Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto su dokazali, vidis da znas..
A to je od osnivanja tako, od pocetka su vam masoni bili u redovima..
Nažalost oni cijene EGW i pionire, oni bi sigurno znali za to...volio bih kad bi ti svoju teoriju tamo iznio...jer su ljudi stručni za to....imaju posebnu temu Pagasnki i okultni simboli i obiačaji....evo tema koje su aktualne tamo
http://forum.religija.me/f6-religija
Oni sve isto vjeruju kao i ja samo što vele da je Vatikan osvojio crkvu infiltriranjem u istu...a to da su pioniri bili masoni su vjerujem za njih bajke.....
Hajd mire, pratim sve rasprave, forume i slično i ovdje nađoh prvi put da su pioniri masoni i to od tebe....vidš da katolička crkva priznaje da mi držimo pravi Sabat i vele da smo najkonisentniji protestanti....
http://amredeemed.com/bible-study/c...-day-adventist-are-keeping-the-true-sabbath/#
Ви и не знате, нити можете разумети шта је прави Сабат. То је други дан који Господ одреди. Ви нисте оспособљени да умом схватите који је то други дан (данас), јер сте дубоко у фарисејству, јереси која не разуме ни шта је Христос говорио. Јереси која је хтела да убије Христа јер "квари суботу".
4. Јер негде рече за седми дан овако: и почину Бог у дан седми од свих дела својих.
7. Опет одреди један дан, данас, говорећи у Давиду по толиком времену, као што се пре каза: Данас ако глас Његов чујете, не будите дрвенастих срца.
8. Јер да је Исус оне довео у покој, не би за други дан говорио потом.
9. Дакле је остављено још почивање народу Божијем.
Који је то други дан (данас), фарисејско-суботарској јереси ће остати велика тајна.
4. Јер негде рече за седми дан овако: и почину Бог у дан седми од свих дела својих.
7. Опет одреди један дан, данас, говорећи у Давиду по толиком времену, као што се пре каза: Данас ако глас Његов чујете, не будите дрвенастих срца.
8. Јер да је Исус оне довео у покој, не би за други дан говорио потом.
9. Дакле је остављено још почивање народу Божијем.
Који је то други дан (данас), фарисејско-суботарској јереси ће остати велика тајна.