Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Ne volim tek tako da se uguram....prvo da vam se javim....da vam stavim do znanja da sam tu....:taunt:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Beljo baš si se razgoropadio u ovoj temi tj našao sebe i došao do izražaja :bafghjd:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da iskoristim ovu temu,samo nisam našla prave sagovornike za to,ali nema veze.
Imati decu,to je naravno Božiji dar,ali ima još jedan aspekt,npr.Stigla je Nova godina,deca dobiju mnoooogo slatkiša koji šta?Tako je,kvare zube.E sad tu nastupaju brižni roditelji(ja,tipičan predtavnik)da,...pa naravno,tamane deci slatkiše.Posebno u ove sitne sate.

Ne mogu da verujem :beee:
Bilo mi glupo da konstatujem da nikad ovako kasno nisi ostala na forumu jer bi onda ispalo da te teram ili tako nešto... kad ono :acute:

Doneo Deda Mraz - Uzeo Dead Mraz :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Da iskoristim ovu temu, samo nisam našla prave sagovornike za to, ali nema veze.
Imati decu, to je naravno Božiji dar, ali ima još jedan aspekt, npr: stigla je Nova godina, deca dobiju mnoooogo slatkiša koji šta? Tako je, kvare zube. E sad tu nastupaju brižni roditelji (ja, tipičan predstavnik) da,... pa naravno, tamane deci slatkiše. Posebno u ove sitne sate.
Jadna deca pored tako brižne im matere! To za sobom povlači tri loše stvari:
1) neće im se pokvariti zubi, pa će biti uskraćeni za iskustvo popravljanja zuba (posebno kad zubar pređe na onu loptastu hrapavu bušilicu, uh!)
2) biće manje srećna i dobra, jer deca su mirna kad imaju slatkiše, tj. njima se smiruju.
3) ti, kao roditelj, dovodiš svoje zube u opasnost.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jadna deca pored tako brižne im matere! To za sobom povlači tri loše stvari:
1) neće im se pokvariti zubi, pa će biti uskraćeni za iskustvo popravljanja zuba (posebno kad zubar pređe na onu loptastu hrapavu bušilicu, uh!)
2) biće manje srećna i dobra, jer deca su mirna kad imaju slatkiše, tj. njima se smiruju.
3) ti, kao roditelj, dovodiš svoje zube u opasnost.

Deca se uče dok su živa :lol:
Da bi deca bila mirna prvo treba smiriti roditelje yes3

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Baš dobro Belja da si napravio novu anketu o bračnom statusu.....i ja naravno prva da razbijem led

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Baš dobro Belja da si napravio novu anketu o bračnom statusu.....i ja naravno prva da razbijem led
Pratim te! :)
Videla si šta piše? ''Posle dužeg vremena'' - nisi ti bila ovde kad su nicale teme i teme pod mojim prstima! Mislim, autorske teme, ne ono copy paste vest.

Natrag