Besmrtnost ili smrtnost duse

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Tvoja nauka i protina je žalosna. Sada na nečastan način postavljanjem pitanja se izvlačiš iz neprijatne situacije.

Nauka uništena Biblijom na više mjesta.

kakva laž prote.

Dakle PC laže. uhvaćeni ste u lažima. Ne daješ ništa iz Biblije kao dokaz.

Vjerujete u crtane filmove Duh Kasper.

Ti si pravi sagovornik.
Imam za tebe kao vrsnog znalca teologije nekoliko pitanja da nam objasniš a tiču se iste oblasti.

1.Šta je životvorni duh?
2.Šta je ljudski duh koji komunicira sa Svetim Duhom?
3.Šta je Sveti Duh?
4.Šta su Božji Duhovi?
5.Šta je duh pobune?
6.O Bogu kao Duhu?
7.Ko komunicira sa materijom?
8.Da li je duh smrtan?

Iz ovoga ćemo videti ko ustvari laže i ko je lažni učitelj,slušam stručno mišljenje:

Sve te crkve u savezu sa Papom imajnu nauk o besmrtnosti duše. Ne zna mire da je papa Francek obišao svih 5 najvažnijih pravoslavnih Patrijaraha (Aleskandrijski, Istanbulski, Jeruzalemski, Antiohijski i kao šlag na torti Moskosvskog i ujedinio ih u jednu svjetsku babilonsku crkvu.....

Nego gdje Jurivaka, ko je moderator....sad neki stavljaju zaredom dva posta...smije li se to?

Kainose još čekam odgovor kako mrtvi mogu čuti glas i ustati?
Kako satana prevari Boga svojim glasom te Bog pomisli da je glas Aveljeve krvi?
Kako satana prevari Boga pa On pomisli da sveti pobijeni viču u petom pečatu za osvetom (izvršenjem pravde)?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dokazi da u bilo kom Adventistickom hramu postoji svevidece oko.

Vec sam dokazao i ti se secas toga, to je bilo pre par godina na ovom forumu, pokazao sam sliku Novosadske crkve gde sam ja bio na proslavi stogodicnjice te crkve i svevidece oko iza oblaka na vrhu iznad govornice, evo link:

http://serbianforum.org/threads/adventisti.131946/page-372#post-1138313

Nazalost slike su nestale, a sto je zaista cudno, ja tu sliku vise nemam.
Postoji ista slika u casopisu ''znaci vremena'' mislim..

Posavicu drugu sliku ako nadjem..

A ovde sam dodao jos neke slike:
http://serbianforum.org/threads/okultizam-spiritizam-u-hriscanstvu.673654/page-9#post-1873143

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Vec sam dokazao i ti se secas toga, to je bilo pre par godina na ovom forumu, pokazao sam sliku Novosadske crkve gde sam ja bio na proslavi stogodicnjice te crkve i svevidece oko iza oblaka na vrhu iznad govornice, evo link:

http://serbianforum.org/threads/adventisti.131946/page-372#post-1138313

Nazalost slike su nestale, a sto je zaista cudno, ja tu sliku vise nemam.
Postoji ista slika u casopisu ''znaci vremena'' mislim..

Posavicu drugu sliku ako nadjem..

A ovde sam dodao jos neke slike:
http://serbianforum.org/threads/okultizam-spiritizam-u-hriscanstvu.673654/page-9#post-1873143
Mire bracika,najverovatnije nisi pročitao zamolio sam sve verujuće da ne postavljaju ni jednu adresu gde se vidi dokaz za ono što tvrdimo jer masoni odmah poklope istu i izbrišu tako ismevaju verujuće ponovo ih pitajući imate li neki dokaz jer su to zmija koje čekaju da daš još nešto kako bi ti izbili sve dokaze.

Meni su poklopili više desetina adresa dok sam shvatio da to oni čine umiljavajući se ovamo kao ..BRATE DRAGI.. a čim okreneš leđa oni nož vade.Ja sam ih veoma dobro upoznao za sve one godine,pre bih katoliku poverio život nego njima a inače katolicima ne verujem Muslimanima još manje a najmanje Adv. iz debelog iskustva ovo govorim.
Sve do jednog propovednika su me izlagali nekim obećanjima da će doći kad bolje ispitaju neke tačke teologije jer im je glavno lenjim trbusima lični dohodak a ne istina.

Nema gore vrste.
Nemoj ništa od linkova postavljati MOLIM TE sve će masoni poklopiti. Oni otkupljuju forume gde imaju interes i kad ih preuzmu onda imaju adrese svih učesnika i brišu im postove koji pominju njihov klub i banuju ih a onda zaključeju temu o duhovnosti i otvore novi forum kao Kainos ili banuju neistomišljenike.Ako želiš postaviti dokaz prvo ga sebi prebaci da bi ga ti mogao postaviti ponovo drugačije ne vredi zbog zmijskog semena.SVE što kažu LAŽU zapamti to vremenom ćeš se uveriti.

Pre negde sam završio listanje stranica teme Adventisti išaosam redom radi provere i potvrdilo se ono što rekoh imaš zmijice sa kojima razgovaraš i njihovo sve stoji kao dokaz a tvoje,Adrianovo,Gerino,Poelbusterovo....izbrisano sve što otkriva Adventizam i to sam napisao da znate da NESMETE tim zmijama otkrivati dokaze jer brišu tragove zasobom.Da li sad shvataš sa kojom vrstom imaš posla?
To su glumci iz podzemlja,zvuči možda jako ali kad se osvedočiš biće to tad blaga reč za njih.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana pricas kojestarije, jer nisu Adventisti urednici Serbian foruma da brisu komentare ili fotografije..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kainose cijenica je da ti malo malo pa ugasis forum, ne znam zasto, a sto se tice tih dokaza , sada stoje samo mrtvi linkovi...

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Kainose cijenica je da ti malo malo pa ugasis forum, ne znam zasto, a sto se tice tih dokaza , sada stoje samo mrtvi linkovi...

Ti linkovi što sam ostavio nisu moj forumi....nego religijski institut iz Crne Gore....čitajte malo, ima zanimljivih tekstova...a i forum je dobar...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno, toliko kidaju na institutu, da su raskomadali i izjave crkvenih otaca, pa ih vise ne mozes ni povatati sta su zapravo rekli...

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Naravno, toliko kidaju na institutu, da su raskomadali i izjave crkvenih otaca, pa ih vise ne mozes ni povatati sta su zapravo rekli...

Ove slike što si ti postavio - adventističke logoe i slike, su oni davno postavili na temi Otpad u adv. crkvi...oni nisu članovi adv. crkve niti su za ikakvu organiziranu crkvu....

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ove slike što si ti postavio - adventističke logoe i slike, su oni davno postavili na temi Otpad u adv. crkvi...oni nisu članovi adv. crkve niti su za ikakvu organiziranu crkvu....

Eto su dokazali, vidis da znas..
A to je od osnivanja tako, od pocetka su vam masoni bili u redovima..

Natrag