Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kažu na CNN-u da subotarima u fejknjuzerstvu nema ravnih.
Reci cu samo iz iskustva koje ja imam, da adventisti fejkuju ankete u svojim emisijama, pa vi vidite da li lazem ili krsim 9. zapovest.

Ja nisam neko ko ce iznositi lazne vesti! Ni protiv koga, a posebno ne protiv Bil Gates-a!

Ali braniti njega, braniti cedomorstvo, braniti nekoga ko uvodi "kontrolu radjanja" radi toboze "zaustavljanja efekta staklene baste" i smanjenja ugljen dioksida (sam Bog zna kakve to veze ima sa tim), je ravno religioznom samoubistvu!

Svi koji to rade, nemaju um Hristov, koji se gadi na ovakve stvari, tj. prezire ih!

Cinjenica je da ni jedan od diskutanata nije razvio Hristov um! Zato i imamo opravdavanje najgorih greha i gresnika, s sve zarad toga da se u raspravi pobedi!

Oni cak nisu ni svesni koliko to odvratno izgleda.. A to je zalosno posmatrati..

Hristos hrani mnostvo ribama i hlebom, a ovaj im savetuje da "manje dece radjaju"? Zamislite Hrista da je to cinio? Da je savetovao jevreje da se ne razmnozavaju toliko?

Odvratno!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U svakom slučaju treba sačekati detalje istrage...ako je on i rekao to što se kaže u jednom delu..opet ko garantuje da on govori potpunu istinu? Kako on može imati uvid u celokupan rad CNN televizije...

"It is unlikely that he would have had editorial input at CNN, or participated in the network's daily editorial calls. But Project Veritas argues that he has unique insights on the editorial culture at CNN, in which he would be immersed daily." https://www.dailymail.co.uk/news/ar...ssing-admission-getting-catfished-Tinder.html

Dakle, ovo tvrdi VERITAS da je imao takav uticaj i znanje o uređivačkoj politici ali to je opet tvrdnja VERITASA. No, ostavimo ovo da pokažu sudski postupci...ima vremena. Ne treba se zatrčavati jer još se ne znaju sve okolnosti. Jedino što je sigurno-VERITAS se ekstremano desničarska organizacija kojoj ovo niji prvi "poduhvat" monitranja..pa ćemo videti tek prave razmere ove afere.

Na kraju krajeva mi ne zavismo od CNN-a. Niti bi temprianje CNN-a ako bi se ispostavilo i kao tačno..videćemo okolnosti, uopšte bilo šta promenilo u pogledu pandemije koja zaista postoji. Ništa se ne dobija u pogledu priče o korona virusu i da je sve istian što pirča Čester.

Ovo uzeti kao neki dokaz o nečemu važnom..što može doprineti u bilo kom pogledu nešto jeste samo pusta želja. Kakav god bio ishod ove istrage.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I da je to rekao tehnički direktor CNN-a Čarls Čester...šta sa time? To dokazuje zaveru protiv Trampa.

Ne. :) To dokazuje fejknjuzerstvo grupacije čijim se ti klanjateljem i promotorom sam predstavljaš.

Sve ovo oko inervjua je sumnjivo

To nije bio nikakav intervju. Pojma nemaš.

jer se članica VERITASA lažno predstavljala kao lekarka a nije. Ona je snimala. To kao prvo. Kao drugo delovi su isečeni i tempirani..postoje dokazi za to..da su izjave iz tog intervjua izolovano dati.

Jedino ako dokažu da su ovome CNN-ovcu, tvome sudrugu po služenju đavlini, držali pištolj na zatiljku i naredili mu što mora govoriti, razmislit ću.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ma zasto pisem..

Kada je Bog suocio Adama sa grehom, jel Adam priznao Bogu da "nije u pravu"?

Ne vec se svadjao sa samim Bogom i govorio da on nije nista pogresio nego je zena kriva!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne rekoh li ti davno da Jovan nimalo ne zaostaje za drugim subotarima. Dapače, pokušavao se "umiliti".
Ne osudjujem ja njega, nikoga od njih. Samo bih voleo da su drugaciji..

Ali nije on ni svestan kako to ruzno izgleda, braniti coveka koji promovise "kontrolu radjanja"!

Pa Hristos hrani ljude hlebom i ribama, a Gates im savetuje da se "manje razmnozavaju"!

Pa jel to po Bogu?

Odvratno deluje da jedan Hriscanin brani takvog coveka!

Zato sam zeleo da mu skrenem paznju da ne razmislja po Hristu, i da su mu misli ljudske, a on neka radi sta zeli..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
edino ako dokažu da su ovome CNN-ovcu, tvome sudrugu po služenju đavlini, držali pištolj na zatiljku i naredili mu što mora govoriti, razmislit ću.

A može i drugačije. Koliko je Tramp platio? :).

Mada su to unutarameričke stvari. Ni na šta niti utiču niti menjaju u poretku stvari.

Ali imaj na umu da ovo nije prvi pokušaj...već je Veritas imao nekoliko takvih pa su morali da plate odštetu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne osudjujem ja njega, nikoga od njih. Samo bih voleo da su drugaciji..

Ali nije on ni svestan kako to ruzno izgleda, braniti coveka koji promovise "kontrolu radjanja"!

Mire to nije istina. On to ne radi! Već smo toliko tekstova o tome ovde izneli...ne čitaš. To ne radi na takav način na koji ti misliš i ostali...

Mire, čuvaj se desničara...opasni su. Verujem da ti nisi toliko zagrižen kao neki ovde...čuvaj se opasnosti koja dolazi od ekstremnih grupa..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne. :) To dokazuje fejknjuzerstvo grupacije čijim se ti klanjateljem i promotorom sam predstavljaš.

Ne možeš sprati sa 1 tačnim(uzmimo da je ovo sve tačno..ali trčiš pred rudu) 1000 lažnih vesti koju su prosuli tvoji desničari ekstremisti. Dakle, ti pokušavaš sada kada si izgubio prosto reći u tezama oko Bila Gejtsa da povratiš svoju povređenu sujetu kroz dokazivanja ovoga kao tačnim. I da je tačno ostaje da su ostale stvari tempirane i razotkrivene kao fake news...koliko hoćeš toga su fake news od tvojih idola ekstremista.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Na kraju krajeva zanimljivo je videti iz koliko delova je sastavljena izjava. Iz nekoliko delova njegovog govora. Takođe, zanimljvo je videti i gde sve je davao izjave..u restoranu. Buka je on daje tako važne izjave...sve u svemu vreme će pokazati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag