Član
- Učlanjen(a)
- 26.10.2009
- Poruka
- 646
Teri odgovorio navijačima
Kapiten Čelsija Džon Teri obratio se navijačima prvi put posle ljubavnog skandala sa Vanesom Peronsal, devojkom bivšeg saigrača i reprezentativca Vejna Bridža, i zahvalio se na podršci protiv Arsenala (2:0). Teri je zbog te afere ostao bez trake engleske reprezentacije, a navijači su pre meča sa "tobdžijama" skandirali: "Postoji samo jedan kapiten Engleske".
- Želim da se zahvalim svakom pojedinačnom navijaču koji je bio na meču. Nisam očekivao to. Bio je to veoma emocionalni dan za mene i način na koji su navijači bili uz mene tokom prethodne dve nedelje je, iskreno, neverovatan. Napustio sam teren prezadovoljan i želim još jednom da se zahvalim svakom navijaču pojedinačno kako su se ophodili prema meni. Mislim to iz sveg srca - rekao je Teri.
Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti rekao je da je Teri perfektan kapiten.
- Od sada te neću zvani Džon, već kapiten - poručio je italijanski stručnjak Teriju.
- Želim da se zahvalim svakom pojedinačnom navijaču koji je bio na meču. Nisam očekivao to. Bio je to veoma emocionalni dan za mene i način na koji su navijači bili uz mene tokom prethodne dve nedelje je, iskreno, neverovatan. Napustio sam teren prezadovoljan i želim još jednom da se zahvalim svakom navijaču pojedinačno kako su se ophodili prema meni. Mislim to iz sveg srca - rekao je Teri.
Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti rekao je da je Teri perfektan kapiten.
- Od sada te neću zvani Džon, već kapiten - poručio je italijanski stručnjak Teriju.