Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pratim te!
Videla si šta piše? ''Posle dužeg vremena'' - nisi ti bila ovde kad su nicale teme i teme pod mojim prstima! Mislim, autorske teme, ne ono copy paste vest.
Nije poslednje ali se pazarilo uoči nove godine
Ne kao Death, njemu si izgleda zanimljivija. Idući za tobom, ostavlja utisak nekakvog mentorskog rada. Na šta li će to izaći, ne znam.Još me pratiš?:boredom:
Ne kao Death, njemu si izgleda zanimljivija. Idući za tobom, ostavlja utisak nekakvog mentorskog rada. Na šta li će to izaći, ne znam.
A ti sad što rovariš po mojim temama, šta je to?Nemate potrebe da me pratite....ili pokušavate da me zaplašite kao Bilju pa da zbrišem sa foruma
A ti sad što rovariš po mojim temama, šta je to?
Svakako mi imponuje tvoje interesovanje za moja dela yes3. Izgleda da ćeš u tome i istrajati. Bilja je izrazila želju za time i nestala kad je trebalo načiniti prvi korak (ko zna šta je videla ).Moram....da bih provalila ko si i kakav si
Svakako mi imponuje tvoje interesovanje za moja dela yes3. Izgleda da ćeš u tome i istrajati. Bilja je izrazila želju za time i nestala kad je trebalo načiniti prvi korak (ko zna šta je videla ).
Samo napred!
Mene je teško i uplašiti i oterati....tako da ne idem ja nigde i imam dovoljno vremena da vam kopam po postovima....