Britansko -Americko carstvo da li je to 7 biblijska svetska sila

Da li je Britansko Americka sila 7 po redu?

  • Nije ,ona je deseta.

    Votes: 0 0,0%
  • Nije ,ona je prva i poslednja

    Votes: 0 0,0%
  • Jeste ,ona je sedma biblijska svetska sila.

    Votes: 2 100,0%

  • Total voters
    2
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.436
Normalizacija nenormalnog

Nizozemski pisac i novinar David Sorensen tvrdi da Ujedinjeni narodi (UN) i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) rade na normalizaciji pedofilije na globalnoj razini.

Kada se tako nešto dogodi, a ne da se priča kao fikciji, onda može da se o tome polemiše. Unapred, dizati paniku, je potpuno pogrešno.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.389
Kada se tako nešto dogodi, a ne da se priča kao fikciji, onda može da se o tome polemiše. Unapred, dizati paniku, je potpuno pogrešno.

Dogodilo se? Berlinske vlasti, one su najdirektije to potvrdile, ne negirajući, nego obećavajući da će odgovoriti na pitanje koje je glasilo: Kako komentirate da je u Upravnom tijelu vrtića čovjek, 86-godišnji Rüdiger Lautmann, zagovaratelj pedofilije.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.436

Nije. Otvoren je LGBT vrtić.

Rüdiger Lautmann,

To što je taj čovek tamo, nije ispred neke pedofiolske organizacije već je neko ispred LGBT. Da li je pedofili ili nije to je druga tema.


Sve usvemu, da zaključimo. Nema pedofilskih organizacija koje otvaraju vrtiće.

A sada, dalje da ne dužimo, čekaomo Zaokreta da vidimo da šta će reći, zašto on smatra da redosledcarstava ne počinje sa Vavilonom.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.389
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.296
To je ipak drugo. Kada neko kaže da vrtić vode pedofili, a zna se da je pedofilija zabranjena i to jeste kršenje ljudskih prava, onda je to zastrašujuća manipulacija.

Jovane, u Kaliforniji je legalizovana pedofilija. Izguglaj! Mali je korak od LGBT+ do pedofilije, vrlo mali..

Što se tiče LGBT, oni su nešto drugo jer ne krše ljudska prava. Oni žele da imaju svoj prostor i svoja prava, ne ugrožavaju prava drugih i to je država lepo razdvojila. Nema tu nikave zavere, već prosto ostvarivanje sopstvenih prava.

Svoja prava? Pa Jovane, oni decu koja ne znaju sta je seksualnost uce da postoji bezbroj gendera, rodova, i da deca mogu imati dve tate ili mame. Da nije nista neprikladno ako se decak oblaci kao devojcica, i obrnuto. U osnovnoj skoli u nemackoj cak postoji obaveza da se odredjenog dana muska deca oblace u zensko a zenska u musko, u znak solidarnosti.. Poznajem ljude koji tamo zive, i ako roditelj zabrani detetu da se obuce u zensko, novcano ga kazne, cak zaprete ispisom iz skole..

To je obicna skola Jovane! To nije specijizovana LGBT..

Cak ni bajke nisu sto su bile.. Npr. princ koji je poljubio Snezanu ispao je manijak u njihovoj preradi, jer je poljubio Snezanu bez njenog pristanka, a Snezana je ispala feministkinja u toj bajci.. Menjaju bajke i uce decu izvrnutim vrednostima, sve pod uticajem feminizma, LGBTQ i sl..

Ako dete danas posaljes u vrtic, oni mogu da ga ubede da je zensko! Oni ga pitaju kako se oseca.. Ako decak ima soklonost da oblaci zenske carape oni ga ubede da je zensko i posalju ga na promenu pola, a ti kao roditelj nemas pravo da se bunis..

Imam slucaj kod mene, dete normalnih roditelja (ima 5 god), voli da oblaci zenske carape.. Jel on gej? Ne, jednostavno mu se svidjaju carape u bojama.. To dete ne zna ni sta je seksualnost, a po svemu sudeci svidjaju mu se devojcice. I sad ga ovi manijaci pocnu ubedjivati da je on zensko, jer voli zenske carape.. Pa mu pricaju da ima svoja prava, da treba da promeni pol i da se suprotstavi roditeljima!

Zar tebi to nije zlostavljanje dece?
Naravno da jeste!

Jovane, molim te da se uozbiljis!

Ne mogu nikako da guraju pedofiliju jer zakoni jasno definišu do koje godine su seksualni odnosi dozvoljeni

Jovane, ne lupetaj! Smanjuju prag zrelosti konstantno. Nekad je dete sa 18 godina moglo da odlucuje, a danas dete od 14 i da stupa u seksualne odnose. U Kaliforniji su smanjili taj prag i sad je pedofilija normalna..

Pri tom pitaju decu u vrticu kako se osecaju, uce ih da mogu biti musko i zensko i trans i gej. Vec sam napisao gore.. Ona i ne znaju sta je to, a uce ih izvrnutim vrednostima kroz obrazovanje uvode dan solidarnosti sa LGBT i govore da nije pogresno da se oblace u zensko.. Sve sam ovo proverio, i oni to rade..

Zar to nije ZLOSTAVLJANJE DECE?

Dakle, nije samo pedofilija vec i LGBT zlostavlja decu,

Ako tako maloj deci pocnes da ubacujes ideje, ona to upijaju kao sundjer.. I za ovo ne moram da dajem nikakve dokaze i studije!

Dokazano je, da ako zlostavis dete do 7. godine zivota, i usadis mu ideje u mozak, ti si ga nepopravljivo ostetio! Formirao si ga za ceo zivot. To je ono sto oni rade po skolama! Uzimaju malu decu i ispiraju om mozak, a iza toga ne stoji LGBT, vec zapravo tajne sluzbe..

I zato molim te Jovane, ne brani te MONSTRUME!

To sto si ti osetljiv na prava LGBT populacije, ovo sa pravima LGBT nema nikave veze! To rade tajne sluzbe, i to je zlostavljanje najnevinijih, nase dece!

U svim zemljama Zapada to je oko 16-te godine. Čak i ako je dobroljan, on je zabranjen. Tako da je to što pričaš potpuno netačno.

Smanjili su sa 18 na 16, u nekim zemljama na 14, a u nekim je 13. Dakle, idu sve nize i nize..

Zato to rade?

Nemoj pricati da danas deca brze sazrevaju.. Ovo sa tim nema nikakve veze! Namerno smanjuju prag zrelosti, jer im je plan da slome licnost kako bi lakse usadili program! Njima trebaju posluni robovi!

Sad si ga razveselio, njegova demokratska Amerika širi "ljudska prava".

Ovo je strasno, smanjuju prag zrelosti dece sve nize i nize, nekad je bilo 18 pa 16, u nekim je sada 14, a u onim ekstremnijim 13. Mislim da je u Velikoj Britaniji tako... Sta je sledece? Naravno legalizacija pedofilije..
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.436
Imam slucaj kod mene, dete normalnih roditelja (ima 5 god), voli da oblaci zenske carape.. Jel on gej? Ne, jednostavno mu se svidjaju carape u bojama.

Pa baš taj primer pokazuje da dete ne može biti izmanipulisano u tim godinama bez obzira šta mu se nameće. Ono će u svom zrelijem dobu po tom pitanju da se opredeli. Dakle, ne postojitakva bojazan o kome govoriš.

Ali hajde, da neraspluinjujemo temu. Nije to konkretno tema ovog posta.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.296
Pa baš taj primer pokazuje da dete ne može biti izmanipulisano u tim godinama bez obzira šta mu se nameće. Ono će u svom zrelijem dobu po tom pitanju da se opredeli. Dakle, ne postojitakva bojazan o kome govoriš.

Ali hajde, da neraspluinjujemo temu. Nije to konkretno tema ovog posta.

Molim te Jovane, nemoj da pricas gluposti. Ja sam zavrsio kurs pri policiji, na tim predavanjima sluzbenik MUP-a je govorio kako je CIA eksperimentisala nad decom, zlostavljali su decu, i utvrdili da ako pocnu od najranijeg doba do 7 godine mogu da oblikuju njihovu svest. To su morbidne stvari koje su im radili, da ti se zeludac prevrne. Radi se o seksualnom zlostavljanju! Ono sto deca nauce do 7 godine, trajno menja njihovu percepciju.

Ti sad ovde meni pricas stvari koje nemaju nikakvu podrsku u nauci, a ovamo se kunes u nju!

Ti u pokusaju da odbranis LGBT, opravdavas zlocin! Ovde se uopste ne radi o pravima LGBT zajednice, jer njihovi pripadnici uopste ne podrzavaju i nemaju veze sa tim!

Radi se o tajnim sluzbama, koje to rade radi visih ciljeva. Ti ako slomis coveka u najranijem dobu, posle je lako da ga manipulises. Zlostavljan covek je trajno ostecen covek. Njega je lako prevariti, lako ubediti u bilo sta! Zato se te stvari i rade, da bi se covek podlozio i ucinio poslusan vlastima! To je stvar psihologije!

______________________________________

Evo ti jedno prorocanstvo za Trampa (mislim da ti ide u prilog).

U videu covek koji sebe naziva Hriscanskim prorokom, prica kako ce biti pokusan atentat na Trumpa, da ce mu metak okrznuti uho, a to je izgovorio 4 meseca pre nego sto se dogodilo.. --->


*PS. Tramp se sada moli sa narodom, govori o Isusu Hristu. Mislim da tvrdi i da ga je Isus spasao. Bio je prenos uzivo na CNN-u. Ja sam se takodje iznenadio..
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.436
Ja sam zavrsio kurs pri policiji, na tim predavanjima sluzbenik MUP-a je govorio kako je CIA eksperimentisala nad decom, zlostavljali su decu, i utvrdili da ako pocnu od najranijeg doba do 7 godine mogu da oblikuju njihovu svest

Ovde ne postiji zlostavljanje. Fizičko zlostavljanje je jedno, i to donosi traumu detetu a ne model ponašanja. Tako dato nemaveze jedno sa drugim, već bi ti kao i većina da pokuša nekako da uveže ovu temu sa zlostavljanjem. Ali to nije isto, pa zato i zakoni to prepoznaju.

Radi se o tajnim sluzbama, koje to rade radi visih ciljeva.

Da, tajne službe, moćnici u pozadini itd. Alito ne treba uzimati ozbiljno, već je problem druge prirode.

PS. Tramp se sada moli sa narodom, govori o Isusu Hristu. Mislim da tvrdi i da ga je Isus spasao. Bio je prenos uzivo na CNN-u. Ja sam se takodje iznenadio..

Tramp je populista svakako. I naravno, voleo bi da sprovede određene verska načela u zakon. On jeste na tragu onoga opisanog u proroštvu, koje govori o potrebi da zakoni države služe da nematnu (ne da daju slobodu, već nametnu) opšta obavezujuća pravila koja su u službi religioznih načela a predstavljaju se kao opštedobra ili opštekorisna za zajednicu.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.389
Ovde ne postiji zlostavljanje. Fizičko zlostavljanje je jedno, i to donosi traumu detetu a ne model ponašanja.

Neistina. A istina je da postoji i fizičko i psihičko zlostavljanje, što opet nepobitno dokazuje da je čovjek od Boga stvoren i s tijelom i sa dušom. Očito neki, kako i ti ovdje sam za sebe svjedočiš, 'nemaju dušu' pa kao 'nepotpune osobe' niječete psihičko zlostavljane.

Tramp je populista svakako. I naravno, voleo bi da sprovede određene verska načela u zakon. On jeste na tragu onoga opisanog u proroštvu, koje govori o potrebi da zakoni države služe da nematnu (ne da daju slobodu, već nametnu) opšta obavezujuća pravila koja su u službi religioznih načela a predstavljaju se kao opštedobra ili opštekorisna za zajednicu.

Ne znam misliš li ovdje na biblijsko proroštvo, pa te molim točno citiraj to proroštvo (Bibliju ili nekog drugog 'proroka') gdje stoji da će države zakonima nametati kršćanska vjerska načela.

Stvarnost svjedoči nešto ovakvo, ali potpuno suprotnog znaka - nepogani (pederskopedofilski sotonini agenti) donose zakone kojima žele potpuno uništiti sve što je Kristovsko.
 
Natrag
Top