Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Opet slap izvan teme, razlog je jasan, ne može da nađe da je duša besmrtna u BIbliji, može u paganskoj mitologiji.
Ellen White: "S braćom i sestrama, nakon što je prošlo vrijeme četrdeset i četvrte, ja sam vjerovala da se grešnici više ne mogu obratiti, ...... (Ellen White, Letter 24, 1874, cited in MR, vol. 8, p. 229.)
Vidiš gore da nisam niti lagao niti bilo čije riječi izvrtao. Nego ti laži iznosiš o meni. Neka ti Bog oprosti, ja ti opraštam.
Opet slap izvan teme, razlog je jasan, ne može da nađe da je duša besmrtna u BIbliji, može u paganskoj mitologiji.
Mudr 2,23-24: Jer je Bog stvorio čovjeka za neraspadljivost i učinio ga na sliku svoje besmrtnosti. A đavlovom je zavišću došla smrt u svijet i nju će iskusiti oni koji njemu pripadaju.
Mudr 3,1-2: A duše su pravednika u ruci Božjoj i njih se ne dotiče muka nikakva. Očima se bezbožničkim čini da oni umiru i njihov odlazak s ovog svijeta kao nesreća.
Stvarno misliš da su svi u ruci kao udu.
Mudr 3,1-2: Očima se bezbožničkim čini da oni umiru
I opet nisi dao koment. na moje izlaganje.
Nego nađe li stih koji kaže da je duša besmrtna?
A gdje u Bibliji piše da je duša smrtna?
A je li ovo iz "poganske mitologije"?
.