Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Slava Bogu?? Kom bogu. Onom iz Clear Word? Pa to nije bog Biblije. To je maskirani Satanel.
Znas kako muslimani uzmu razlicite prevode Biblije da pokazu nedoslednost, i onda kazu "Bog je danas rekao jedno a juce drugo. Jel to Bozja rec?"
Ne postoje dva ista prevoda, neki od njih se suprote i osnovama teologije. Stihovi koji su do juce postojali danas ih uopste nema, a sve je to posledica revizije, uskladjivanja sa toboze najstarijim tekstovima.
Upravo je toliko razlicitih prevoda, sotonski posao razvodnjavanja i kvarenja prvobitne reci Bozje, a razlog su 'sola scriptura' teolozi lingvisti i ucenjaci koji su se radi svojih predubedjenja drznuli da menjaju tekst!
I onda govore kako oni brane bibliju, i zameraju sto nasa crkva nije dala da se Biblija dira i da se prevodi?
Pa zato i nije dala!
Zato imaju haos. Ne bore se za istinu BIblije nego za naciju. A to znači da se ne bore ni za naciju.
Da se mi borimo za naciju ,pa ja i Sone bi se verovatno do sad pobili. Ili ja i Antonija , Adrijan i Slap. Ali se vidi da izmisljas! Mi smo Hriscani, pa tek onda pripadnici nacije. Hvala Bogu pa se mi slazemo u svemu, Katolici i Pravoslavci nemaju zasto da se spore, a vi se ne slazete ni u cemu. Ti, Laodikeja , Marko, Jovan, Kainos, Speedy .. svi ste Adventisti ali se u nicem ne slazete.
Zato sto ovo dobro znas, onda bi voleo da je to i kod nas slucaj, pa izmisljas, te kako se teoloski ne slazemo te kako se mrzimo nacionalno.
Poslednja izmena: