Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nauka i misticizam su oprečni u tumačenju ove pojave.
Možemo verovati u jedno ili drugo, po izboru.
Ako je duša nikla „tzv mješanjem“ spoja supstanci onoga što si nabrojao u drugom redu priče, tada to meni djeluje kao nusprodukt. Moje mišljenje je ako mi daš za pravo da se izrazim, duša je unikatna Božanska supstanca sa unikatnim uzorkom, poseban čin, objekt, mjerilo, ona koja je kreirana iz najviših predela i ima emisijsku ulogu; svaka individualna duša – na kraju kao delovanje kolektiva (Božjih sledbenika) da se okonča, završi preostalo vrijeme u procesu Gospodnjeg nauma. Možemo dugo da polemišemo oko te teme, ona je kao pandorina kutija a mi kao djeca koja istražuju ono što nas golica. Toliko za ovaj put od mene, svako dobro želim.
Zato sam ja u mom prethodnom komentaru i skrenuo paznju na ono kako je Bog formirao i stvorio coveka. Biblija jasno kaze da je Bog stvorio materiju, oforimo covekovo telo od gline, ali taj kip je bio bez zivota. Tek kada je u kip udahnuo dah zivotni, dao mu slilu da ozivi, on je oziveo i prilikom spajanja daha sa telom dusa je nastala. To je tako jasno i jednostabvno i nije ga tesko razumeti. A to pokazuje da kao i ceo covek, dusa nije besmrtna.
Ne bih možda ni razmišljao o tome, ili ako bi mi palo u oko - jednostavno bih pomislio da je loša fotografija usled svetlosti.
Da je na slici neka sablast, ili Duh - tu je jasno da bih to pripisao delovanju okultnih sila, ili demona.
Koliko vidim, tu na toj fotografiji ima svetlosti.
Pogleda ove krugove od obljeska sunca.
Ne bavim se fotografijom, pa ne poznajem delovanje svetlosti i efekte na proces snimanja, tako da nemoj zameriti ako nisam kopetentan da ti dam precizan odgovor, osim što i sam možeš naći na internetu.
@mire 000
Kolega, ništa spektakularno to nije. Ako ste mislili da se radi o nekom specifičnom fenomenum, trenutku nekog događaja, treba razumijeti da kamera može flešovati razne images; prema tome, ono što vi razmišljate je - ako vas dobro razumijem – vi sigurno mislite da bi to trebalo nešto da predstavlja??! Svakako da je fenomen prelaza duše u drugi stadij postojanja (u novi oblik) nama koji živimo u 3d materijalnom viđenju stvari – interesantan, ali ne postoji još uvijek mašina koja će hermetiku duhovnosti da podredi materijalnom razdijeljenju. Prije ćete osjetiti na sebi (u vašoj emociji duše) unutarnji čin događaja nego li fizičku manifestaciju stvari. Ako sam krivo shvatio šta ste željeli da kažete, izvinjavam se.
Lp