Član
- Učlanjen(a)
- 30.11.2011
- Poruka
- 1.872
Ne volim tek tako da se uguram....prvo da vam se javim....da vam stavim do znanja da sam tu....:taunt:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šta ćemo sad kad znamo da si tu? I dalje ništa?Ne volim tek tako da se uguram....prvo da vam se javim....da vam stavim do znanja da sam tu....:taunt:
Šta ćemo sad kad znamo da si tu? I dalje ništa?
Da iskoristim ovu temu,samo nisam našla prave sagovornike za to,ali nema veze.
Imati decu,to je naravno Božiji dar,ali ima još jedan aspekt,npr.Stigla je Nova godina,deca dobiju mnoooogo slatkiša koji šta?Tako je,kvare zube.E sad tu nastupaju brižni roditelji(ja,tipičan predtavnik)da,...pa naravno,tamane deci slatkiše.Posebno u ove sitne sate.
Jadna deca pored tako brižne im matere! To za sobom povlači tri loše stvari:Da iskoristim ovu temu, samo nisam našla prave sagovornike za to, ali nema veze.
Imati decu, to je naravno Božiji dar, ali ima još jedan aspekt, npr: stigla je Nova godina, deca dobiju mnoooogo slatkiša koji šta? Tako je, kvare zube. E sad tu nastupaju brižni roditelji (ja, tipičan predstavnik) da,... pa naravno, tamane deci slatkiše. Posebno u ove sitne sate.
Jadna deca pored tako brižne im matere! To za sobom povlači tri loše stvari:
1) neće im se pokvariti zubi, pa će biti uskraćeni za iskustvo popravljanja zuba (posebno kad zubar pređe na onu loptastu hrapavu bušilicu, uh!)
2) biće manje srećna i dobra, jer deca su mirna kad imaju slatkiše, tj. njima se smiruju.
3) ti, kao roditelj, dovodiš svoje zube u opasnost.
Pratim te!Baš dobro Belja da si napravio novu anketu o bračnom statusu.....i ja naravno prva da razbijem led