Chelsea F.C. ~ The Blues

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Da...xaxaxaxa decko ima 18 godina, usao, prosetao se kroz odbranu i probusio matorog Van der Sara......

Da...xaxaxaxa decko ima 18 godina, usao, prosetao se kroz odbranu i probusio matorog Van der Sara......

Dodato posle 5 Sati 12 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

U tri pizde materine!!!!!!
Jebem vam sve po spisku dabogda se raspali!!!!!!!!!!

Celsi-Mancester Siti 2-4
Poludecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Brate nemoj se ljutis,ali meni se svidja taj rezultat,navijam za Arsenal od malih nogu,zeljan sam titule... Ali ako ce da ti bude lakse,vise bi voleo da vi uzmete titulu nego usrani United,odmah se iznerviram kad mi ih neko pomene.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Brate nemoj se ljutis,ali meni se svidja taj rezultat,navijam za Arsenal od malih nogu,zeljan sam titule... Ali ako ce da ti bude lakse,vise bi voleo da vi uzmete titulu nego usrani United,odmah se iznerviram kad mi ih neko pomene.
I ja neopisivo mrzim United...

Dodato posle 13 Sati 27 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Defanzivac Čelsija završava karijeru?

00022179.jpg

Fudbaler Čelsija Ešli Kol razmišlja o završetku karijere, piše The Mirror. Britanski tabloid kao razlog za takav neočekivani potez navodi skandaloznu seks-aferu koja je uzdrmala njegov brak sa pevačicom Šeril Kol.

U prilog mu ne ide činjenica da će verovatno propustiti ostatak sezone zbog teške povrede članka. Međutim, određeni izvori tvrde da će čelnici londonskog kluba pokušati na sve načine da odgovore engleskog reprezentativca od takvog poteza. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je navodno uspeo da uveri Kola da je neophodan klubu i da ga neće kažnjavati zbog afera.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Premijer: Drogba vratio "plavce" na vrh

00023132.jpg

Fudbaleri Čelsija vratili su se na čelo tabele engleskog prvenstva, pošto su u 30. kolu u londonskom derbiju savladali gostujući Vest Hem sa 4:1. "Plavcima" je to bila prva pobeda u poslednje tri prvenstvene utakmice i sada imaju bod više od Mančester junajteda, koji sutra dočekuje Fulam.
Čelsi je na "Stamford Bridžu" poveo u 16. minutu preko defanzivca Aleksa, ali je u 30. izjednačio posle sjajnog volej udarca Skota Parkera. Novu prednost domaćinu doneo je Didije Drogba u 56. minutu, na 3:1 povisio je Floran Maluda u 77, a konačan rezultat postavio je najbolji fudbaler Afrike u poslednjim trenucima utakmice.

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović igrao je za Čelsi do 78. minuta, kada ga je zamenio Jurij Žirkov.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Malerima Čelsija nema kraja

00024031.jpg
Problemi, izgleda, ne mogu da zaobiđu Čelsi ove sezone. Loš period za "plavce" počeo je posle teške povrede Ešlija Kola, nastavio se seks aferom Džona Terija, te eliminacijom iz Lige šampiona, a onda je usledio novi udarac za četu Karla Anćelotija u vidu nezgode Branislava Ivanovića, koji će zbog povrede kolena odsustvovati sa terena mesec dana. No, ni tu nije kraj malerima londonskog tima. Naime, zbog kidanja ligamenata skočnog zgloba Rikardo Karvaljo će, u najboljem slučaju, biti van terena mesec dana, mada postoji realna mogućnost da bude podvrgnut operativnom zahvatu. U saopštenju londonskog kluba navodi se da će lekari u naredna 24 časa proceniti da li će Karvaljo morati na operaciju.

Karvaljo je na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Totenhema pokidao ligamente skočnog zgloba. Čelsi je pobedio sa 5:0, a to je bio prvi meč 31-godišnjeg Portugalca posle jednomesečne pauze.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
0,,10268%7E6203997,00.gif

Tottenham (Away)
Sat Apr 17, 17:30pm

0,,10268%7E6203994,00.gif

Stoke (Home)
Sun Apr 25th, 4:00pm

0,,10268%7E6204041,00.gif

Liverpool (Away)