{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
pokusacu da objasnim!!!

Ne znam koji je to virus ali znam da sam ga ocistio iz kompa!!Cistio sam ga AVG 9 antivirusom.Desilo se to da mi se iskoriscen prostor povecavao dok radi komp na hardovima na svakih 10 minuta po 100mb!!!Udjem u My computer kliknem na ikonicu harda pa na properties i tamo pise used space 82.6 GB izadjem iz toga udjem u hard selektujem sve idem na properties a tamo pise da sve zauzima 66 GB kako je to moguce??!?!?!?A virus je verovatno izbrisan zato sto je iskoriscena memorija prestala da raste!!I sad ja pokusavam da povratim tu memoriju koja je samo nestala a da pritom nista nisam ubacivao u kompjuter!?!?wacko2

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
205
Udjem u My computer kliknem na ikonicu harda pa na properties i tamo pise used space 82.6 GB izadjem iz toga udjem u hard selektujem sve idem na properties a tamo pise da sve zauzima 66 GB kako je to moguce??!?!?!?

Moguće je ako nisi otkriJo skrivene i sistemske fajlove i plus što ti i
System Restore uzima par giga!!

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Hvala sto si probao da pomognes ali resio sam problem jer u windowsu koji sam kupijo nije bio instaliran help and suport center pa sam morao da ga instaliram.:assassin:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
ovo je kao fudbalska utakmica kad god udjem u anketu uvek 2:1 a 90 minuta nikad da isteknu :dance2:

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
C:\Documents and Settings\ime administratorskog naloga\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\w92mhjlz.default\bookmarks.html

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
51
Neznam sta je,kod ovog lika sto sam uzeo kod njega rade dve take ms u paru kod mene nece.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Hvala rime, ali to kod mene ne postoji ni na jednom sistemu.
Ima jedino C:/ ili E:/ Program Files/Mozilla Firefox/defaults/profile/bookmarks ali to nisu ti. Nema veze, nije katastrofa.
Hvala još jednom.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Postoji ali su to skriveni folderi.Jedino ukoliko koristis Vistu ili Win7 onda je adresa drugacija.
Otvori my computer idi na tools, folder options, idi na karticu view, cekiraj show hidden files and folders, idi na ok.Sada ces moci da vidis i otvoris te foldere.Kada odradis to sto si hteo vrati sve na prvobitno stanje.

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ako nemozes naci,jednostavno upisi u trazilicu bookmarks i pretraga da ti obuhvati i skrivene foldere i fajlove.......pojavice se desetak ali samo 2 imaju sa strane oznaku Firefox Document.......jedan od ta dva bi trebalo biti.......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag