Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ali nije duh životni.
Dobro si rekao: "nije Duh zivotni"!
Gde pise da Duh umire???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali nije duh životni.
Dobro si rekao: "nije Duh zivotni"!
Gde pise da Duh umire???
Gdje piše da duša ne umire? DŽ nije osoba da pitaš gdje piše da duh život. umire.
Ne možeš da dokažeš da je duša duh životni pa se izvlačeš sa pitanjima.
Ajd nađi stih da je duša duh životni.
Dusa nije Duh zivotni i ja to nisam ni tvrdio, a to ne tvrdi ni crkva.
Sta mi postavljas pitanje "gde pise da dusa ne umire", kad niko Pravoslavan ne tvrdi da je Dusa besmrtna. Ona umire, kao sto i pise..
Pokusavas zamenom teza da me uhvatis u reci.
A Duh je "nosioc licnosti", i to sam Biblijom vec dokazao, ali tebi je to nebitno.
Mire, Duh odvojen od tela NIJE LICNOST! Licnost postoji samo onda kada su telo, duh i dusa zajedno, a cime se jedan elemenat odvoji licnost ne zivi dalje.
To je tvoje tumacenje bez osnova.
Da bi se covek ikako mogao vratiti u zivot, neophodno je da ''informacija'' sadrzana u Duhu bude ''sacuvana''. Jer bez nje ne mozes ''oziveti istu licnost'', jer ako je ''telo = licnost'', raspadanjem elemenata materije, i njihovim ''gubitkom'' ti ne mozes vise oziveti 'istog coveka' jer mu ne mozes ''vratiti isto telo''.
Postovanje Voccalist, Korisno je dobro razmisliuti o ovom tvom uvazenom, komentaru. Medjutim, ti hoces da kazes da je Svemoguci Bog stvorio besmrtnu dusu. Koji biblijski tekst bi to mogao da potvrdi?