Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo jedan od mojih predhodnih odgovora.

Jedan od najvecih dokaza da se u pecatima, trubama, i casama gneva radi o sudovima tokom istorije - pre vremena isteka Bozje milosti, a ne kako ti tvrdis "da su to poslednjih sedam zala" zapisan je u samom otkrivenju 16 poglavlje 11 stih, gde andjeo izliva PETU casu gneva, i kaze "Da se posle ovog zla "LJUDI NE POKAJASE OD SVOJIH DELA DA DADU BOGU SLAVU"

Nakon isteka vremena milosti kada se izlivaju sedam poslednjih zala - nema vise mogucnosti za pokajanje i odavanje slave Bogu, tako da je ovo dokaz da u vreme pecata, truba, i casa gneva - ljudi jos uvek mogu da se pokaju.

Katastrofa! Ponavljas jedno isto, a tvrdis da si odgovorio! Ne, nisi!

U "sestoj trubi" (odnosno 6. pecatu) je upravo dokaz da se ne radi o "sudovima tokom istorije", jer tekst kaze da "oni znaju zasto primaju kaznu"!

Da li su ljudi (srbi) znali sta ih je snaslo "6. pecatom" za vreme turaka? Ti kazes da se to desilo! Da li su bili svesni da ih Bog kaznjava turcima? Da li su mogli da se pokaju?

Ti kazes citiram:

"Sesta truba je podizanje islama, odnosno - cetiri islamske vodje koji ubijaju trecinu ljudi, sto u bibliji uvek oznacava podrucje sa Pravoslanim zivljem."

Da li su srbi i ostali, znali zasto stradaju!? Istorija svedoci da nisu znali, a tekst kaze da su znali!

Otkrivenje kaze:

"I ostali ljudi koji ne biše pobijeni zlima ovim, ne pokajaše se od dela ruku svojih da se ne poklanjaju djavolima ni idolima zlatnim i srebrnim i bronzanim i kamenim i drvenim, koji ne mogu videti ni čuti, ni hoditi!"

Dakle, ne radi se o "sudovima tokom istorije", vec o sudovima pred sam Hristov dolazak, kada ce ljudi biti "svesni" da njegov dolazak neposredno predstoji!!! Bice obavesteni evandjeljem, TAKO DA SE MOGU POKAJATI!

To dokazuje da evandjelje prethodi svemu napisanom! (svim sudovima).

Kod tebe nema evandjelja, vec ljudi stradaju i ne znajuci zasto, a kaznjeni su nekakvim turcima!

Ti si sav zbunjen!

Cak ne znas ni da su "sedam casa" u stvari "sedam poslednjih zala", pa pogresno tvrdis da su to "raniji sudovi tokom istorije"! Katastrofa! Sve si pomesao!

A zasto "ponavljas" , konacno mi je postalo jasno da ti uopste ne citas nase komentare, kao ni Tripo, uopste ne obracas paznju na njih, ne razmisljas o procitanom, nego samo nabacujes svoje.. To je zato sto si toliko ubedjen da si u pravu, da te prosto ne zanima sta mi napisemo, jer sta moze doci od nas umesto neistine? I zato ti samo gledas da nas pobijes i nista drugo. Ako ne uspes da nas pobijes, to ne smatras dokazom da nisi u pravu, vec pre svega svojim propustom, u smislu da nesto nisi uspeo dobro da objasnis!

S tobom zato ne vredi razgovarati, jer ti se ne bavis diskusijom, vec nametanjem! Ti si covek, koji totalno ignorise sagovornika i dokaze koji mu se prezentuju! Tudje dakle ignorises a svoje nameces!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti ne citas komentare, i to sam dva puta dokazao, da si me optuzio da na nesto nisam dao odgovor, a jesam.
Sa tobom ne vredi diskutovati, jer ti sve ponavljas iznova i ako su dati cvrsti dokazi.

To nije moje ucenje, vec to uci biblija, i Adventisticka crkva koja ima biblijsko ucenje, jer je ispravno.

Ti ne zelis istinu, i zato je greh da ti se ona vise iznosi, jer Isus kaze da se ne bacaju biseri pred svinje, da ga ne pogaze nogama svojim.
Ti ces i ovo izokrenuti i optuziti me da sam te nazvao svinjom, a ja samo iznosim Isusove reci, koje su simbolicne.

Jos nesto.
Ti ne znas ni sta uci tvoja crkva.
Malo sam istrazivao, i dosao do saznanja da Pravoslavlje tumaci pecate isto onako kao i ja ili Adventisti, da su to istorijski dogadjaji koji pocinju sa apostolima, i to sa cetiri jahaca apokalipse.
Istrazi ti to malo bolje, jer ocigledno da ni ne znas sta uci tvoja crkva, vec pises sam od sebe.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti ne citas komentare, i to sam dva puta dokazao, da si me optuzio da na nesto nisam dao odgovor, a jesam.
Sa tobom ne vredi diskutovati, jer ti sve ponavljas iznova i ako su dati cvrsti dokazi.

To nije moje ucenje, vec to uci biblija, i Adventisticka crkva koja ima biblijsko ucenje, jer je ispravno.

Ti ne zelis istinu, i zato je greh da ti se ona vise iznosi, jer Isus kaze da se ne bacaju biseri pred svinje, da ga ne pogaze nogama svojim.
Ti ces i ovo izokrenuti i optuziti me da sam te nazvao svinjom, a ja sa
Sta vrede tvoje optuzbe bez dokaza?
Ti nicim ne dokazujes svoje tvrdnje, pogotovo ne biblijom, a ja sam dokazao istom da su tvoje lazne!

Ti nisi odgovorio na moj post, ti ignorises moje pisanje..

Jos nesto.
Ti ne znas ni sta uci tvoja crkva.
Malo sam istrazivao, i dosao do saznanja da Pravoslavlje tumaci pecate isto onako kao i ja ili Adventisti, da su to istorijski dogadjaji koji pocinju sa apostolima, i to sa cetiri jahaca apokalipse.

Pravoslavna crkva ne tumaci otkrivenje!
Nasa crkva ima stav da se to ne tumaci!
Dakle ti ne znas sta pricas, po obicaju..

Istrazi ti to malo bolje, jer ocigledno da ni ne znas sta uci tvoja crkva, vec pises sam od sebe.
Ono sto ja pisem u vezi otkrivenja je svakako moje licno, jer crkva to ne tumaci. Dakle, ja ne govorim u ime crkve kada to pisem (niti ijedan svestenik to moze). Ali sam svakako dokazao, da tvoje teze nisu u skladu sa biblijom niti sa otkrivenjem, a ti to nicim nisi oborio i ne mozes.. Medjutim ja mogu obarati do mile volje, kada ti neces priznati da ti je tumacenje lazno.. Ti ne citas i ne zanimaju te nasi dokazi, jedini cilj je da isteras svoje.. E pa ne mozes isterati jer ti je ucenje lazno! Pomiri se sa tim.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja dadoh odgovor pa ti ga ignorises i ponavljas iz komentara u komentar isto, iz svog nerazumevanja literarnog i istorijskog konteksta otkrivenja.

Ne znas sta uci tvoja crkva po pitanju pecata, truba, i casa gneva.
Uci isto ono sto uce i Adventisti, i vecina drugih crkava, da su to dogadjaji od prvog veka pa do Hristovog dolaska.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisi dao odgovor.. Moja crkva ne tumaci otkrivenje! A ti si pobijen, pa skreces temu! Ajd zdravo!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nikad se ne ljutim na nikoga.

Stigao je novi Kovid, a koliko sam cuo postoji mnostvo mutacija.

A sto se tice vakcina - neki strucnjak je izjavio "da menjaju covekovu genetsku strukturu" pa se ja bojim da se ne obistini film "Ja legenda" u kome pronalaze lek za rak, a od njega ljudi postanu neka vrsta zombija:)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag