Chelsea F.C. ~ The Blues

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Hvala, posle prvog kola Didije Drogba prvi strelac Premijer Lige, nadam se da danas niko nece dati 3 gola... :)
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Chelsea testira Stoke s 4.5 milijuna funti za Begovića



Četiri i pol milijuna funti vrijedna je ponuda kojom, tvrde engleski mediji, Chelsea namjerava na Stamford Bridge dovesti Stokeovog BiH golmana Asmira Begovića...



Trenutačno Chelsea ima problema s "brojem jedan" u svojoj momčadi, prvenstveno stoga što je ozlijeđena prva opcija, Čeh Petr Čech. Rezerve za njega već neko vrijeme ne zadovaljavaju trenera Carla Ancelottija, a u pitanju su Henrique Hilario i Ross Turnbull.

Sve je to već neko vrijeme znano, međutim, poznato je i to da se menadžer Stokea Tony Pulis ne namjerava odreći svojeg golmana, kojeg ugovor za klub veže do 2014. godine.

Podsjetimo da je Begović aktualnim poslodavcima kazao da ne želi ostati u klubu kao rezervni vratar. "Jedinicu", pak, čvrsto drži Thomas Sřrensen, a s ponuđenim milijunima funti moglo bi se još isposlovati neko pojačanje. Pogotovo i ako tih 4.5 još malo narastu...
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Čelsi neće novi stadion

07 Oktobar 2010 | 21:04

Čelsi neće novi stadion





Pored pokušaja raznih sponzora da nagovore šampiona Engleske da se preseli u drugi deo grada i izgradi novi stadion, ta mogućnost je odbijena od rukovodstva Čelsija. Po svemu sudeći "plavci" će još dugo ostati na stadionu sagrađenom 1876. godine i poslednj put renoviranom pre 20. godina

- Logično je naše stalno razmišljanje o promeni, jer većina premierligaških klubova je menjala standarde kada su stadioni u pitanju. Ili su gradili nove domove ili renovirali postojeće. No, ne možemo napustiti Stamford Bridž, kao ni zapadni deo Londona. Ovaj stadion u sebi nosi dugu i uspešnu tradiciju. Mnoge su uspomene na ovom stadionu. Odlazak smo opet odbacili kao mogućnost, a treba jedino videti šta najbolje možemo da učinimo u ovakvim okolnostima - rekao je Bak
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Maluda zna gde će posle Čelsija

Maluda zna gde će posle Čelsija

09 Oktobar 2010 | 17:47



Vezni fudbaler Čelsija, Floren Maluda (30), ima ideju gde će provesti poslednju fazu u svojoj karijeri. Francuz je izjavio da želi da bude deo francuske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014, ali i da ostane u zemlji sambe i kafe po završetku istog.

- Siguran sam da ću evropsku karijeru završiti u Čelsiju, a onda će mi prioritet biti Svetsko prvenstvo. Posle toga ću već biti na zalasku karijere, ali bih voleo da zaigram za neki klub u Brazilu, za Flamengo ili Vasko da Gamu - rekao je Maluda.

- U Brazilu ljudi žive za fudbal, i zaista bih voleo da osetim tu atmosferu tokom derbija Rija. Specifičan je osećaj igrati u takvom ambijentu.

Maluda je od 2007. godine član Čelsija.
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Šta Teri misli o Runiju?

00037789.jpg


Povodom svih dešavanja koja su vezana za odlazak Vejna Runija iz Mančester Junajteda, oglasio se i njegov saigrač iz reprezentacije. Štoper londonskog Čelsija Džon Teri izuzetno ceni napadača "crvenih đavola" i predlaže mu da se pridruži četi Karla Anćelotija.

- Vejn je najbolji igrač sveta za mene. Mi imamo odličnu ekipu, ali ne bih imao ništa protiv da je još pojačamo. Ja sam uvek za to da se kupuju dobri fudbaleri, ali nisam predsednik - rekao je Teri za Miror i prebacio strelicu u dvorište Romana Abramovića.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Panika u Čelsiju, Teri teže povređen?

Defanzivac Čelsija plaši se da bi povreda mogla da ga odvoji duže vreme sa terena.

teri22480020100928154410.gif


Kapiten Čelsija, Džon Teri je u strahu zbog povrede nerva noge, koja ga može odvojiti na duže vreme od terena. Moguće je čak da odsustvuje nekoliko meseci, posle poraza od Sanderlenda.

Teri priznaje da nije više u stanju da igra pod bolovima, sa kojima ''ratuje'' od kraja prošle sezone i veoma je zabrinut.

''Do sada sam mogao da igram zbog adrenalina koji mi je prolazio kroz telo i neutralisao bol. Sada nemam mogućnost da donesem odluku da igram, jer me boli. Posle agonije, ne spavam'', tužan je sjajni štoper ''plavaca'', ali ne zna koliko će odsustvovati sa terena.

Sigurno ga neće biti u sastavu Engleza protiv Francuske sutra na ''Vembliju''.

''Znam da ne mogu da igram protiv Birmingema u subotu, ali i iza toga ne znam prognoze. To bi mogle biti nedelje, pa čak i meseci'', kaže Teri.

Čelsi je duže vreme bez Frenka Lamparda, koji će biti van terena bar još dve nedelje, posle nove povrede mišića, prošle nedelje.

''Plavci'' će biti i bez Mikaela Esjena, koji je suspendovan.


sportske.net
 
Natrag
Top