Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Upravo sam o tome i pisao na temi o adventistima i trojstvu. Vidi, kao i bajku o "zdravoj ishrani" i obrezanje, američki neojudaisti prodaju kao nekakvu dobrobit za zdravlje. Tvoja kuma je samo poslušala propagandu koju ovi evo već preko stotinu godina nameću, lukavo šireći ono na šta kao Hrišćani nismo obavezni.
Ps. kao i u svemu, i u svojoj nameri da obrezanjem "smanje" muški libido, adventistički i njima slični "judaizatori" nisu uspeli, jer nema seksom opsednutije i u nemoralu ogrezlije nacije od amerikanaca, da ne govorim o arapima i ostalim muslimanima koji samo što ne skaču na sve što se mrda, no oni su posebna i sasvim druga priča.
Libido, seksualni nagoni, a to "bibliolatori" i"judaizatori" čini se ne shvataju, počinje u mozgu. Mozak je taj koji kontroliše sve. Uostalom da nije tako, zar bi Isus grehom bluda nazvao i samu pomisao na blud.
Ako nas iko poznaje to je onda On, naš stvoritelj.
Da ne govorim o tome da satana ne napada i navodi na greh time što nas hvata za te delove tela, ili te delove tela koristi kao alat kojima nas kontroliše. Um napada, duh.
A duh se, i tu se i približavamo temi, se ne može opipati, i nije smrtan. Grehove ne okajavamo tako što se sakatimo, mučimo fizički, nego borbom u duhu, na ravni koja ne poznaje ograničenja prostor - vremena.
Da ona je ubedjivala moju majku, kao to treba, i kao ona zna hirurga..
Zanimljivo da bas u "protestantskoj" americi postoji najveci procenat obrezanih.. To se pravda higijenom, a zapravo nicem ne sluzi..
Mozda time promovisu judaizam, ne znam sta, sumnjivo zaista..