Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
175 nikako ne moze biti posle 176 nesto mi tu nije jasno!ali ja sam shvatio da ne zelis da komentarises o istini tvoje crkve-nesmes.
Pozdrav od Gere.
Laodikeja: Isabeleta, tvoj problem je sto ti nisi obracena osoba, i ne dopustas Hristu da te povede putem kojim treba da ides.
Значи да нисам једини...
[FONT=arial narrow][SIZE=4][B]Римљанима, глава 14[/B][/SIZE]
[/FONT]
[FONT=arial narrow][SIZE=3]1. А слабога у вери примајте лепо, да се не смета савест.
[/SIZE] [/FONT]
[FONT=arial narrow][SIZE=3]2. [B][COLOR=#ff0000]Јер један верује да сме свашта јести, а[U] који је слаб једе зеље[/U].[/COLOR][/B]
[/SIZE] [/FONT]
[FONT=arial narrow][SIZE=3]3. Који једе нека не укорава оног који не једе; и који не једе нека не осуђује оног који једе; јер га Бог прими.
[/SIZE] [/FONT]
Blago nama, Adriane, ako smo grešnici (ovdje ubrajamo i geru)kad znamo da je Isus došao spasiti grešnike, a ne pravdenike.
A vidi ovo:
”Pogledajte ljude sa iskvarenim shvaćanjem milosti Isusa Krista koja nam je darovana, i pogledajte kako su oni u suprotnosti sa Božjim zamislima… Čak izbjegavaju primanje Euharistije i javne molitve, jer ne ispovijedaju da je Euharistija isto ono tijelo našeg Spasitelja Isusa Krista koji je trpio zbog naših grijeha i kojeg je Otac u svojoj dobroti uskrisio.” (Sv. Irenej, Protiv krivovjerja, 189. god.)
Ali zato oni propovjedaju o zdravoj prehrani. Odbaciše Kruh života, a prihvatiše ovaj obični, propadljivi. Njihov doprinos je da taj kruh bude pšenični, raženi ili ječmeni... i u tome vide duhovnost i potkrepljuju biblijskim citatima.
Znaš zašto? Ja mislim zbog toga što ne vjeruju u besmrtnost duše, zato se jako brinu za tijelo. Bože moj, svi se brinemo u potrebnoj mjeri, ali znamo da je Isus rekao: "Radite, ali ne za propadljivu hranu..." Ma, sve je to njihovo mutno.
@Didgeridoo,
neću ni gledati video, ne sviđa mi se kad se svećenik propovijed o hrani za tijelo, sve ako je i to katolički svećenik.
Mislim da je Adrian već negdje pisao o umjerenosti i razboritosti po kojima se trebamo ravnati u svemu, pa i u hrani.
Adventisti s programom o zdravoj prerani privlače pozornost jer to ljude danas privlači. Tko zna možda će lansirati i novu modnu linij, moramo pričekati dok iskopaju kakav stih iz Biblije da sve bude zaisano u Bibliji.
Ljudi danas gladuju, a adventisti pričaju o zdravoj prehrani. Svi bi se mi, da imamo novaca, dobro i zdravo hranili, ali hranimo se onako kako možemo. I u tome ja vidim znak odricanja i skromnog, normalnog života krščanina koji ničim ne privlači pažnju na sebe, a niti o hrani govori, osim kad zahvaljuje Gospodinu za kruh naš svagdašnji i da je uopće mogao blagovati.