Biblijski odgovori na zamerke u vezi istina Adventisticke crkve

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
DARTHOVI NAJNOVIJI BISERI

Sta mislite, da li dolikoju jednom hriscaninu i sveteniku, da se ovako ponizavajuce i pogrdno izrazava o Bozijoj reci??????

adventisti ne veruju u Trojstvo.

Da li je Darth u pravu?
Ovako Aadventisti veruju u Trojstvo:

Božanstvo
Postoji jedan Bog:Otac, Sin i Sveti Duh, zajednica tri lica iste večnosti.

Ali, adventisti i ovako vjeruju o Trojstvu:

Tripo: Zasto Ne treba Verovati u Trojstvo ili Trojedinog Boga!

Zato sto je doktrina Trojstva OMEGA OTPAD - prorokovano od Ellen G. White

Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ali, adventisti i ovako vjeruju o Trojstvu:

Tripo: Zasto Ne treba Verovati u Trojstvo ili Trojedinog Boga!

Zato sto je doktrina Trojstva OMEGA OTPAD - prorokovano od Ellen G. White

Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?

Vaši su arg. tako "dobri" da ću ja da ih proslijedim javno. Posebno ono tvoje da je KC vlasnik Biblije. :beee:

Onda možeš misliti kakvi su vam arg. kada ću ja sve javno objaviti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vaši su arg. tako "dobri" da ću ja da ih proslijedim javno. Posebno ono tvoje da je KC vlasnik Biblije. :beee:

Ne, tvoja strina je vlasnica Biblije.

P.S. Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303

:mig::beee::roll::beee:

P.S. Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?

Šta je ovo neka konfuzija? Niti te razumijem, a vjerujem da ni ti ne znaš šta si rekao.

A hoće to vas neka konfuzija. Favela Venecuela, vječna nazadnosti , jad i bijeda.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
6. Marija posrednik.

1. Timotiju 2,5 Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovjek Hristos Isus,

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Slape, ne mogu videti nasrtaje, jer je Marko na ignore, ali nemam razloga da ti neverujem. Njegovi nasrtaji i progon, samo dokazuju da radim pravu stvar.

Naime, ne nasrće on na mene jer mu ja nisam zapretio igrankom, nego iz istog razloga zbog kojeg on ne dira Tripa41. Ellen Gould White. Tripo ne napada koren, osnovu, jedinu zajedničku tačku adventizma. JA to radim. A ako bi ućutkavao onoga koji samo tvrdokornije brani već pomenutu i njenu "nauku" onda bi značilo da je Marko počinio herezu i otpao iz "remnant". Naravno tu je i pretnja "uče" da će mu napraviti igranku, valjda iznošenjem prvljavog veša. No pre će biti da se igranka odnosi na nedovoljno pridržavanje doktrine "malog svetla". A to već jeste igranka, koja može da vodi ka isključivanju.

Ako je iko vlasnik Biblije, to je onda Crkva. Njegova sstrina može biti samo vlasnica svog nakon pijenja soka, tumačenja.

I jeli ti odgovorio na pitanje? Ili se još uvek premišlja? Bilo kako da odgovori, "učo" mu dahće za vratom, kadija mu dahće i preti ulemom.

Ne znam ni ja kako ne razumiješ. Da ti nije netko igrankom zaprijetio?

Sve i da nije, nego da se samo pravi "neobavešten", mnogo govori o tome šta je u stvari sine qua non adventizma shabatskoga, Ne istina kao takva, jer oni nje i nemaju, nego lik i djelo, Ellen Gould White.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I bolje ti je tako. Neće se za svoje nasrtaje moći pravdati tvojim nasrtajima na njega osobno.

Ja i ne nasrćen na ikoga. Sve što činim je razotkrivanje lažne doktrine koja se ovde bezobrazno nameće kao Hrišćanska i kao jedina ispravna. Da bilo kome od njih dam zadovoljstvo da me optuže za lične napade, i tako pomognem istima da se prave mučenicima, nemam ni najmanje namere.

Uostalom zašto bi se rasprava vodila ličnim napadima? Ne razumem tu potrebu adventista, i svih sličnih ideologija da kada ne mogu da argumentima pobede idu na lične uvrede i progon.

Poslednja izmena:
Natrag