UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Krist je rekao daće se vratit , ali nije rekao kad , ali vi proroci novijeg doba izgleda da ito znateAko je ta vera greh, i ako je greh bio što su verni 1844 godine to očekivali, onda su i Isus i apostoli grešnici jer pozivaju da se očekuje Hristov dolazak i sagledavaju znaci koji mu predhode.
Isus duh predaje ocu , apostoli svoj buh predaju Kristu , a vi i dalje verujete da umireSijeku duše, rađaju duđe, stradaju duše, a vi i dalje kažete da je besmrtna.
Nađe li ti gde piše daje smrtna , gde piše duša umire?Nego nađe li stih koji kaže da je duša besmrtna?
Unovom zavjetu Isus kaže , još danas bićeš u raju , a apostoli svoj duh predaju KristuA u starom zavetu.
"I BIĆE DA ĆE SE SVAKA DUŠA KOJA NE POSLUŠA TOG PROROKA ISREBITI IZ NARODA"
Dakle, duše su živi ljudi kako biblija i uči.
AMIN!
Sagledaj malo ušto vjerujete , vi svoje duše predajete zemlji , davamje crvi jedu , neverujete u novi zavjet , daje Krist umro za spas naši duša
Sam Isus je izjavio: „Ko bude vjerovao u mene, kao što je rečeno u Pismu, iz njegovog tijela poteći će rijeke žive vode.“ (Jovan 7:38) Što misliš dali veruju?Pametnjakoviću imam ih nekoliko. Svih prevoda. I ne tumačim ih po programu žene udarene u glavu. Što se ne obrezujte?
Oni se drže svoje proročnice, umjesto Isusove Riječi
Nebi trebao daim vređaš tu kako ti reče udarenu u glavu , jer onaje ipak sluga nečij
Čisti nevjernikDa u Bibliji viče i krv i kamenje i drveće.
Još jedan nevernik , tebi je cjelo pismo sibolično ,i sam tije Krist siboličanSimbolicna slika vikanja dusa pod nekakvim oltarom, kao sto vice i krv, i sva priroda uzdise cekajuci izbavljenje.
Oniti cjelu Bibliju tumače sibolično , dobro ste vi rekli njih 85% posto neveruje u Isusa , toje njima sve siboličnoNigdje ne piše da je simbolična. Čuj, "nekakvim oltarom". Zar ti se gade "duše pod oltarom"?