Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Jedan od najvecih dokaza da se u pecatima, trubama, i casama gneva radi o sudovima tokom istorije - pre vremena isteka Bozje milosti, a ne kako ti tvrdis "da su to poslednjih sedam zala" zapisan je u samom otkrivenju 16 poglavlje 11 stih, gde andjeo izliva petu casu gneva, i kaze "Da se posle ovih zala "LJUDI NE POKAJASE OD SVOJIH DELA DA DADU BOGU SLAVU"
Nista ja ne prikrivam! Ti ne mozes da oboris ono sto ja govorim..
Kod otvaranja "7 pecata" a to je "pre izlivanja 7 poslednjih zala" jos u 6. glavi se kaze:
"I zvezde nebeske padose.. I nebo se izmace kao knjiga kad se savije.. I carevi zemaljski i boljari i bogati i vojvode i silni i svaki rob i slobodnjak sakrise se po pecinama i po kamenjacima gorskim... I govorase gorama i kamenju, padnite na nas i sakrijte nas od lica onoga sto sedi na prestolu i od gneva jagnjetova" (Otkrivenje 6:13-15)
Iz ovoga vidimo sledece:
1) Oni na koje se ovi "raniji sudovi" izlivaju ZNAJU ZASTO IH BOG KAZNJAVA
2) ONI SE KRIJU PO PECINAMA, ZVEZDE PADAJU, GORE SE POMERAJU, A NEBO SE SAVIJA KAO KNJIGA - STO UKAZUJE DA SE TO DESAVA U POSLEDNJE VREME NEPOSREDNO PRED HRISTOV DRUGI DOLAZAK. TO ZNACI DA SE 7 PECATA OTVARAJU PARALELNO SA 7 POSLEDNJIH ZALA!
Zapravo, svi sudovi zapocinju Hristovim otvaranjem "knjige sa sedam pecata"! I Zato su svi sudovi povezani i desavaju se paralelno sa sedam poslednjih zala, jer proizlaze iz te iste knjige! Cak im je i broj uvek isti - uvek ih je 7!
Laodikeja, ti ne razumes otkrivenje, umisljas sebi da Bog izliva sudove pre objave evandjelja! To se ne desava!
Takodje, ne postoje 'sudovi pre i posle'! Postoje samo kontinuirani paralelni dogadjaji, opisani su trubama, pecatima, casama gneva, i uvek ih je 7. To je zato jer pisac pojasnjava detalje jednog te istog dogadjaja..
tako da je ovo dokaz da u vreme pecata, truba, i casa gneva - ljudi jos uvek mogu da se pokaju.
Gore sam ti pokazao da "7 pecata" sezu do kraja vremena istorije, neposredno pred sam Hristov drugi dolazak! To pokazuje da su sve ovo identicni dogadjaji koji teku paralelno sa 7 poslednjih zala, a ne zasebno!
Ti nemas izgovora! Zapravo ti ne poznajes otkrivenje! Ali to tebi nije ni vazno, jer ti vise paznje poklanjas svojim iskustvima, nego bibliji!
Poslednja izmena: