{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
Pogledaj u Disk management-u (diskmgmt.msc) koliko imas particija i da nije možda neka neobilježena.Ako ti je neobilježena,probaj joj dodati "drive letter!.
Desnim klikom klikni na tu particiju - Change Drive Letter and Paths - Add - izaberi slovo sa padajuceg menija - OK -i provjeri da li ti se pojavila particija u My Computer-u.
 
Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Kompanija Google je u toku jučerašnjeg dana najavila da bi odlaganje pojavljivanja Chrome OS hardvera i dalje moglo biti ograničeno, samo objavljivanjem softvera. Zvanični predstavnik navodi da je i dalje u planu zvanično predstavljanje u toku ove godine. Beta verzija se smatra najizglednijom budući da je lista bugova koja stopira beta verziju smanjena na najmanji mogući broj. Ranije je od strane ove kompanije bilo najavljeno da će verzija pre izdavanja stići u toku ove godine, međutim, sada je već jasno da su sva odlaganja sprečila Google da se na tržištu OS pojavi prema planiranom pa se tako sve više razmišlja o narednoj godini.
 
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
14
meni se takođe dešava da firefox troši mnogo memorije (imam 2gb ram-a), ali ja koristim greasemonkey i razne skripte pa mislim da mi to "jede" memoriju... kad to isključim sve je u redu...
 
Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
61
Evo jedna vest:
Prodato milion primeraka uređaja Kinect
Kod:
http://www.mikro.rs/main/index.php?q=vest&ID=14172
 
Član
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
167
po performansama, potrošnji resursa, jednostavnosti korištenja, kompatibilnosti softvera i hardvera xp je jednostano najbolji OS.
a tko im je kriv kad su ga dobro napravili odnosno kad nemogu bolje.
 
Član
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
167
nekad kada ugasiš firefox i opet ga upališ u kratkom roku zna izbaciti poruku da jedna instanca firefoxa već radi. ponovo poreneš ff nakon par sekundi i sve je u redu. dali je tako kod tebe ili ti se ta poruka stalno javlja dok ga ne ugasiš na task manager-u?
 
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
8
nekad kada ugasiš firefox i opet ga upališ u kratkom roku zna izbaciti poruku da jedna instanca firefoxa već radi...

Stalno mi se javljala poruka, problem riješen tako što sam obrisala neke ranije nadogradnje Jave. Od tada radi normalno :) . Nadam se da informacija može pomoći nekom sa istim problemom.
pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Zanimaju me pesme u drugom formatu osim mp3, da su kvalitetnije, pa koji format bi bio najbolji i gde skinuti takve pesme ? Velicina (mb) nebitna.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top