Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ovde ne postiji zlostavljanje. Fizičko zlostavljanje je jedno, i to donosi traumu detetu a ne model ponašanja.
Jesi ti lud ili se pravis? Izvini sto moram tako da kazem, ali postoji PSIHICKO ZLOSTAVLJANJE! I to je mnogo gore od fizickog!
Jovane.. da ne znam da si tvrdoglav, pomislio bih da radis za nekog..
već bi ti kao i većina da pokuša nekako da uveže ovu temu sa zlostavljanjem. Ali to nije isto, pa zato i zakoni to prepoznaju.
Alo, pojma nemas o zakonima! Zakon itekako prepoznaje PSIHICKO ZLOSTAVLJANJE!
Zakonom je zabranjen i seks na tv-u pre 00h! Sa razlogom! Da ne utice negativno ne bilo zabranjeno!
Ko si ti da tvrdis da ne utice na decu, jesi li ti normalan? Pa ka sam slusao i predavanja i potvrdjeno je da utice! A za ovo ako si razuman, ne treba nikakva potvrda, osim ako si bolestan!
Kako mozes malom detetu u predskolskom da pricas o seksu, da ga ucis homoseksualnosti i transgenderima, da pricas da je homoseks normalna pojava, da ga jos teras da se oblaci u zensko? Da izvrces bajke, i da seksualizujes likove?
Pa kako smes da normalizujes nesto sto nije normalno i sto je po zakonu okarakterisano kao poremecaj i bolest, da mu to jos nameces kao obavezno!
Zakon Srbije ne prepoznaje RODOVE ni TRANSGENDERE! Toga nema kod nas! To je protivustavno i bolest je po klasifikaciji!
I deca su osetljiva u tom dobu! Ne smes ovo da radis, jer je to ZLOSTAVLJANJE!
Ako je to nesto normalno i prirodno sto dodje samo po sebi, zasto onda to namecu? Zasto ako to dodje samo?
Zato sto ne dolazi samo! I nauka je to dokazala!
Namerno to rade! Namerno ispiraju deci mozak da ih iskvare! I to je ZLOSTAVLJANJE!
Ovo rade satanisti! A ti podrzavas!
Nisi ni Hriscanin, ni nista! ..
Da, tajne službe, moćnici u pozadini itd. Alito ne treba uzimati ozbiljno, već je problem druge prirode.
Zasto se ti pravis lud? Ako lepo kazem sta sam slusao na predavanjima? Jesi li ti pametniji i negiras i struku i psihologiju po tom pitanju?
Ovamo se kunes, a sad je porices..
Da, tajne zluzbe i CIA je to radila..
Tramp je populista svakako. I naravno, voleo bi da sprovede određene verska načela u zakon. On jeste na tragu onoga opisanog u proroštvu, koje govori o potrebi da zakoni države služe da nematnu (ne da daju slobodu, već nametnu) opšta obavezujuća pravila koja su u službi religioznih načela a predstavljaju se kao opštedobra ili opštekorisna za zajednicu.
Navodno se okrenuo Bogu, i poziva Hriscane da glasaju za njega, ali on Hriscanin nije..
Ne znam misliš li ovdje na biblijsko proroštvo, pa te molim točno citiraj to proroštvo (Bibliju ili nekog drugog 'proroka') gdje stoji da će države zakonima nametati kršćanska vjerska načela.
To je sto je EGW prorekla, tako je protumacila biblijska prorostva..