Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Što onda pokrivaš usta i nos kada kašlješ ili kišeš?

Opet iznosiš besmislice.
Nisam ja rekao da maska nema efekta bukvalno, vec da ne stiti dovoljno od virusa! Jer maska je napravljena da stiti od bakterija! A virus prolazi kroz masku svakako, i od kolicine izlozenosti virusu zavisi da li ces se razboleti! Tako da maska skoro nista i ne koristi!

Inace, nosenje maski ne sme da bude obavezno! To je kao kad ti policija naredi da moras da nosis kacigu na motoru da se ne bi ubio, pa te uhvati bez nje, i onda ti napise kaznu!

To je licemerno! Ovamo ti kao cuvaju zivot, a onda ti napisu kaznu za nenosenje? To ne sluzi nicemu osim punjenju drzavne kase!

Tako je i sa maskom! Ako neko hoce da se ubije, neka se ubije! Sta mu ti jos zagorcavas zivot i pises kaznu!

Onaj koji ne nosi masku, ne ugrozava time nikog! To su gluposti! Jer ako je maska predvidjena da stiti, ona ce te zastiti!

Ako ti ne verujes da te maska stiti dovoljno, pa ti onda stavi skafander izoluj se od sveta u balon i disi svoj vazduh, ali nemoj drugog da prisiljavas da i on mora da nosi masku zbog tebe, jer se ti bojis, to nije humano!

Zastiti ti samog sebe od drugih, peri ruke neprestano, nosi gas masku, zatvori se u balon, izoluj se od sveta, ali pusti druge da zive i udisu vazduh slobodno!

Najelementarnije ljudsko pravo je da dise i da se krece! Niko nema pravo da uskrati coveku vazduh sunce i kretanje, to je zakonom strogo definisano! Jedino ako on nekog ugrozava, a ovde se ne radi o ugrozavanju! To im na sudu uopste ne bi proslo!

Znaci, preporuka nosenja maske DA (ko hoce neka nosi), ali OBAVEZA NOSENJA MASKE NE!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Nisam ja rekao da maska nema efekta bukvalno, vec da ne stiti dovoljno od virusa!
Fino sam te citirao da maske nemaju nikakvog efekta.

To je kao kad ti policija naredi da moras da nosis kacigu na motoru da se ne bi ubio, pa te uhvati bez nje, i onda ti napise kaznu!

vidis da to ima smisla isto tako i za maske.

Tako je i sa maskom! Ako neko hoce da se ubije, neka se ubije! Sta mu ti jos zagorcavas zivot i pises kaznu!

besmislice pa duznost drzave i jeste da intervenise kada su ljudi neodgovorni, posebno kada se radi i o drugima.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ostavio bih link, ali ne smem, vec su poceli da prijavljuju i vijaju organizovane grupe, a ljudi se kriju po coskovima na internetu.. Vlada cenzura..

Uglavnom, tamo negde do 2023. dolazi do nestasice antibiotika, pa su ljudi suoceni sa ozbiljnim pneumonijama uzrokovanim bakterijama.. (verovatno zbog nosenja maski). Od 2025. - 2028. ocekuje nas nova pandemija pod nazivom SPARS (da li ce promeniti naziv videcemo), nastavak prethodne pandemije razvijene iz Covid19. Ljudi po svetu zive u manjim zajednicama, izolovani su, a virus se javlja u tim izolovanim podrucjima i ubija najpre starije od 65 pa navise. Lece ga vakcinom koja u pocetku ima nuspojave oticanje nogu, zglobova, encefalitis i smrt.. Epidemija traje do 2028.

Zanimljivo je da je kompanija koja ce u buducnosti praviti vakcinu za novi virus osnovana nedavno - 12. marta 2020., a tekst (tj. scenario) je napisan 7. januara cini mi se iste godine.. Inace, vakcina vec odavno postoji i ima ime, a opisan je i nacin na koji je proizvedena sta sadrzi itd.. Znaci, prvo napisu scenario pa onda rade na tome.. Tek osnovana firma se moze pronaci na netu a njeno polje rada je 'biotehnologija'.

Ima mnogo toga jos, ali ne smem da postavim link zbog pojedinaca..

Sve to mozete pronaci i sami, na sajtu John Hopkins centra, koji su inace predvideli (bolje reci isplanirali) ceo ovaj Covid outbrake.

Mislite da to nece biti? Ne zavaravajte se, ako i dalje budete mislili da je virus prirodan ili od slepih miseva, da je kazna od Boga, i sta ti ja znam, ako se budete vakcinisali i ne budete se suprotstavili, samo cete im pruziti podstrek da nastave, i vise ih nista nece zaustaviti.. Znace da ste ovce, da cete cutati, a novoj generaciji, odnosno deci vec odavno ispiraju mozak.. Nesto pre izbijanja pandemije su animirani likovi u video igrama za decu iznenada poceli da nose maske, i to je postala moda, koju je nametnuo ne znam ko.. Pazite, sve se to desava pre izbijanja Covid-a.. Slucajno? Ne, nista nije slucajno, sve je to planirano!

Ali mislim da dzabe pisem..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Mislite da to nece biti? Ne zavaravajte se, ako i dalje budete mislili da je virus prirodan ili od slepih miseva, da je kazna od Boga, i sta ti ja znam, ako se budete vakcinisali i ne budete se suprotstavili, samo cete im pruziti podstrek da nastave, i vise ih nista nece zaustaviti.. Znace da ste ovce, da cete cutati, a novoj generaciji, odnosno deci vec odavno ispiraju mozak.. Nesto pre izbijanja pandemije su animirani likovi u video igrama za decu iznenada poceli da nose maske, i to je postala moda, koju je nametnuo ne znam ko.. Pazite, sve se to desava pre izbijanja Covid-a.. Slucajno? Ne, nista nije slucajno, sve je to planirano!

Nebitno da li je planirano ili ne. Isti si kao faraon, koji je takodje teor. zavjera kao i ti.

Nije shvatio da je problem u njemu, nego je tvrdio da je Mojsije vračar i da planira da ih uništi.

Ljudi koji se truju raznim stvarima svakako jesu zasluzili takve vladare i da sprovode na njima svasta.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Bog je u bibliji sprovodio sud nad Izrailjem i preko Egipta, i Vavilona, i Rima, a u novije vreme nad bezboznima preko Turske, Nemacke, arapskih zemalja..

Dakle, Bozji su je i preko coveka, i direktno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bog je u bibliji sprovodio sud nad Izrailjem i preko Egipta, i Vavilona, i Rima, a u novije vreme nad bezboznima preko Turske, Nemacke, arapskih zemalja..

Dakle, Bozji su je i preko coveka, i direktno.
To je bilo ranije, mi danas zivimo u vremenu "milosti Bozje"! Ne moze sud Bozji preko reda, ne moze sud pre objave evandjelja celome svetu! To se suproti biblijskom redosledu! Zato vi i pricate gluposti ovde! Fanatizovani ste.. To se ne moze desiti ni po tumacenju vase crkve!

Postoje prirodne nepogode i fenomeni o cemu je Isus govorio, da ce se i "sile nebeske pokrenuti"! To prethodi svemu, a to ne radi Bog!

Ovaj virus je od ljudi (satanista), koji su umislili da ce tako ispuniti biblijska prorocanstva! Jer oni su citali bibliju! Ali jos nije vreme za to, tako da im ovo dodje kao predigra i uvod u ono sto sledi..

To zna i djavo, samo vi ne znate!

Tek treba da se desi ujedinjenje crkava, tj. istocne i zapadne, i objava evandjelja svetu! Upravo ce ovi dogadjaji biti okidac da se ljudi trgnu i poveruju bibliji i da se to desi.. Ljudi ce se masovno obracati, pa ce ispuniti vase lazno prorocanstvo o nedelji! Jer tamo gde su dominantni Hriscani ce zeleti slobodnu nedelju..

To mora da se desi da bi se objavilo evandjelje svetu! I to je Bozji plan!

Vi cete misliti da je to ispunjenje vaseg prorocanstva, vikacete na crkvu, ljude cete nervirati, jer ste fanatici, pa ce vas neki nedovoljno obraceni zaista i progoniti, a to nece raditi crkva vec ljudi..

Hram ce biti obnovljen pre toga, u jerusalimu ce tada biti dosta Hriscana koji ce se obratiti.. Nastace borba izmedju religioznih frakcija u jerusalimu i izmedju jevreja Hriscana i onih tradicionalnih.. Tada ce se pojaviti lazni Hristos u izraelu sa namerom da smiri te sukobe.. Govorice da je sisao sa neba, da je on Bog koji je dosao da sudi! On ce sesti u hram!

Zatim ce poceti da kaznjava tradicionalnu crkvu tvrdeci da je to "bludnica" iz otkrivenja za koju je proreceno da ce je on "unistiti svetloscu dolaska svojega", jer je progonila svete. Cinice cuda, a vi cete ostati zadivljeni..

Mislicete da je stvarno Hristos dosao da vas izbavi i da vrsi sud nad "velikom bludnicom"! Tako cete stati na njegovu stranu zadivljeni! I drugi zajedno sa vama, jer cete ih ubediti prorocanstvom od EGW, to ce biti vasih 5 minuta..

Mnogo cete se medjutim iznenaditi kada se ubrzo nakon toga pojavi drugi Hristos, onaj pravi!

To je poslednja prevara, i nema te sile koja ce vas izbaviti, jer ste vi na njegovoj strani, imate lazno prorocanstvo izvrnuto, a to ce vas i ubediti..

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, ti si izokrenuo stvari suprotno.

Boga si proglasio antihristom, a antihrista Bogom.

I stavio si se svesno na stranu onoga koga nazivas bogom, a to je moj Mire upravo antihrist.

Podrzavas ujedinjenje svih Hriscana, sto u bibliji predstavlja duhovni vavilon, i fakticki ti si se vec poklonio antihristu.

Imas neke ideje koje si sam izmislio, da ce iz tog ujedinjenja svih Hriscana navodno biti objavljeno jevandjelje, obnovljen Jerusalimski hram..itd.

Nema nista od toga, niti ce se ista od toga desiti, jer Isus dolazi vrlo uskoro.

Ali, kada bi se i desilo, nikakvo jevandjelje ne bi bilo objavljeno svetu, vec bi taj tvoj bog seo u taj obnovljeni Jrrusalimski hram, okupio sve ljude i vere oko sebe, proklamovao svoje zakone, i progonio i ubijao one koji ih ne prihvate.

Ponavljam, ti se vec sada dragovoljno poklanjas antihristu i priznaje ga za svog Boga.

Da nece Hristos to sve opisano spreciti jer ce uskoro doci, ti bi trcao da se poklonis tom bogu i da mu se zaklinjes na vernost, jer bi on prevario ceo svet da je on Isus koji je dosao, svet koji ne poznaje reci Gospoda Isusa koji kaze "AKO VAM REKNU 'EVO OVDE JE ISUS IILI ONDE, EVO GA U SOBI, ILI U POLJU' NE VERUJTE... JER KAO STO MUNJA IZLAZI OD ISTOKA DO ZAPADA, TAKAV CE BITI DOLAZAK SINA COVECIJEGA"

Sto se tice sudova Bozjih, Bog je sudove izlivao tokom cele istorije tu i tamo, i to jos od Hristovog vremena, a to vidimo i u slucaju gde su neki Izrailjci poginuli jer je na njih pala kula Siloamska, i Isus na taj slucaj kaze "STA MISLITE, DA LI SU TI IZRAILJCI BILI NAJGRESNIJI OD SVIH.
NE KAZEM VAM, NEGO AKO SE NE POKAJETE SVI CE TE TAKO IZGINUTI"

Da ne govorim o razorenju Jerusalima 70 godine, za koje sam Bog u starom zavetu kaze da je to sud Bozji zbog otpada Izrailjskog naroda od Bozjeg zakona.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Nisam ja rekao da maska nema efekta bukvalno, vec da ne stiti dovoljno od virusa! Jer maska je napravljena da stiti od bakterija! A virus prolazi kroz masku svakako, i od kolicine izlozenosti virusu zavisi da li ces se razboleti! Tako da maska skoro nista i ne koristi!

Inace, nosenje maski ne sme da bude obavezno! To je kao kad ti policija naredi da moras da nosis kacigu na motoru da se ne bi ubio, pa te uhvati bez nje, i onda ti napise kaznu!

To je licemerno! Ovamo ti kao cuvaju zivot, a onda ti napisu kaznu za nenosenje? To ne sluzi nicemu osim punjenju drzavne kase!

Onaj koji ne nosi masku, ne ugrozava time nikog! To su gluposti! Jer ako je maska predvidjena da stiti, ona ce te zastiti!

Ako ti ne verujes da te maska stiti dovoljno, pa ti onda stavi skafander izoluj se od sveta u balon i disi svoj vazduh, ali nemoj drugog da prisiljavas da i on mora da nosi masku zbog tebe, jer se ti bojis, to nije humano!

Zastiti ti samog sebe od drugih, peri ruke neprestano, nosi gas masku, zatvori se u balon, izoluj se od sveta, ali pusti druge da zive i udisu vazduh slobodno!

Najelementarnije ljudsko pravo je da dise i da se krece! Niko nema pravo da uskrati coveku vazduh sunce i kretanje, to je zakonom strogo definisano! Jedino ako on nekog ugrozava, a ovde se ne radi o ugrozavanju! To im na sudu uopste ne bi proslo!

Znaci, preporuka nosenja maske DA (ko hoce neka nosi), ali OBAVEZA NOSENJA MASKE NE!

Uvek se trebamo pitati ,a kako bi Isus Hrist reagovao na odluku o nosenju zastitne maske?
Da li bi je on nosio,ili bi odbio i potom potsticao pobunu poput onih na zapadu?
Sto se tice samih maski,tacno je da virusi mogu kroz nju da prodju,ali nece proci svi,i proci ce manja kolicina...
Takodje ako osim zarazenog sto nosi masku,nose i svi ostali ,to je vec dvostruka barijera...
Zar mislis da maska ne moze da zadrzi ni jedan virus ,nego kad se osoba zakaslje ,izadju svi virusi kroz masku ,njih 100%?,pa onda udju kod drugoga kroz njegovu masku ,opet 100%?
Da li je za tebe isto kad se zarazis samo jednim virusom,ili odjednom sa njih miloin?
Da li se organizam lakse brani od napada jednog virusa ili od miliona?
To su sve neke osnovne stvari koje su objasnili epidemiolozi,ali ako vise zelis da poslusas ocnog lekara ili pulmologa...,svako ima svoj izbor...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag