TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Gle, 'ladno menjao prvi post :beee:
Long, idi malo dremni inace ode tebi moja "titula" zbunjene osobe :lol:
Trudi se, mučenik, da ne izneveri ukazano mu poverenje! Darovao sam mu onu alu od kreveta da može da se spusti malo. Ali ne vredi govoriti, neće! Mrmlja u bradicu vas dan i sve ponavlja: ''Moram... Ne mogu... Očekuje se od mene... Ali ipak! Ne...''

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Trudi se, mučenik, da ne izneveri ukazano mu poverenje! Darovao sam mu onu alu od kreveta da može da se spusti malo. Ali ne vredi govoriti, neće! Mrmlja u bradicu vas dan i sve ponavlja: ''Moram... Ne mogu... Očekuje se od mene... Ali ipak! Ne...''

Jeste, Beljo, u pravu si, a verujem da ni tebi nije lako da brojis njegove postove i proveravas top - postere, prosto ne znam kome je "teze" :arrow:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jeste, Beljo, u pravu si, a verujem da ni tebi nije lako da brojis njegove postove i proveravas top - postere, prosto ne znam kome je "teze" :arrow:
Pa, kad je nadzornom organu bilo lako? A ne brojim više. Ne, ne. Verujem mu da ima 1000 mesečno. Znamo se, nema potrebe da proveravam. Ja sad više pratim njegovo ponašanje, zato što je pod velikim pritiskom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death je sad prilično aktivan. Na mnogim temama. Jedno vreme je tako ufitiljio bio, da je to neopisivo. Nigde ga nije bilo! Čini mi se da je Golden zaslužna za njegov restart. Daje mu neku neobičnu energiju...

Nekad pun nekad prazan dzep
nekad ruzan nekad sasvim lijep
nekad java a nekad san
nekad trezan nekad mortus pijan.
Ni milion funti ni dolara
ni milion maraka ni silinga
nece promijenit ovaj zivot moj
ja sam rodjen da budem svoj.
Nekad me ide a nekad ne
samog sebe uvek krivim sve
mnogi me vole mnogi mrze me
prvim dajem sve drugim sta ostane.

bj6.gif

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Death je sad prilično aktivan. Na mnogim temama. Jedno vreme je tako ufitiljio bio, da je to neopisivo. Nigde ga nije bilo! Čini mi se da je Golden zaslužna za njegov restart. Daje mu neku neobičnu energiju...

Belja nema pametnija posla nego da proziva.....mozda tuguje zbog drugarice koja je otišla....:dtyste:stink.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Belja nema pametnija posla nego da proziva.....mozda tuguje zbog drugarice koja je otišla....:dtyste:stink.

Upustati se u prozivanje sa mnom nije baš uputno pošto ja jedini ovde slušam hip hop tako da...:lol:

Ali Belja je stari šaljivdžija mada sad shvatam da kad je tužan on skreće pažnju na druge, šteta, Bilja je delovala kao ok osoba yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa, kad je nadzornom organu bilo lako? A ne brojim više. Ne, ne. Verujem mu da ima 1000 mesečno. Znamo se, nema potrebe da proveravam. Ja sad više pratim njegovo ponašanje, zato što je pod velikim pritiskom.

Hm, ja bih tek sad obratila paznju... Mislim, poklonio si mu krevet, mozda ce poceti da zabusava... Jbg., krevet je krevet :(

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Aha, vidiš da samo priča o meni, tebi, Longu...možda će kasnije da bude drugačije kad ga tokom šetnje budu resetovala zagađenja iz elektrane yes3

Long je moja najstarija žrtva, od svog rođenja (dolaska na forum). Bio je zapostavljen jedno vreme, dok je tu bila nesuđena mi drugarica.
Death je sam ušao u priču, ja njega nikad ranije nisam prozivao. Ne prozivam ga ni sad, on je tu nešto pogrešno razumeo. Ne znam ni šta hoće od mene. A tebe, Golden, po malo. Valja se. Neću sve na Longa tovariti. A da, Death dolazi ovde da tebe brani...
Zagađenja elektrane ne mogu da me resetuju - odrastao sam na njima! Stekao toleranciju...
I šta još?

Hm, ja bih tek sad obratila paznju... Mislim, poklonio si mu krevet, mozda ce poceti da zabusava... Jbg., krevet je krevet :(

Počeće da zabušava? To! :dance2:Da je bar istina...

Natrag