Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Sto se tice toga da Bog kaznjava, to verujes samo ti i tebi slicni. Ostatak Hriscana pa ni Jehovini Svedoci u to ne veruju! Mi zivimo u vremenu milosti Bozje! Nevolje uzrokuje satana, a Bog ponekad dopusti da djavo tako deluje, jer ukloni svoju zastitu!Sve si Mire izokrenuo, i kada bi mi slusali tebe - onda bi bibliju mogli da bacimo na djubriste, jer ona po tebi laze kada iznosi biblijski i istorijski kontekst Bozjih sudova
Postoje stihovi i primeri iz Biblije koji to dokazuju, on jako retko sam licno kaznjava!
Navodio si primer razorenja Jerusalima 70. n.e. kao da je to sud Bozji, a Hristos kaze da nije! On je rekao - "ostavice vam se vasa kuca pusta", sto znaci da ce Bog "ukloniti svoju zastitu" a ne da ce ih on sam kazniti!
Bog ne kaznjava nikog! To prepusta sotoni tako sto ukloni svoju zastitu!
Na kraju ce Bog licno kazniti ljude, ali ce to uciniti po pravdi, tako da ce svako znati zbog cega je kaznjen!
Zato ovo ne biva pre upozorenja, pre nego sto se objavi evandjelje po celom svetu! I otkrivenje o tome govori! A ti mozes izvrtati do mile volje..
Sa druge strane - ti ne poznajes otkrivenje Jovanovo, i ono sta Bog otkriva o vremenu PRE isteka vremena Bozje milosti, odnosno - o pojmovima " SEDAM PECATA, SEDAM TRUBA i SEDAM CASA GNEVA" koji predstavljaju dogadjaje, i sudove Bozje tokom istorije sveta pre isteka Bozje milosti.
Itekako poznajem otkrivenje! Sedam pecata, sedam truba, sedam casa gneva, sedam poslednjih zala, su jedno te isto i broj im je isti. Izlivaju se paralelno, i to nakon objave evandjelja! Ne desava se nista pre nego sto ljudi budu upoznati sa svojim gresima!
Bio bi red da citiras sve ove sudove i dokazes da se desavaju odvojeno!
Uopste me ne intersuje sta ovde pises napamet, kad ne potrepljujes biblijom!
Ovi pecati, trube, i case gneva - predstavljaju paralelne istorijske dogadjaje
Paralelne, da paralelne dogadjaje, a ne odvojene..
Za razliku od ovoga - u otkrivenju postoji sedam zala kao poslednji sudovi Bozi koji se izlivaju nakon isteka vremena Bozje milosti
I uvek je broj 7. Ne treba biti dovoljno pametan da shvatis da se radi o jednom te istom dogadjaju prikazanom sa razlicitih strana, iz razlicitih uglova sagledavanja!
Izvoli, poredjaj ove sudove i dokazi da se bilo koji od njih desava pre objave evandjelja!
Nista od ovoga se ne desava pre objave, vec posle. Jedino su porazbacani po otkrivenju tako da se neupucenom cini da su to odvojeni dogadjaji, a pisac govori o istom.. Tako i Hristos u svom ehatoloskom govoru 24. poglavlja Mateja govori o poslednjim dogadjajima sa razlicitih strana, pa se cini da on cas govori o razorenju jerusalima cas o poslednjem vremenu, a on govori o jednom te istom dogadjaju i nema razlike! Njegov govor se odnosi na poslednje vreme! Medutim cini se da ima dvostruko znacenje, a zapravo nema! Vreme nije linearno!
Sto se tice vakcinacije, vesti su na osnovu izjava predsednistva objavile "da vakcinacija nece biti obavezna" a ne "da nece biti obavezna samo za one koji ne rade"
Rekao sam, vakcina nece za nikog biti obavezna na papiru, ali u stvarnosti hoce. Posebno za vojsku policiju, zdravstvo, avio i drumski saobracaj.. Svi koji dolaze u kontakt sa ljudima ce biti uslovljeni od strane poslodavca da moraju da se vakcnisu, ili ce u suprotnom morati da se pozdrave sa poslom!
Papir i zakon ovde nije ni potreban!
Velike avio kompanije su vec donele odluku da ce putnici morati da se vakcinisu, kao i radnici u tim preduzecima! To su najvile i svetske kompanije koje posluju globalno, da ce njihovi radnici morati da se vakcinisu ako zele da rade..
Ti mastaj sta god zelis!
Sve ono sto ne mozes bez maske, uskoro neces moci bez vakcine! Narocito da putujes i da se kreces! Zato su i najavljeni "kovid pasosi"!
Ja ne kazem da je ovo "definitivno zig zveri" , ali sve vodi ka tome.. Postoji mogucnost da im planovi propadnu, mozda jos nije vreme, to zavisi od Boga.. Ali njihov naum ostaje isti!
Ali, i da je suprotno - to ne menja stvari, jer vakcinacija, ili bilo sta ljudsko - nema veze sa zigom zverinim.
Nema veze sa vakcinom vec sa "nedeljom"!
Toliko ste indoktrinirani da to nije normalno!
Vi teoreticari se sigurno necete vakcinisati, ali sutra ce te rado prigrliti antihriscanske papske zakone, koji uistinu predstavljaju zig zveri, a odbacicete Bozje, koji po bibliji predstavljaju pecat Bozji.
Naravno, mora biti kako je rekla baba Elen White! Inace vam sve propade!
Nedelja i papski zakon mora biti "zig zveri"!
Nakarada od teologije, nista drugo! Kazi kinezu, muslimanu, jevreju ili indijcu da ne sme da radi nedeljom jer mu je Papa zabranio! Budalastina teska!
Ne bi se satanisti toliko trudili da uvedu cipove i ogranice ljudsko kretanje, da uvedu kontrolu nad svakim aspektom ljudskog zivota i nad svakim covekom svuda po svetu, da je nedelja zig zveri! Stvarno, idiotluk!
Poslednja izmena: