Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Evo jedan od mojih predhodnih odgovora.
Jedan od najvecih dokaza da se u pecatima, trubama, i casama gneva radi o sudovima tokom istorije - pre vremena isteka Bozje milosti, a ne kako ti tvrdis "da su to poslednjih sedam zala" zapisan je u samom otkrivenju 16 poglavlje 11 stih, gde andjeo izliva PETU casu gneva, i kaze "Da se posle ovog zla "LJUDI NE POKAJASE OD SVOJIH DELA DA DADU BOGU SLAVU"
Nakon isteka vremena milosti kada se izlivaju sedam poslednjih zala - nema vise mogucnosti za pokajanje i odavanje slave Bogu, tako da je ovo dokaz da u vreme pecata, truba, i casa gneva - ljudi jos uvek mogu da se pokaju.
Katastrofa! Ponavljas jedno isto, a tvrdis da si odgovorio! Ne, nisi!
U "sestoj trubi" (odnosno 6. pecatu) je upravo dokaz da se ne radi o "sudovima tokom istorije", jer tekst kaze da "oni znaju zasto primaju kaznu"!
Da li su ljudi (srbi) znali sta ih je snaslo "6. pecatom" za vreme turaka? Ti kazes da se to desilo! Da li su bili svesni da ih Bog kaznjava turcima? Da li su mogli da se pokaju?
Ti kazes citiram:
"Sesta truba je podizanje islama, odnosno - cetiri islamske vodje koji ubijaju trecinu ljudi, sto u bibliji uvek oznacava podrucje sa Pravoslanim zivljem."
Da li su srbi i ostali, znali zasto stradaju!? Istorija svedoci da nisu znali, a tekst kaze da su znali!
Otkrivenje kaze:
"I ostali ljudi koji ne biše pobijeni zlima ovim, ne pokajaše se od dela ruku svojih da se ne poklanjaju djavolima ni idolima zlatnim i srebrnim i bronzanim i kamenim i drvenim, koji ne mogu videti ni čuti, ni hoditi!"
Dakle, ne radi se o "sudovima tokom istorije", vec o sudovima pred sam Hristov dolazak, kada ce ljudi biti "svesni" da njegov dolazak neposredno predstoji!!! Bice obavesteni evandjeljem, TAKO DA SE MOGU POKAJATI!
To dokazuje da evandjelje prethodi svemu napisanom! (svim sudovima).
Kod tebe nema evandjelja, vec ljudi stradaju i ne znajuci zasto, a kaznjeni su nekakvim turcima!
Ti si sav zbunjen!
Cak ne znas ni da su "sedam casa" u stvari "sedam poslednjih zala", pa pogresno tvrdis da su to "raniji sudovi tokom istorije"! Katastrofa! Sve si pomesao!
A zasto "ponavljas" , konacno mi je postalo jasno da ti uopste ne citas nase komentare, kao ni Tripo, uopste ne obracas paznju na njih, ne razmisljas o procitanom, nego samo nabacujes svoje.. To je zato sto si toliko ubedjen da si u pravu, da te prosto ne zanima sta mi napisemo, jer sta moze doci od nas umesto neistine? I zato ti samo gledas da nas pobijes i nista drugo. Ako ne uspes da nas pobijes, to ne smatras dokazom da nisi u pravu, vec pre svega svojim propustom, u smislu da nesto nisi uspeo dobro da objasnis!
S tobom zato ne vredi razgovarati, jer ti se ne bavis diskusijom, vec nametanjem! Ti si covek, koji totalno ignorise sagovornika i dokaze koji mu se prezentuju! Tudje dakle ignorises a svoje nameces!
Poslednja izmena: