Član
- Učlanjen(a)
- 30.11.2011
- Poruka
- 1.872
Ovako otprilike izgleda ćaskanje na ovoj temi.
Tako nekako....a ti se izgleda vraćaš u formu.....
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovako otprilike izgleda ćaskanje na ovoj temi.
Može biti, ali... Ma, neću da patetišem. Moja forma ne zavisi samo od mene samog.Tako nekako....a ti se izgleda vraćaš u formu.....
420? - Jesi ti !
Пошто је ово тема „Ћаскање“, ево, ја мало ћаскам. Мислила сам да ће ми бити пријатно на вашем форуму, али није. Само је у почетку изгледало да сам добродошла. Овај форум је затворена средина која воли да све остане како јесте. Нови су добродошли само ако се уклопе у устаљене шаблоне, само да се не таласа.Није ми ни била намера да таласам, само ми је требало мало времена да се уклопим. Извињавам се онима на које се ово не односи, али ипак морам да се осврнем на неправде које су ми нанете за ових недељу дана мог активног чланства, али сам прешла преко њих. Да је то било једино, не бих ни спомињала. Конкретно, модераторка sendi ми шаље пп у којој ме обавештава да је избрисан мој пост у коме је писало само „Пих“, јер не дозвољава, цитирам: „..izbacila sam "pih" kao sto bih i hocu od strane svih clanova izbacivati slicne "komentare" na toj temi. Svakako da je svaka konstruktivna rasprava u redu dok ne predje u vredjanje...“! И то би било ок, да та иста „увреда“ ПИХ није нанета мени (тема „Да ли имате кућног љубимца“,стр. 8, пост 75), на коју није реаговано, нити сматрам да је требало да буде реаговано. То се, обично, назива „различити аршини“. А затим... дописивање више није било дописивање!
Напуштам ваш форум, жао ми је што није испунио моја скромна очекивања, а то је било само да се мало забавимо, сви заједно.
Још једном се извињавам свима на које се ово не односи и захваљујем се појединцима који су ми олакшали доношење ове одлуке. Не одлазим „подвијеног репа“ већ зато што ми више није задовољство да се дружим са вама.
Наравно, овај пост ће бити избрисан у најкраћем могућем року. Па срећно вам било.
Na ovo tvoje se može nadovezati Nadin potpis: Poslušaj svoju mudrost, a ne gnev!Mogao bih naširoko da ti objašnjavam zašto smatram da je tvoja reakcija neadekvatna činjeničnom stanju (čak i ličnim utiscima koje si iznela), ali neću. Nema potrebe da ti bilo ko soli pamet, pa neću ni ja. Umesto toga ću te pozvati da se vratiš na forum, jer sam siguran da si na mnoge ovde ostavila odličan utisak. Zato, nije lepo sad da "bežiš". stink. Ja svoje rekoh, a ti razmisli, pa napiši koju ovih dana. tease
Na ovo tvoje se može nadovezati Nadin potpis: Poslušaj svoju mudrost, a ne gnev!
Nije džabe biflala toliko! Našla to negde, delovalo joj profitabilno.Više puta sam primenio poruku iz Dumkinog potpisa, nije ona za džabe dr-mr. stink.
Nije džabe biflala toliko! Našla to negde, delovalo joj profitabilno.