Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pa jos nisam otkrio koja free verzija radi kao pro,a probao sam skoro sve anti viruse,dobra stvar kod avasta je to sto mozete odabrati koje procese da ne skenira u opste,(recimo KMplayer ,winamp nero itd.) dok kod ostalih toga nema ili ja bar nisam pronasao,jednu stvar znam Aviru nikad vise
A da nije problem sto mozda imas neki drugi antivirus instaliran? Ja licno koristim Eset smart security u kombinaciji sa malwarebytes(povremeno skeniranje). Ranije sam na mesec dana instalirao Kav da vidim hoce li pronaci nesto sto ova dva nisu, nikada nije tako da za sada mi to delije kao najbolje resenje, najmanje zahtevna kombinacija po meni...
avast za mene najjj..aci i naj prostiji i ne tupi previse i malo dete zna sa njim da radi a stiti fenomenalno. koristim ga oko 5-6 godina na raznom masinama nikad problema. se preporuke instaliras ga i zaboravi za viruse. to sto nekom blokira komp nije do avasta ako skinete sa avastovog sajta radi sigurno i dobro
Ja koristim Avast već 6 godina i nisam nikada imao problema s njim..Koji god sam računar nekome napravio itd, od zaštite sam instalirao Avast.. Prezadovoljan sam stvarno i svakom ga preporučujem !
ma dajte ljudi kakav Avast zar stvarno mislite da ce nesto besplatno da vas STVARNO CUVA????
ono sto vredi to i kosta, a u zavisnosti od konfiguracije se antivirus i instalira (jaki antivirusi koji jedu dosta RAM memorije ide na jace konfiguracije). Avast nikako ne zasluzuje da bude u listi najboljih jer propusta ( ili ne vidi) dosta malicioznih fajlova i objekata stoga pogledajte malo ZVANICNE TOP LISTE NAJBOLJIH ANTIVIRUSA.....
VRHUNAC ZASTITE SU (ZA SIROKE NARODNE MASE) KASPERSKY I BIT DEFENDER.... ko zeli da mirno spava preporucujem oba.
Hvala