Adrian, stvarno preterujes u izmisljanju neistina.
Adventisti ne mrze nikoga i nikoga ne pljuju i ne satanizuju.
To upravo cinis ti i one kojima saljes zahvalnost za svaki napad na Adventiste.
Zasto to cinis i da li je to lepo.
Ja ti licno nista nisam ucinio a ne verujem niti jedan Adventista, zasto brate iznosis ovakve gnusne neistine.
Ovako kako se ti ponasas niko se ne ponasa ni prema najgorem neprijatelju.
Moja savest je mirna i imam mir, radost i ljubav u Gospodu, ali govorim radi tebe, da to sto cinis cinis samome sebi i drugima.
Meni nije bilo jasno zašto se deli ta zahvalnost i onda sam pratio kad god bi recimo Laodikeja napisao bilo šta tu su tri nule da im se to odmah svidi i shvatio sam da se tu ne meri istinitost već šta je drago za čuti. Ipak sam zadržao svoj moto da nekome dam zahvalu ali isključivo ako je tekst istinit ma čiji bio.
Adventisti kao vernici zaista ne mrze druge MNOGO samo MALO i to ako nisi iz njihovog jata ,,NISI NAŠ,, tu onda počinje problem jer nisi ni spašen bar po njihovoj meri a zamisli mene koji jede i jare i jagnje i ribe i piletinu i supe od starije koke...tu nema neba.
Jednom priliko svedočim braciki koji je iz istog tabora gde je i Laodikeja pre bio i sad umišlja da je kako je i Gospod jeo ribu po vaskrsu i čitam mu citat a on kaže, parafraziram:,,To NIJE TAČNO Isus NIJE JEO RIBU,, a onda sam mu želeo pokazati po logici stvari da je i jagnjetinu jeo ali nije dalje mogao slušati.
Laki bracika ništa ti ne brini nikad Isus neće moći biti vaš član niti vi Njegov jer bi ga odbacili sve sa ribom i vinom.Bio sam zbunjen kad sam čitao da se meni Laodikeja obraća svim tim rečima o izmišljenju i lažima i insinuacijama i šta sve ne i pomislih lovek ima problem sa psihijatrijskog stanovišta a sad vidim da svima deli te etikete...pa on je OK sa zdravljem već mu je mnogo omilelo da bude Jelenin naslednik jer tu ima šta i naslediti mislim na materijalno.
Zato molim da Laodikeji ne otežavamo nasleđe već mu poželimo sreću u narednim bogataškim danima da pravilno upravlja svim tim milionima zelembaća.
I nemojte ga remetiti oko proroštava a i zašto bi sve moralo i biti po Božjem Laki ima zadnju reč i zato se povinujte i oprostite mu.
Laodikeja bracika i ja tebi želim od Boga sve koliko ti možeš prihvatiti.
Poslednja izmena: