Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Maske nemaju nikakvog efekta!
Što onda pokrivaš usta i nos kada kašlješ ili kišeš?
Opet iznosiš besmislice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Maske nemaju nikakvog efekta!
Nisam ja rekao da maska nema efekta bukvalno, vec da ne stiti dovoljno od virusa! Jer maska je napravljena da stiti od bakterija! A virus prolazi kroz masku svakako, i od kolicine izlozenosti virusu zavisi da li ces se razboleti! Tako da maska skoro nista i ne koristi!Što onda pokrivaš usta i nos kada kašlješ ili kišeš?
Opet iznosiš besmislice.
Fino sam te citirao da maske nemaju nikakvog efekta.Nisam ja rekao da maska nema efekta bukvalno, vec da ne stiti dovoljno od virusa!
To je kao kad ti policija naredi da moras da nosis kacigu na motoru da se ne bi ubio, pa te uhvati bez nje, i onda ti napise kaznu!
Tako je i sa maskom! Ako neko hoce da se ubije, neka se ubije! Sta mu ti jos zagorcavas zivot i pises kaznu!
Mislite da to nece biti? Ne zavaravajte se, ako i dalje budete mislili da je virus prirodan ili od slepih miseva, da je kazna od Boga, i sta ti ja znam, ako se budete vakcinisali i ne budete se suprotstavili, samo cete im pruziti podstrek da nastave, i vise ih nista nece zaustaviti.. Znace da ste ovce, da cete cutati, a novoj generaciji, odnosno deci vec odavno ispiraju mozak.. Nesto pre izbijanja pandemije su animirani likovi u video igrama za decu iznenada poceli da nose maske, i to je postala moda, koju je nametnuo ne znam ko.. Pazite, sve se to desava pre izbijanja Covid-a.. Slucajno? Ne, nista nije slucajno, sve je to planirano!
To je bilo ranije, mi danas zivimo u vremenu "milosti Bozje"! Ne moze sud Bozji preko reda, ne moze sud pre objave evandjelja celome svetu! To se suproti biblijskom redosledu! Zato vi i pricate gluposti ovde! Fanatizovani ste.. To se ne moze desiti ni po tumacenju vase crkve!Bog je u bibliji sprovodio sud nad Izrailjem i preko Egipta, i Vavilona, i Rima, a u novije vreme nad bezboznima preko Turske, Nemacke, arapskih zemalja..
Dakle, Bozji su je i preko coveka, i direktno.
I stavio si se svesno na stranu onoga koga nazivas bogom, a to je moj Mire upravo antihrist.
Nisam ja rekao da maska nema efekta bukvalno, vec da ne stiti dovoljno od virusa! Jer maska je napravljena da stiti od bakterija! A virus prolazi kroz masku svakako, i od kolicine izlozenosti virusu zavisi da li ces se razboleti! Tako da maska skoro nista i ne koristi!
Inace, nosenje maski ne sme da bude obavezno! To je kao kad ti policija naredi da moras da nosis kacigu na motoru da se ne bi ubio, pa te uhvati bez nje, i onda ti napise kaznu!
To je licemerno! Ovamo ti kao cuvaju zivot, a onda ti napisu kaznu za nenosenje? To ne sluzi nicemu osim punjenju drzavne kase!
Tako je i sa maskom! Ako neko hoce da se ubije, neka se ubije! Sta mu ti jos zagorcavas zivot i pises kaznu!
Onaj koji ne nosi masku, ne ugrozava time nikog! To su gluposti! Jer ako je maska predvidjena da stiti, ona ce te zastiti!
Ako ti ne verujes da te maska stiti dovoljno, pa ti onda stavi skafander izoluj se od sveta u balon i disi svoj vazduh, ali nemoj drugog da prisiljavas da i on mora da nosi masku zbog tebe, jer se ti bojis, to nije humano!
Zastiti ti samog sebe od drugih, peri ruke neprestano, nosi gas masku, zatvori se u balon, izoluj se od sveta, ali pusti druge da zive i udisu vazduh slobodno!
Najelementarnije ljudsko pravo je da dise i da se krece! Niko nema pravo da uskrati coveku vazduh sunce i kretanje, to je zakonom strogo definisano! Jedino ako on nekog ugrozava, a ovde se ne radi o ugrozavanju! To im na sudu uopste ne bi proslo!
Znaci, preporuka nosenja maske DA (ko hoce neka nosi), ali OBAVEZA NOSENJA MASKE NE!