Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Reci cu samo iz iskustva koje ja imam, da adventisti fejkuju ankete u svojim emisijama, pa vi vidite da li lazem ili krsim 9. zapovest.Kažu na CNN-u da subotarima u fejknjuzerstvu nema ravnih.
Ja nisam neko ko ce iznositi lazne vesti! Ni protiv koga, a posebno ne protiv Bil Gates-a!
Ali braniti njega, braniti cedomorstvo, braniti nekoga ko uvodi "kontrolu radjanja" radi toboze "zaustavljanja efekta staklene baste" i smanjenja ugljen dioksida (sam Bog zna kakve to veze ima sa tim), je ravno religioznom samoubistvu!
Svi koji to rade, nemaju um Hristov, koji se gadi na ovakve stvari, tj. prezire ih!
Cinjenica je da ni jedan od diskutanata nije razvio Hristov um! Zato i imamo opravdavanje najgorih greha i gresnika, s sve zarad toga da se u raspravi pobedi!
Oni cak nisu ni svesni koliko to odvratno izgleda.. A to je zalosno posmatrati..
Hristos hrani mnostvo ribama i hlebom, a ovaj im savetuje da "manje dece radjaju"? Zamislite Hrista da je to cinio? Da je savetovao jevreje da se ne razmnozavaju toliko?
Odvratno!
Poslednja izmena: