Britansko -Americko carstvo da li je to 7 biblijska svetska sila

Da li je Britansko Americka sila 7 po redu?

• Nije ,ona je deseta.

Votes: 1 33,3%
  • Nije ,ona je prva i poslednja

Votes: 0 0,0%
  • Jeste ,ona je sedma biblijska svetska sila.

Votes: 2 66,7%

• Total voters
    3
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovde ne postiji zlostavljanje. Fizičko zlostavljanje je jedno, i to donosi traumu detetu a ne model ponašanja.

Jesi ti lud ili se pravis? Izvini sto moram tako da kazem, ali postoji PSIHICKO ZLOSTAVLJANJE! I to je mnogo gore od fizickog!

Jovane.. da ne znam da si tvrdoglav, pomislio bih da radis za nekog..

već bi ti kao i većina da pokuša nekako da uveže ovu temu sa zlostavljanjem. Ali to nije isto, pa zato i zakoni to prepoznaju.

Alo, pojma nemas o zakonima! Zakon itekako prepoznaje PSIHICKO ZLOSTAVLJANJE!

Zakonom je zabranjen i seks na tv-u pre 00h! Sa razlogom! Da ne utice negativno ne bilo zabranjeno!

Ko si ti da tvrdis da ne utice na decu, jesi li ti normalan? Pa ka sam slusao i predavanja i potvrdjeno je da utice! A za ovo ako si razuman, ne treba nikakva potvrda, osim ako si bolestan!

Kako mozes malom detetu u predskolskom da pricas o seksu, da ga ucis homoseksualnosti i transgenderima, da pricas da je homoseks normalna pojava, da ga jos teras da se oblaci u zensko? Da izvrces bajke, i da seksualizujes likove?

Pa kako smes da normalizujes nesto sto nije normalno i sto je po zakonu okarakterisano kao poremecaj i bolest, da mu to jos nameces kao obavezno!

Zakon Srbije ne prepoznaje RODOVE ni TRANSGENDERE! Toga nema kod nas! To je protivustavno i bolest je po klasifikaciji!

I deca su osetljiva u tom dobu! Ne smes ovo da radis, jer je to ZLOSTAVLJANJE!

Ako je to nesto normalno i prirodno sto dodje samo po sebi, zasto onda to namecu? Zasto ako to dodje samo?

Zato sto ne dolazi samo! I nauka je to dokazala!

Namerno to rade! Namerno ispiraju deci mozak da ih iskvare! I to je ZLOSTAVLJANJE!

Ovo rade satanisti! A ti podrzavas!
Nisi ni Hriscanin, ni nista! ..

Da, tajne službe, moćnici u pozadini itd. Alito ne treba uzimati ozbiljno, već je problem druge prirode.

Zasto se ti pravis lud? Ako lepo kazem sta sam slusao na predavanjima? Jesi li ti pametniji i negiras i struku i psihologiju po tom pitanju?

Ovamo se kunes, a sad je porices..
Da, tajne zluzbe i CIA je to radila..

Tramp je populista svakako. I naravno, voleo bi da sprovede određene verska načela u zakon. On jeste na tragu onoga opisanog u proroštvu, koje govori o potrebi da zakoni države služe da nematnu (ne da daju slobodu, već nametnu) opšta obavezujuća pravila koja su u službi religioznih načela a predstavljaju se kao opštedobra ili opštekorisna za zajednicu.

Navodno se okrenuo Bogu, i poziva Hriscane da glasaju za njega, ali on Hriscanin nije..

Ne znam misliš li ovdje na biblijsko proroštvo, pa te molim točno citiraj to proroštvo (Bibliju ili nekog drugog 'proroka') gdje stoji da će države zakonima nametati kršćanska vjerska načela.

To je sto je EGW prorekla, tako je protumacila biblijska prorostva..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tramp je populista svakako. I naravno, voleo bi da sprovede određene verska načela u zakon.

Jos da dodam.. Nemoj se mnogo zanositi time, mnogi predsesednici i pre Trumpa su se kunuli u bibliju i na tome zasnivali zakone. Tako da on nije nista novo u istoriji amerike..

Nego sta mislis o prorocanstvu, jesi li uopste pogledao, ili po obicaju preskaces?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko si ti da tvrdis da ne utice na decu

Zakon tako kaže. Ali i logika. Niko ne maltretira dete koje usvoji tako što ono vidi kako mu žive usvojitelji. Oni tako žive, a ono pošto nema sklonosti ka tome će živeti po sopstvenoj savesti.

Dakle, zakon ovo protvrđuje.

Jos da dodam.. Nemoj se mnogo zanositi time, mnogi predsesednici i pre Trumpa su se kunuli u bibliju i na tome zasnivali zakone. Tako da on nije nista novo u istoriji amerike..

Ništa ja ni nekažem. Ja samo kažem da je to model. A da li će Tramp to sprovesti ili neko drugi potpuno je nebitno. To je model.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zakon tako kaže. Ali i logika. Niko ne maltretira dete koje usvoji tako što ono vidi kako mu žive usvojitelji. Oni tako žive, a ono pošto nema sklonosti ka tome će živeti po sopstvenoj savesti.

Ko govori o usvajanju? Sto izvrces?
Jel pricamo o onome sto deca uce u skoli i obdanistu, ili sta roditelji rade?

Covek nema sklonosti, on STICE SKLONOSTI!
To je dokazano naucno!

Deca do 7 godine uce, izmedju ostalog i formiraju svest i pogled na svet! Ko si ti da tvrdis suprotno?

Kako ti mozes tvrditi suprotno onom sto sam na predavanju ucio? Ko si ti, jesi ti psiholog strucnjak, sta si ti?

Dakle, zakon ovo protvrđuje.

Zakon potvrdjuje ono sto sam ja rekao! Deca ne smeju gledati seks na tv-u! To je zabranjeno, a onda posaljes dete u obdanište i oni ga tamo uce o seksu i perverzijama! To je protivzakonito!

Ništa ja ni nekažem. Ja samo kažem da je to model. A da li će Tramp to sprovesti ili neko drugi potpuno je nebitno. To je model.

I ja kazem da su se brojni predsednici isto kunuli u bibliju pa nista nije bilo!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Covek nema sklonosti, on STICE SKLONOSTI!
To je dokazano naucno!

Netačno. Te prirodne sklonosti isključivo zavise od genetike. Dakle, ako su usvojitelji gej dete usvojeno će biti gej samo ako ima genetske predospozicije za tako nešto. Isto važi i za decuu školi ako se radi o takvoj školi.

Deca do 7 godine uce, izmedju ostalog i formiraju svest i pogled na svet!

Domen ponašanja a ne prirodnih sklonosti. Ne brkaj stvari.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Netačno. Te prirodne sklonosti isključivo zavise od genetike. Dakle, ako su usvojitelji gej dete usvojeno će biti gej samo ako ima genetske predospozicije za tako nešto. Isto važi i za decuu školi ako se radi o takvoj školi.

Ti si nemoguc! Ne zavisi od genetike! Seksualna praksa se stice! Mozes nauciti da budes gej iako to nisi. Dokazano!

Izgleda si ti pametniji od hiljadu doktora i psihologa, strucnjaka iz te oblasti... I od gejeva koji pricaju svoja iskustva!

Pa sta ja tebi mogu dokazati? Nista!

Ti si stvarno nepopravljiv covek, tvrdoglav, neverovatan si!

Domen ponašanja a ne prirodnih sklonosti. Ne brkaj stvari.

Upravo tako! Seksualnost je stvar ponasanja. Deca oponasaju ono sto vide iz svog okruzenja. Ako vide prirodno ponasanje musko - zensko, ona ce se tako ponasati. Ako pak vide neprirodno, i to ce oponasati..

Bez obzira da li imaju ili nemaju predispozociju ka tome. To je naucno dokazano..

Deca koja su zlostavljana su i sami zlostavljaci, deca koja su ucena da budu homoseksualci i sama pocnu to da rade..

Kasnije mogu da promene ponasanje, i uglavnom menjaju kada vide da to nije drustveno prihvatljivo, ali to je samo dokaz da to nije prirodno, vec nametnuto spolja..

Radjena su i opsezna istrazivanja i postoje podaci. Dokazano je da se to uci! Ti nisi citao, ali ja jesam..

I znam ovo i iz licnog primera od dece s kojom sam odrastao, jer bilo je tu eksperimentosanja muskih s muskima i zenskima i obrnuto..

Skoro sam upoznao i osobu koja je gej. Na pitanje da li je od rodjenja takav, on je rekao da nije, vec je imao razna iskustva. Probao je sa muskima i postao je takav.. On je danas sav isfeminiziran. U njegovom kraju gde je on odrastao deca su se igrala, masturbirala zajedno, muski s muskima i zenska s zenskima, ponekad i svi zajedno.. Danas su te devojke sve lezbejke, a muskarci su uglavnom homoseksualci.

I dalje su u kontaktu..

Oni koji su ispali normalni, su na vreme prestali i udaljili se iz tog drustva..

Sta je zakljucak? Homoseksualizam se uci! Nemoguce je da iz jedne grupe od 100% dece, njih 99% postanu gejevi!

Zasto su postali? Zbog takvih radnji!

I ne treba meni studija da bi ovo potvrdila, ja sam to video i licno dok sam odrastao! Neki su postajali gejevi jer su radili te radnje, igrali su se.. A i pricao sam i saznao sve..

Posto ti ne znas nista o tome, mozes samo da lupas gluposti!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si stvarno nepopravljiv covek, tvrdoglav, neverovatan si!

Jesam, po tvojim kritierijumima, jer eto ne možeš me populizmom kao mnoge pridobiti. Lako je ovo pričati masama i na tom strahu i panici vladati masama i usmeravati ih. Svako ko koristi razum, ne može se ovakvim pričama prelastiti.

Pa. Da ponovim i ovo. Nauka je ta koja upravo potvrđuje ovo što govorim. Ali ti si odlučio da ne veruješ nauci, već populizmu i populističkoj zloupotrebiti religije.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Može, naravno. To je jedini redosled koji imamo u Bibliji. Čitao si knjigu Danilovu. Ti znaš onda da ne postoji ni jedan primer tog lanca proroštva koji počiinje sa drugim carstvom. Ovaj redosled je ponovljen više puta i nikada neki drugi. Otkrivenje se nadovezuje na Danila i ono govori onda o istome. Zašto bi inače sada u Otkrivenju, koje se nadovezuje na Danila, sada taj redosled bio poremećen? Niti je poremećen redosled niti igde nagovošteno da treba drugačije.

Zato počinjenemo sa Vavilonom. To je kontekst Biblijskog istorijskog hronološkog konteksta.
Imas vise licnih gresaka ,al po redu..
A da li si zapazio kad si naveo proroka Danila da je govorio o 5 svetskih sila ,
Danilo, glava 2
31 Ti, care, vide, a to lik velik; velik beše lik i svetlost mu silna, i stajaše prema tebi, i strašan beše na očima.
32 Glava tom liku beše od čistog zlata, prsi i mišice od srebra, trbuh i bedra od bronze,
33 Noge mu od gvožđa, a stopala koje od gvožđa koje od zemlje.
34 Ti gledaše dokle se odvali kamen bez ruku, i udari lik u stopala bronzana i zemljana, i satre ih.
Glava je Vavilon
Prsi i Misice su Medo-Persijsko carstvo
Trbuh i rebra su Grci
Noge su Rim
Stopala su USA-GB i njihova slatkoreciva demokratija
Pa jel ih Danilo napisao kao 7 ili kao 5?

Natrag