Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Long je moja najstarija žrtva, od svog rođenja (dolaska na forum). Bio je zapostavljen jedno vreme, dok je tu bila nesuđena mi drugarica.
Death je sam ušao u priču, ja njega nikad ranije nisam prozivao. Ne prozivam ga ni sad, on je tu nešto pogrešno razumeo. Ne znam ni šta hoće od mene. A tebe, Golden, po malo. Valja se. Neću sve na Longa tovariti.

Ma gde je to po malo.....ja ti izgledam kao odgovarajuća osoba za peckanje(da ne kažem nešto drugo)?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma gde je to po malo.....ja ti izgledam kao odgovarajuća osoba za peckanje(da ne kažem nešto drugo)?
Podnošljivo je, priznaćeš! Šta bi tek da si na Longovom mestu? Vidiš da on nema odgovora. Dođe, lajkuje/pohvali i ode. Mada, treba trpati tolike članke... Eno pohvalio sam ti temu o muškarcima i majkama.

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Podnošljivo je, priznaćeš! Šta bi tek da si na Longovom mestu? Vidiš da on nema odgovora. Dođe, lajkuje/pohvali i ode. Mada, treba trpati tolike članke... Eno pohvalio sam ti temu o muškarcima i majkama.

Dokle god ne predješ granicu mogu da istrpim....ali nemoj da testiraš moje granice,ne volim kao to ljudi rade.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Bio sam sinoć na novom mostu, na Adi. Onaj deo oko pilona lepo izgleda, lepo je osvetljen. Ostali delovi nisu toliko atraktivni. Do duše, nije ni završeno sve.

Poslednja izmena:
Natrag