Nikakave veze sa Biblijom u onom smislu koji ti prebacuješ u smilu pripreme za žig zveri. Upavo ja želim da ukažem da treba da se okrenemo pravilnom kontekstiranju Covod-19 u svetlu Biblije. Pravilan kontekst jeste ispunjenje Isusovih reči iz Mateja 24,7 ali i drugih tekstova Pisma koji govore o teškoćama poslednjih dana i zagađenju životne sredine o kojoj Biblija
Ma ti ne znas sta pricas kazes "sve je to uzrok ljudskih aktivnosti", a onda kazes da zagadjenje, Covid i sve ostalo nije posledica ljudske aktivnosti!?
Sam sebi si kontradiktoran!
Kao sto je zagadjenje uzrok ljudske delatnosti i to "namerne" ljudske delatnosti i trovanja (to sam dokazao), tako je i Covid posledica namernog delovanja coveka da otruje i zarazi covecanstvo! I naravno sa ciljem pripremanja terena za uvodjenje ziga zveri, nema druge svrhe ovo sve sto se desava! I to nije slucajno!
Covid nije prirodan, nije slucajan, i mogu se sloziti da je on ispunjenje 'znaka' i prorocanstva iz mateja, ali ne u smislu "prirodne bolesti", jer ova bolest nije uopste prirodna (niti tamo pise da ce biti prorodna), vec je njena svrha da pripremi teren za uvodjenje ziga i "novog normalnog"!
Rekao sam, sledi nam kraca pauza, jer Bog ce skratiti vreme, da se oni koji su prepoznali opasnost pripreme, ali dogadjaji nece tu stati, nastavice se.. I ko to ne prepozna, ko se ne pripremi, ko ostane u gradu, i misli da se nista cudno ne desava ('sve stoji tako od postanja sveta..') i pored svega, njemu ce biti najteze.. Odluka je na svakom coveku..
..mada ja iskreno nesmatram da katolici na forumu dele tvoje mišljenje jer oni imaju potrebu da napadaju(izuzimam Isabelitu i Antoniju) samo zato što sam to ja rekao..pazi da ja obrnem priču i da govorim kao ti..veruj mi da bi me napali i pričali da govorim nebuloze..ovo ti potpisujem
Bas zato ti njima teras inat, jer mislis da oni tebi teraju inat.. I tako se vrtis u krug.. Nisi u pravu, niko ne pise zato da bi tebi terao inat..
Kažem samo iz iskustva...znači nemoj misliti da dele tvoje mišljenje..samo te podržavaju zbog tvog pisanja protiv mene.
Nije tacno, mnogo sta oni nisu podrzali kada se ja nisam slagao sa vama. Npr. o ravnoj zemlji, oni su cutali o tome. A mogli au podrzati, jer katolicka crkva je tvrdila davno da je zemlja ravna.. I nije ni suprotno crkvi izraziti taj stav, nije to zvanicno teoloski stav kao ni ovo, pa nisu to podrzali..
Dakle, umisljas Jovane, umisljas da se neko tebi protivi samo zato da bi terao inat!
A tvom iskrenom stavu odajem poštovanje...mada mislim da si u zabludi po tom pitanju.
Ne, nisam ja u zabludi, ti si.. Ovo su desavanja koja vode odredjenom cilju.. Tebi znaci ova bolest skoro da i nema neki znacaj. Eto pise da ce se desavati bolesti, pa je to ispunjenje znaka i nista vise.. To ti verujes. Ali nije to samo obicna bolest, to je mnogo vise od toga..
Zbog ovoga će te optužiti da gajiš deo adventizma u svom verovanju..možda ti neće to reći jer si im potreban sada ali ovo bi ti oni sigurno nasamo rekli da gajiš adventističke ideje o odlasku na selo
Ili bi me optuzili da sam Miroljubov sledbenik, jer govorim o selu
Ne ovo nije adventisticka ideja i teologija, jer to pise u mateju 24. da se napustaju gradovi, samo ti ne citas pravilno... Ovo prorocanstvo se odnosi i na nas, a ne samo na jerusalim, i ima sire znacenje.. Vec sam ti objasnjavao zasto je to tako. Jer - "vreme nije linearno" kod Boga, ono je trenutak, a nama je kao zatvoreni krug. Zato se dogadjaji u tom krugu ponavljaju.. Samo tesko je ovo objasniti nekome ko ne shvata fiziku..
Slažem se da se spremaju poslednji događaji ali mnogo suptilnije od ovakvog scenarija..ovaj sada scenario služi kao pokazna vežba kako će optužiti izabrane za zla koja dolaze kao što sada optužuju par ljudi u svetu.
Pa ti si smesan.. Pokazna vezba kako ce optuziti izabrane, kao sto sad opruzuju antivakcinase?
Daj Jovane, budi ozbiljan, stvarno kazes da smo mi neozbiljni i sramotimo Hriscanstvo svojim tumacenjem dogadjaja, a vidi sta ti pricas!
Razmisli Mire, ako želiš.
I to je to? To je razlog svega?
Mora da se salis?