Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Na racunaru imam instaliran windows xp profesional sp3 i prilikom instalacije drajvera za graficku karticu ATI Radeon 4650 MD1G pojavljuje se poruka:
" The software you are instaling for hardware ATI Radeon HD 4650 has not passed windows logo testing to verify its compatibility with windows xp" i u device menager-u nije instaliran: Multimedia controller i multimedia video controller.
Jel moze neko da mi kaze u cemu je problem i kako da ga resim?
Skinuo sam prvu instalaciju (ATI Catalyst™ 9.10 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition) i ona je prosla bez prijavljivanja greske ali u Device menager-u mi pored prethodnih Multimedia controller i multimedia video controller sada pokazuje da nema drajvera ni za Audio Device on high Definition Audio Bus.
Jel treba da skinem jos neki drajver ili je neki drugi problem u pitanju?
po ovome sto pises kao da ti je virus promenio velicinu particije. probaj sa nekim programom( partition magic recimo) da vidis stvarno stanje particija ili particije na tom hardu