Biblijski odgovori na zamerke u vezi istina Adventisticke crkve

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Miretovi su isto tako jaki, napisao je da Bog ne voli slobodu.

Takav je njegov bog.
Slobodan izbor nije isto sto i demokratija! Ti mozes da odaberes zlo, ali ces da se nosis sa kaznom, jer zlocin se kaznjava!

Demokratija kod Boga, koje gluposti!?

Nije Bog "demokrata" , demokratiju je izmislio djavo i dao je vama, a vi ste onda kao "dobre demokrate" i sluge djavola, dali slobodu vesticama i satanistima. A Bog je takve proterao sa neba!

Tebi je inace svaki post biser mudrosti i znanja..

hoćeš reći nemaš arg. da osporiš moje navode.
Samo da uokvirim da Shone vidi tvoj biser, sto si mu rekao. Zar tebe treba obarati? :)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Slobodan izbor nije isto sto i demokratija! Ti mozes da odaberes zlo, ali ces da se nosis sa kaznom, jer zlocin se kaznjava!

Demokratija kod Boga, koje gluposti!?

Nije Bog "demokrata" , demokratiju je izmislio djavo i dao je vama, a vi ste onda kao "dobre demokrate" i sluge djavola, dali slobodu vesticama i satanistima. A Bog je takve proterao sa neba!

Tebi je inace svaki post biser mudrosti i znanja..

Slobodan izbor i demokratija? Slobodna volja nije demoratija, jer bi onda značilo da posledica loših odluka nema, jer smo za njih glasali većinski, a sve što je potrebno je da nas "demokratski ubede", što im naravno neće teško pasti. Kao što je Satana to uradio ubedivši Evu da njoj i Adamu neće biti ništa ako jedu sa Drveta Saznanja, šta više, postaće kao bog.

Liberalno shvatanje vere, ukidanje ili borba protiv autoriteta Crkve, nije donela samo gomile tumača "pisama", nego i genderizam, feminizam i ostale ideologije. Rezultate Luterovog "demokratisanja" vidimo danas po Evropi, Amerikama, celom svetu.

Ujedno, o kakvoj demokratiji pričaju sledbenici kulta u kome je ostrakizmom kažnjivo jedenje mesa, kafa, cigarete, rođendani... ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne, tvoja strina je vlasnica Biblije.

Kako su Jehovini Svedoci i Adventisti stavili "sva prava pridrzana" na svoju literaturu, i sprecili zloupotrebu, a mi ne smemo?

Trebala je to uraditi i crkva, ali crkva nije "korporacija" kao sto su to oni!

No pre će biti da se igranka odnosi na nedovoljno pridržavanje doktrine "malog svetla". A to već jeste igranka, koja može da vodi ka isključivanju.

Naravno, on sve grehe njegove crkve i lazne "vesnice" zna. On zapravo i nije adventista, samo se pretvara, on u to i ne veruje. On je trol koji je dosao ovde da se "olaksava" i svadja!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Uostalom zašto bi se rasprava vodila ličnim napadima? Ne razumem tu potrebu adventista, i svih sličnih ideologija da kada ne mogu da argumentima pobede idu na lične uvrede i progon.

Vrlo je jasno i logično. Kad nekome neoborivim činjenicama pokažete da zagovara laž i prijevaru, ostaju mu samo ovakvi "argumenti":

Laodikeja: Vi ste zveri, ljudi ispunjeni svakom zloćom, prljavštinom, i kao onaj jadni čovek u jevanđeljima - mnoštvom demona legiona.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Vrlo je jasno i logično. Kad nekome neoborivim činjenicama pokažete da zagovara laž i prijevaru, ostaju mu samo ovakvi "argumenti":

Laodikeja: Vi ste zveri, ljudi ispunjeni svakom zloćom, prljavštinom, i kao onaj jadni čovek u jevanđeljima - mnoštvom demona legiona.

Adventisti argumente i nemaju, ta alergični su na njih. A to što govore o svakome ko iznosi Istinu, nije ništa drugo nego pokušaj odbrane. Očekivani deo njihovog vokabulara. Ta njima je svako ko ih razotkriva meta pljuvanja.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Kao i uobicajeno vadjenje iz konteksta.

Da si posten ti bi naveo i zasto sam ja uputio ove reci.

Sto se tice argumenata, da si posten ne bi ni lagao da nikakvi argumenti nisu dati, jer ja samo to i cinim.

Dakle, nuzno je ponoviti da "Vi jeste ste zveri, ljudi ispunjeni svakom zloćom, prljavštinom, i kao onaj jadni čovek u jevanđeljima - mnoštvom demona legiona" i uvek cu to tvrditi dok se ne obratite Bogu i prestanete da se borite protiv istine lazima, lukavim vadjenjima iz konteksta tudjih reci i izjava, vredjanjem i omalovazavanjem, itd, jer to jesu rodovi djavola.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, nuzno je ponoviti da "Vi jeste ste zveri, ljudi ispunjeni svakom zloćom, prljavštinom, i kao onaj jadni čovek u jevanđeljima - mnoštvom demona legiona" i uvek cu to tvrditi dok se ne obratite Bogu i prestanete da se borite protiv istine lazima, lukavim vadjenjima iz konteksta tudjih reci i izjava, vredjanjem i omalovazavanjem, itd, jer to jesu rodovi djavola.

98% tvojih teza su notorne neistine, dakle, tvoja misija je borba protiv Istine. Ipak, nikad neću reći da si zvijer.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Slape, ne mogu videti nasrtaje, jer je Marko na ignore, ali nemam razloga da ti neverujem. Njegovi nasrtaji i progon, samo dokazuju da radim pravu stvar.

Naime, ne nasrće on na mene jer mu ja nisam zapretio igrankom, nego iz istog razloga zbog kojeg on ne dira Tripa41. Ellen Gould White. Tripo ne napada koren, osnovu, jedinu zajedničku tačku adventizma. JA to radim. A ako bi ućutkavao onoga koji samo tvrdokornije brani već pomenutu i njenu "nauku" onda bi značilo da je Marko počinio herezu i otpao iz "remnant". Naravno tu je i pretnja "uče" da će mu napraviti igranku, valjda iznošenjem prvljavog veša. No pre će biti da se igranka odnosi na nedovoljno pridržavanje doktrine "malog svetla". A to već jeste igranka, koja može da vodi ka isključivanju.

Eto, svi smo ponovo svedoci, to vam je cela Darthova "telecologija".
Posalji te ga na skup zena da bi uz pomoc abrova bio jos duhovitiji.
A o veri i spasenju, neka misli Hitler koga Darth pozdravlja kao mesiju.

Zivela Darthova telecologija!

Natrag