Nema nikakvih zavera. Zavera je u glavi onih koji veruju u nju. Veruj mi..čupaj se iz toga što pre.
Naravno, tvoja slobodna volja.
Zavera je citava biblija, znamo i ko se zaverio! A ti posto ne verujes u "zaveru", ni u bibliju ne verujes!
Pa nece valjda pravi vernik da veruje satanistima globalistima i njihovim lazima
Ima neko ko Jovan, koji veruje globalistima i njihovim lazljivim medijima. A znamo ko je najveci globalista - sotona, koji je ujedinjavao ljude i kad su kulu vavilonsku gradili! Tako i sada ujedinjava sve drzave - da "svi jednu volju imaju.. i vlast svoju predace zveri"! Naravno kasnije sledi zig, koji ce svi primiti. Ka tom cilju streme, a virus i vakcina je uvod u to! Ko to ne vidi, taj je slep!
A onda on prica o nekakvoj "teoriji zavere", ne shvatajuci da je upravo BIBLIJA OD POCETKA GOVORILA I GOVORI O ZAVERI!
Ali ne zameri mu, on to zbog religije ne moze prihvatiti, jer njegoj crkvi ne sme vakcina ili cip biti "zig", njima je "zig zveri NEDELJA"!
zar ti ne znas ko vlada ovim svetom i u cijoj su sluzbi mediji
Ne shvata on!
Znači naši lekari izgiboše u crvenim zonama a sve laž?
Novinari narucuju slike na dark webu! Jedna slika mrtvaca kosta oko 50 dolara, smesno je kad vidis u novinama da coveka od 70kg dve medicinske sestre drze u carsavu sa dva prsta!
Ali vama koji verujete u njihove lazljive medije takve stvari promaknu!
Izgibose doktori malo sutra! Vec sam ti rekao da poznajem doktore koji se na ovo smeju grohotom, rade u kovid ambulantama! Znam ih!
A vi ste naivcine sto verujete u sve to!
Eno u Brazilu..vidi šta se dešava..umiru nekoliko hiljada dnevno od virusa
Brazil je najavljen, kada jos niko od medija nije pominjao ja sam to znao, i pojedini ljudi su znali da ce novi soj virusa doci iz Brazila! A vi koji slusate lazne medije svakako da niste, i onda verujete da je sve to slucajnost!
Pa kako moze biti slucajnost kada smo mi to vec unapred znali?
Postoji scenario Jovane i sve se po scenariju radi, a ti to nikako da shvatis!
Tebi tvoja vera ne dozvoljava da razmisljas razumno!
Brazil je dakle tempirana "bomba".
A mi pre tebe znali da ce Brazil biti bomba!
Malo imaj poštovanja prema lekarima..
Posteni lekari su besni i zbog onog tapsanja sa prozora! E takve ja lekare postujem, a ne tvoje lazne lekare!
Tačno, to što ti govoriš o tome da virus ne postoji jesu samo ljudska izmišljotina globalista..
Postoji simptomatologija a ne virus. Ko zna da li uopste virus postoji, jer nikada nije ni izolovan! Pricate totalne budalastine!
Bolest niko ne negira, ali to ne mora biti virus!
Ti verujes Geber Jesusu (predsedniku SZO) koji je lagao i u njegovoj zemlji za kugu da je stomacni virus! Covek je inace na sudu optuzen za zlocin.. Takvi ti uvode mere i diriguju kako ce tvoja zemlja reagivati na bolest, takav covek ti zabranjuje autopsije!
Totalni je idiotizam takvim ljudima verovati!
Ko ti je rekao da virus ne postoji ?
Ma niko nije rekao da bolest ne postoji, ne mozes negirati ocigledno! Ali da je virus, ne mora biti virus! I da manipulisu brojkama manipulisu, da je smrtnost 0,09% u Srbiji jeste, da je opasnost velika i da su potrebne ovako rigorozne mere - NISU!
Ova pošast je veoma opasna..
Vidimo koliko je opasna bolest! Umire 0,09% ljudi, malo jaca gripa! Panika ni zbog cega!
Ali ovako rigorozne mere odgovaraju samo onima koji je zele nesto drugo!
Mi zivimo u Sataninom svetu ali nismo debili da verujemo satanistima sta nam serviraju nego koristimo svoj mozak.
Hvala Bogu, a svi mediji kojima Jovan slepo veruje su ciji mediji?