Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
A što se Bilje tiče, jesmo razmenili neke pp, ali ni u jednoj ona nije izrazila frustraciju ili nešto slično. Ako si to hteo da čuješ, evo ti: nisam očekivao ovakav epilog.

Pitao sam za mišljenje u vezi onoga što svi možemo da pročitamo pretpostavljajući da imaš više informacija za mišljenje jer kao što rekoh dobar deo teme nisam ni čitao.
Sve u svemu mnogo nervoze a ne vidim da za to ima neke potrebe.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pitao sam za mišljenje u vezi onoga što svi možemo da pročitamo pretpostavljajući da imaš više informacija za mišljenje jer kao što rekoh dobar deo teme nisam ni čitao.
Sve u svemu mnogo nervoze a ne vidim da za to ima neke potrebe.
Misliš na moje postove? Nije to nervoza, to je samo teatralnost, scenski nastup. Ako pregledaš ovu temu, videćeš da su mi takvi komentari.
Na osnovu informacija, u koje spadaju i pp, nisam očekivao ovakav epilog. Bilo je 2-3 dramatične situacije, ali i to je deo sprdnje (ili ja nisam shvatao njihovu ozbiljnost vodeći se neozbiljnošću teme). Mislim, cela ova tema (bi trebalo da bude) je zajebancija!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Evo još jednog poluobaveštenog člana,tj.mene.Nisam čitala teme,samo letimično,ali sam Beljo videla ,bar se meni tako učinilo da se kontaš sa Biljom,čak su vam i nikovi kompaktibilni.Elem,žao mi je da neko tako ode,i da pro tom stvori mišljenje da je ovaj forum samo za poslušne đake i zatvorenog tipa.
Beljo,ti si kao iskusniji član umesto što si sa njom razmenjivao PP,ko zna koje sadržine;),trebao bolje da je uputiš da se ne dogodi ovo što se dogodilo.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vaši saveti su svi dobronamerni. To stoji. Ali ponavljam, ništa nije upućivalo na njen demonstrativni odlazak. Obrisan joj komentar (možda i nepravedno) - to je kap koja je prelila čašu. A čime se ta čaša punila dotle? Nije se bunila, ne znam. Šta očekujete da znam o njoj nakon samo nedelju dana zajebancije?
P.S. PP nisu bile ništa bombastično, ili atraktivno.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Iskreno Bojsi,ne idu mi ovako ozbiljni komentari uz ovu slikicu,ne mogu da se ne nasmejem.
A za PP,nemo se pravdaš,to je samo između vas...a možda i ne.Ozna sve dozna,dobro mene Death upozorio na Udbu,mogao bi i ti da se pripaziš.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Iskreno Bojsi,ne idu mi ovako ozbiljni komentari uz ovu slikicu,ne mogu da se ne nasmejem.
Ja kažem lepo, a niko mi ne veruje! Dok ti ne dođe. Ove nesrećne okolnosti me na zbilju nateraše, inače ne ja...

A za PP,nemo se pravdaš,to je samo između vas...a možda i ne.Ozna sve dozna,dobro mene Death upozorio na Udbu,mogao bi i ti da se pripaziš.
Ma 'de između nas. To je privid. Tobož privatne... Vlast (moderatori i admini) sve vidi!

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Beljo zao mi je ako ti je drugarica otišla sa foruma....nije joj se svideo,a mozda i naše zezanje joj nije godilo.....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Misliš na moje postove? Nije to nervoza, to je samo teatralnost, scenski nastup. Ako pregledaš ovu temu, videćeš da su mi takvi komentari.
Na osnovu informacija, u koje spadaju i pp, nisam očekivao ovakav epilog. Bilo je 2-3 dramatične situacije, ali i to je deo sprdnje (ili ja nisam shvatao njihovu ozbiljnost vodeći se neozbiljnošću teme). Mislim, cela ova tema (bi trebalo da bude) je zajebancija!

Nisam mislio samo na tebe ali nema veze. Izgleda da nerazumevanje u komunikaciji predstavlja problem ali ako se ne razreši ćaskanjem, kako će drugačije yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433

Ovako otprilike izgleda ćaskanje na ovoj temi. :D

Poslednja izmena od urednika:
Natrag