Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Tripa ne bih da komentarišem, jer je njemu sektaška arogancija potisnula sve.
hoćeš reći nemaš arg. da osporiš moje navode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tripa ne bih da komentarišem, jer je njemu sektaška arogancija potisnula sve.
DARTHOVI NAJNOVIJI BISERI
Sta mislite, da li dolikoju jednom hriscaninu i sveteniku, da se ovako ponizavajuce i pogrdno izrazava o Bozijoj reci??????
adventisti ne veruju u Trojstvo.
Da li je Darth u pravu?
Ovako Aadventisti veruju u Trojstvo:
Božanstvo
Postoji jedan Bog:Otac, Sin i Sveti Duh, zajednica tri lica iste večnosti.
Ali, adventisti i ovako vjeruju o Trojstvu:
Tripo: Zasto Ne treba Verovati u Trojstvo ili Trojedinog Boga!
Zato sto je doktrina Trojstva OMEGA OTPAD - prorokovano od Ellen G. White
Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?
Vaši su arg. tako "dobri" da ću ja da ih proslijedim javno. Posebno ono tvoje da je KC vlasnik Biblije.
Ne, tvoja strina je vlasnica Biblije.
P.S. Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?
Šta je ovo neka konfuzija? Niti te razumijem, a vjerujem da ni ti ne znaš šta si rekao.
Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?
Ne, tvoja strina je vlasnica Biblije.
P.S. Pitanje koje se nameće, probajte na njega odgovoriti. Zašto Marko ovoliko nasrće na Dartha i progoni ga po čitavom forumu, a na gornju tripinu "antiadventističku tezu" šuti "k'o zaklan"? Je li to možda zbog toga što mu Dart nije "zaprijetio igrankom"?
Ne znam ni ja kako ne razumiješ. Da ti nije netko igrankom zaprijetio?
Slape, ne mogu videti nasrtaje, jer je Marko na ignore,
I bolje ti je tako. Neće se za svoje nasrtaje moći pravdati tvojim nasrtajima na njega osobno.