Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2010
- Poruka
- 2.919
Vjerovanje u zagrobni život je jeres iz te jeresi i paganskog vjerovanja je nastao okultizam prizivanje demona i navodno duša umrlih i molitve mrtvacima.
Ко говори о загробном животу? Говори се о почивању у Господу (види Откривење). Ако је одлазак Господу или у Хадес јерес, зашто Господ говори о томе у Луки 16. глави? Да ли Господ пропагира јерес? Још каже:
28. Јер имам пет браће: нека им посведочи да не би и они дошли на ово место мучења.
31. А Авраам рече му: Ако не слушају Мојсија и пророке, да ко и из мртвих устане неће веровати.
Дакле, да вам и неко дође из мртвих да посведочи да то место мучења постоји, ви не бисте веровали. Како ћете мени веровати, онда? Никако, јер ја нисам био тамо и не знам како то изгледа. Имам само речи из јеванђеља, мени је то сасвим довољно.
Gdje David svjedoči????
Псалам 110
1. Рече Господ Господу мом: Седи мени с десне стране, док положим непријатеље Твоје за подножје ногама Твојим.
2. Скиптар силе даје ти Господ са Сиона: владај сред непријатеља својих.
3. У дан рата Твог народ је Твој готов у светој красоти. Као роса зори из утробе, таква је у Тебе младост Твоја.
4. Господ се заклео, и неће се покајати: ти си свештеник довека по реду Мелхиседековом.
5. Господ је теби с десне стране. Побиће у дан гнева свог цареве;
6. Судиће народима, напуниће земљу трупова; сатрће главу на земљи широкој.
7. Из потока ће на путу пити, и зато ће подигнути главу.
I mani se puno filozofije ja znam da ti odgovara da je što više komplikovano, a veoma je jednostavno. Biblija je pisana za sve ljude bez obzira na obrazovanje.
Нити филозофирам, нити ми одговара да је компликовано. Ја и говорим да је једноставно, то сам и показао. Е, сад. Ако немаш ни један одговор на оно што сам поставио у претходим постовима, онда се понашаш потпуно као адвентиста. Јер и они "не виде" када им не одговара. Ја могу хиљаду пута да поставим исто питање, адвентисти га "неће видети". То се показало у протеклом периоду веома јасно. Такође сам изнео веома јасне "једначине" и нелогичности или логичности, тако да свако може сам да просуди.
Него, заменио си ти мене са сведоцима. Нисам ја компликатор и муљатор - философ. Ја више волим да размрсим њихове заврзламе, извртања, јереси и погрешна тумачења. Ком право, ком криво.
Ово не одговара јер Генерална конференција и Кула стражара нису одобрили и што је то заоставштина од оснивања масонских култова са својим пророцима (Вајт и Расел) који пригрлише Аријеву јерес и од Духа Светога правише само безличну силу:
23. И цео ваш дух и душа и тело да се сачува без кривице за долазак Господа нашег Исуса Христа. (1.Солуњанима 5)
Poslednja izmena: