A Jovan ponavlja kako je on adventist sedmog dana. I čiji je ovo problem? Moj sigurno nije.

Nisam ja donio nikakav sud toga tipa, nego Bill Gates u tom videu zaista govori o potrebi smanjenja stanovništva na zemlji. A kako se stanovništvo može smanjiti, brisanjem gumicom k'o tekst napisan grafitnom olovkom!?!?

Kad pogledaš video onda dođi diskutirati. Ti pojma nemaš što Bill Gates govori. Pronašao si tekst nekoga od "Soroševih plaćenika" i ovdje ga repliciraš ko "zadnji idiot". Čovječe, pokreni video, poslušaj što kaže, probaj trazmisliti - ako možeš - i onda dođi o ovome diskutirati.

To si postavio dobro pitanje.. "a kako se stanovništvo može smanjiti"? I da si samo na tome ostao dobro bi uradio. Međutim, ti si odmah i odgovorio i doneo zaključak što nije dobro jer je zaključak pogrešan.

Tvoj odgovor govori ne o onome što Bil misli niti je to rekao već govori o tvom stanju uma pre svega. Tvoj um vidi upravo samo taj način bez ikakvog kritičkog pristupa problemu. To je dakle viđenje samo tvog uma a ono što vidiš jeste "pokvareno"

Da si imao kritičko rasuđivanje postavio bi sebi par potpitanja. Jedno od tih je i kako ovi ljudi što sede bi odreagovali da je on zaista to mislio. Ali na stranu to...onom što to ne znaš jeste pozadina onoga što Bili svo vreme govori u vezi ove teme. On je u mnogim svojim intervjuima sasvim jasno rekao na koji način bi se mogao smanjiti broj stanovnika u nerazvijenim zemljama trećeg sveta jer je taj enormni broj rađanja problem za samu zajednicu. On je ukazao upravo na ono što sam već pominjao a to je da se zahvaljujući zdravstvenih skbi omogući prosperitet koji će navesti ljude da manje rađaju(to će biti njihova slobodna odluka) jer će biti sigurniji da će novorođenčad opstati. E kada to znamo a Bili je to mnogo puta već rekao, ovaj njegov govor znači treba pravilno kontekstirati na osnovu onoga što znamo da je njegov stav. Tvoja nepoznanica ove jednačine je što nemaš poznatu(Bilijev stav) po ovom pitanju. On sada ovde govori jer zna da ljudi znaju šta on podrazumeva pod "smanjenjem ljudi" u svojim ranijim tezama.

Oni koji kao ti imaju iskrivljenu sliku većinom namerno, će doneti zaključak kao ti...na osnovu više nego zlobne pretpostavke. Ne, na onome što Bili ovde pominje jer to ne pominje, ne na osnovu onoga što je Bili rekao ranije(jer govori sasvim drugo od onoga što je zlobni um njemu već pripisio) već je zaključak pretpostavka unapred pripisanih zlih namera čoveka koga ne poznaje i čije stavove ne poznaje.

Dakle problem je samo tvoj i onih koji "hoće" da misle kao ti.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je Jovanov problem, a ne Adventisticke crkve.

Tako da ti to resi sa njim, a ne da svako pojedinacno verovanje nekog Adventiste pripisujes Adventistickoj crkvi.

Kada bih ja pokupio sva nezavisna verovanja pojedinaca Katolika i Pravoslavaca od svojih crkava - sastavio pih deset tomova tih ucenja i teorija
.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tvoj odgovor govori ne o onome što Bil misli niti je to rekao već govori o tvom stanju uma pre svega.

Tako je. Sve što mi govorimo je proizvod našeg uma i istovremeno govori o našem umu. Kod tebe to ne vrijedi, ti svoje misli iz prsta isisavaš.

Tvoj um vidi upravo samo taj način bez ikakvog kritičkog pristupa problemu. To je dakle viđenje samo tvog uma a ono što vidiš jeste "pokvareno"

Ovo više nije moj problem, nego tvoj. Ovo govori o tvome "umu", pardon, o tvome "prstu" jer si i ovo iz prsta isisao.

Ali na stranu to...onom što to ne znaš jeste pozadina onoga što Bili svo vreme govori u vezi ove teme. On je u mnogim svojim intervjuima sasvim jasno rekao na koji način bi se mogao smanjiti broj stanovnika u nerazvijenim zemljama trećeg sveta jer je taj enormni broj rađanja problem za samu zajednicu.

Ovime si potvrdio da ja čitavo vrijeme govorim istinu, a ti čitavo vrijeme lažeš. Jer ovdje sam svjedočiš da Gates govori i zastupa smanjenje stanovništva na zemlji.

On je ukazao upravo na ono što sam već pominjao a to je da se zahvaljujući zdravstvenih skbi omogući prosperitet koji će navesti ljude da manje rađaju(to će biti njihova slobodna odluka) jer će biti sigurniji da će novorođenčad opstati.

Zašto bi prosperitet naveo ljude da manje rađaju!? Nije li zdrava logika posve suprotna ovome? Naime, ako ljudi povećaju svoj standard i ako im se poveća zdravstvena i svaka druga sigurnost, zdrava pamet kaže da bi tada mogli imati i još više djece. :) Ali, protestantsko-masonska zla, kojima i ti pripadaš, kreću drugim putem - "kontrolom rađanja", koju su im "duhovna braća" bezbožni Kinezi davno patentirali i uvelike proveli i provode.

E kada to znamo a Bili je to mnogo puta već rekao, ovaj njegov govor znači treba pravilno kontekstirati na osnovu onoga što znamo da je njegov stav. Tvoja nepoznanica ove jednačine je što nemaš poznatu(Bilijev stav) po ovom pitanju. On sada ovde govori jer zna da ljudi znaju šta on podrazumeva pod "smanjenjem ljudi" u svojim ranijim tezama.

Pa kako nemam!?!? Bill Gates ga je sam izrekao - "uz tri druga elementa, jedan je smanjenje broja ljudi na zemlji". Dakle, Bill Gates, bezbožnik i protestantsko-masonsko zlo, bi se Boga igrao.

Oni koji kao ti imaju iskrivljenu sliku većinom namerno, će doneti zaključak kao ti...na osnovu više nego zlobne pretpostavke.

Gore ti pokazah da nije riječ o mojoj zlobi, nego o zlu koje je opsjelo bezbožnika Billa Gatesa. I zašto se ti ovoliko pjeniš braneći notornog bezbožnika i čovjeka koji nema ni trunke sućuti za gladne i bolesne. On bi ih iskorijenio "kontrolom rađanja"!?!?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovime si potvrdio da ja čitavo vrijeme govorim istinu, a ti čitavo vrijeme lažeš. Jer ovdje sam svjedočiš da Gates govori i zastupa smanjenje stanovništva na zemlji.

Ali kako..kroz manje rađanja...zašto to prećutkuješ. Ne ubijstvima kako tvoj maštarsko-zlobni um(oprosti ali tako je) hoće da pokaže. Jesam li upravu? Dakle, jedno je smanjiti porcente rađanja u tim zemljama trećeg sveta a drugo je ubijanje.

Ti govoriš o ubijanju a Bili govori o kontoli rađanja.

Zašto bi prosperitet naveo ljude da manje rađaju!? Nije li zdrava logika posve suprotna ovome?

Praviš se naivan sada? A da li enormno rađanje koje izaziva bedu u narodu zbog svoje masovnosti a nemanje sredstava za život i u okolnostima nedovljne higijene koja samo može da prozvede nove bolesti i one koje već vladaju, da li ono je po tebi prhvatljivo? Misliš da je samo bitno insistirati na rađanju bez ikakvih uslova za život te novorođene dece? To kao prvo. Dakle, tebi je važno rađanje na uštrb bede i siromaštva i svih ostalih stvari koje ono proizvodi?

Kao drugo, kada smo kod kontrole rađanja..već pojasnih da Bili ne govori o merama države u tom smislu niti nasilnog nametanja već on očekuje kao filantrop i optimista da će oni sami to odlučiti jer ako budu imali bolje uslove života logično je da oni manje rađaju..jer nema straha od umiranja novorođenčadi. Samo iskrivljen um može staviti u usta Bilu nešto što nije rekao. Dakle, on se nada da će ta svest i emancipacija kod tih ljudi proraditi i da će oni sa boljim zdravstvenim uslovima biti zadovljni sa manje dece i projekcija ili predviđanja su da će to dovesti do smanjenja emisije ugljen-dioksida za 10-15% u srazmeri sa smanjenjem novorođenih.

Zato pogrešno i iskrivljeno sve razumeš u onome što je poenta priče koji iznosi Bil Gejts.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Gore ti pokazah da nije riječ o mojoj zlobi, nego o zlu koje je opsjelo bezbožnika Billa Gatesa. I zašto se ti ovoliko pjeniš braneći notornog bezbožnika i čovjeka koji nema ni trunke sućuti za gladne i bolesne.

Njegova fondacija upravo pomaže siromašne i bolesne. Ne znam zašto ti mrziš ovog čoveka toliko:

"Године 2000. је са својом супругом основао фондацију „Бил и Мелинда Гејтс“, добротворну организацију. Фондација се бави обезбеђивањем школарина сиромашним мањинама, борбом против сиде, болестима које преовлађују у земљама трећег света, као и другим циљевима. У 2000. години фондација је дала Универзитету у Кембриџу 210 милиона долара за Гејтс Кембриџ школарине. Дала је и једну милијарду долара у фонд „Јунајтед негро колеџ“. Један од примарних интереса Била Гејтса је побољшање државних школа. По извештајима магазина Форбс, Гејтс је до сада дао више од 29 милијарди долара у добротворне сврхе. "

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag