Pa. Da ponovim i ovo. Nauka je ta koja upravo potvrđuje ovo što govorim. Ali ti si odlučio da ne veruješ nauci, već populizmu i populističkoj zloupotrebiti religije.
Nauka? Izvini, koga sam ja onda na predavanjima slusao ako ne stručnjake? Koju ti nauku onda promovises?
Svakako da to nije nauka, vec LGBT POPULIZAM! I upravo je to ono sto ti promovises!
Jesam, po tvojim kritierijumima, jer eto ne možeš me populizmom kao mnoge pridobiti
Ne mozes ti mene pridobiti LGBT POPULIZMOM! Jer to je ono sto se danas popularizuje, a ne normalne tradicionalne vrednosti, koje su prisutne hiljadama godina!
Svako ko koristi razum, ne može se ovakvim pričama prelastiti.
Ti si odavno u prelesti! To je zato sto si svoj UM I RACIO stavio iznad Boga i njegove reci, sto si tvrdoglav!
populističkoj zloupotrebiti religije.
Zloupotreba religije nije OSUDITI SODOMIZAM, vec je zloupotreba religije - NORMALIZOVATI SODOMIZAM! Sto ti ovde radis i LGBT POPULISTI, za koje je homoseksualnost genetska greska, a pedofilija seksualna orjentacija!
Osudio si Bibliju i Boga, jer je on takve ubijao!
Gej se ne radja, on se postaje! (po nauci i bibliji). A po tebi je BOG UBIJAO BOLESNE LJUDE, koji nisu krivi sto su se takvi rodili!
Ovo je satanska teologija!
Da se takvi ne radjaju (odnosno da se greska desava u 0,01% slucajeva) je dokazana naucna cinjenica! Sto je u skladu sa Biblijom, a sto ti negiras!
I ne bi me zacudilo, da pocnes da pravdas i gej brakove - jer GEJ JE OK! Nisu oni krivi sto su se takvi rodili! Sto je upravo biblijski neodrzivo, jer takvi "nece naslediti carstva Bozjeg", sto pokazuje da nije u pitanju FIZICKA BOLEST!
Ako je u pitanju BOLEST, niko pa ni Bog ne bi mogao da zabrani ulazak u nebo takvima! Jer bolest ne mozes kontrolisati nikakvim duhovnim postulatima, jer bolest je fizicka kategorija, a ne duhovna!
To kaze i Pavle, da ih "BOG PREDADE U POKVAREN UM, DA OBESCASCUJU SVOJA TELA" - sto pokazuje da je homoseksualnost stecena, a ne urodjena osobina!
A te tvoje price o "sklonostima" racionalizacije i razvodnjavanja me ne interesuju.. Ne uklapaju se ni u sta! I to je ono sto ti radis, sto je cist - LGBT POPULIZAM!