- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Gle čuda, Bill Gates, mislim da je srednjoškolska diploma vrh koji je dosegao, baš se u sve razumije. A najviše se razumije u medicinu, specijalno u cjepiva.
Interesantno... Gates je započeo Harvard (na koji ga je dovelo bogatstvo familije) ali će ga napustiti da bi zarađivao od softvera. Najveći uspeh mu je uletanje u deal s IBM-om, davne 1981, kada zahvaljujući mamici i njenim prijateljsko poslovnim vezama, korporacija koja je poznata i kao glavni dostavljač mehaničkih računala za III Rajh (korišteni u industrijskm uklanjanju židova) i po tome da poslove sklapa samo i isključivo samo sa proverenim kompanijama, posao milenijuma (razvoj OS-a, za svoj PC, na čijim praunucima ovo kuckamo svi mi) daje nadobudnim "klincima"...
Previše slučajno da bi bilo uverljivo.
I te kako su u pitanju "would be jews" masonsko protestanstske veze i kontakti.
Ko je rekao da Papa stvara hiljadugodisnje carstvo na zemlji, i ko je rekao da "katolici jedu decu"?
Papa stvara šta???!!! Ah, da, milenijumsko carstvo svog Atonizma (tako su nas Katolike okitili baptisti - inače druga omiljena grupa ovdašnjeg kradljivca identiteta - tripo41)...
Jedemo decu? Khm, khm.... zato je meni muka, danas sam za ručak imao čorbu od subotarske dece....
Šalu na stranu, ali zar se išta drugačije optužbe mogu i očekivati od nekog za koga je EUHARISTIJA KANIBALIZAM?!
To sto Slap kaze da je Bill Gates produkt protestantizma, nije direktno i ja se ne slazem sa tim..
Problem je u tome što Gates-a i jeste stvorio protestantizam kombinovan sa narcisoidnom željom da se jednom kada dođe do moći, osveti svima, jer Gates-a su u detinjstvu i mladosti zafrkavali i maltretirali u školi jer je bio najmanji u generaciji. Najmanji, ali sa najvećim brojem cipela.
Jer nisu krivi ni adventisti a nisu ni katolici, ili sta ja znam Jehovini svedoci, neprijatelj nam je zajednicki!
Da, neprijatelj nam se može nazvati zajedničkim. No taj neprijatelj je njima, adventistima, velikom broju protestanata, i Russelovcima, Bog kome se klanjaju i kome služe.
A sam znaš da je sluga neprijatelja, u stvari šta? I sam neprijatelj.
To što će isti, sluga biti odbačen, to je sasvim druga tema.