Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Ajoooj brate, pa šta sve ovde mene uče, ja ću sa tim naukama završiti u ludnici, a na Nebu u PAKLU !VBc sam naveo da se Bog obraca Mojsiju i kaze da ce izmedju Ismaelaca podignuti proroka slicnog njemu - Muhammed a.s. (nema drugi prorok!).
U onome sto nazivamo jevandjeljem po Ivanu, Isus kaze: rekao bih vam ali ne mozete nositi, i ako ne odem nece doci Duh istine (Muhammed a.s.) koji ce vas uputiti u svu istinu.
Zato kazem: da vjerujes u Bibliju bio bi odavna musliman (odan Bogu).
Не само да каже да је Мојсије најавио Мухамеда, а у ствари Исуса, и не само да је Мухамед Дух Свети (сачувај ме, Боже!), него и да верујеш Библији, ти би сад читао Куран, а не Библију. Разумеш?
Дакле, ако читаш Библију, одмах треба да је склониш и почнеш да читаш Куран и постанеш муслиман. Библију можеш да користиш само да агитујеш (провоцираш) против хришћана који неће да прихвате Мухамеда за Христа и Духа Истине. Видиш ли колико је та секта далеко радикалнија и провиднија од ових модернијих по јересима? Ове модерне су ушушкане, док је ислам далеко радикалнији у понижавању Исуса Христа. Јер за њих Исус и није Христ, тј. Син Божији, него пророк који најављује пророка Мухамеда.
С обзиром да имамо Јованове три посланице, јасно можемо идентификовати где припада та прохришћанска секта звана - муслимани.